Šta je novo?

Diablo 3

Naletih skoro na jedan zanimljiv DH D3 wallpaper pa reko da ga podelim sa vama. Možda ste ga i zakačili negde u prolazu.

wallpaper-2541611.jpg

Nadjoh danas 4 narandzasta. Od toga jedan i nije item, a ostala 3 vrede ukupno oko 100k golda :S:

Juce odradim jedan run na MP4-Act 3 solo,trebalo mi je jedno 4 sata i nisam ama bas dobio nista,ni jedan leg!Malopre zavrsio Act 3 za sat i kusur(public),dobio 4 leg. koja vrede nekih par miliona ukupno i Set Chest Armor koji vredi oko 70 miliona,a taman mi legao ko budali samar!Tako da mislim da sam zavrsio solo run-ove i MP gluposti!

Juce odradim jedan run na MP4-Act 3 solo,trebalo mi je jedno 4 sata i nisam ama bas dobio nista,ni jedan leg!Malopre zavrsio Act 3 za sat i kusur(public),dobio 4 leg. koja vrede nekih par miliona ukupno i Set Chest Armor koji vredi oko 70 miliona,a taman mi legao ko budali samar!Tako da mislim da sam zavrsio solo run-ove i MP gluposti!

Pa ja ne znam ko jos radi kompletan run, sada se sve svelo na to da odaberes neke mape u act koje su najisplativije za grindanje exp i onda samo njih ponavljas.

Ovu rutu svi koriste:

Doduse neki su izmenjali neke delove ali usustini to je to. Retko ko sada jos da radi kompletan run.

najbolja ruta sto se tice expa po satu je

Skycrown Battlements - Tower of the Damned Level 1 - Rakkis Crossing - Fields of Slaughter - The Keep Depths Level 2 - Arreat Crater Level 2

Ima jos bolja od malopre...:p
Probao, za sat pokupio 90m xp,dobro tu je cain set ,ali bez njega oko 70 sigurno.

Screenshot006.jpgScreenshot007.jpgScreenshot008.jpg

I sada vi meni kazete ko koga ovde *****ava, jel to samo meni ovakvo djubre pada ili je to izgleda postala standardna postava legendarnih itema koji padaju.

Ti ih barem dobijas.Ja dva dana nisam video leg.

Veruj mi bolje da ih nisam ni video, jer taman ga vidis da je ispao i kada procitas sta si dobio skenjas se. Jeste da pizdim ni kada ih nema ali manje pizdim kada ih nema nego kada krene da mi baca ovako djubre.

Bar da moze da se proda nego ih je toliko na AH da ne zelim ni da se trudim da ih prodajem samo gubim vreme nego sve lepo razmontiram kod kovaca i uzmem brimstone.

Jel se nekom desava nesto cudno sa igrom? Nisam ulazio u igru 10-15 dana i danas udjem kad ono nema mi itema i golda i prazan stash (stoji go heroj u igri nema nista od itema). Ali u onom AH meniju normalno stoje i itemi i stash tj sve je vidljivo i moze da se proda???
Cak i na ovom ****** su svi itemi tu ali je dmg kao da ih nemam: http://eu.battle.net/d3/en/profile/FlyingSnow-2818/hero/311106

Poslednja izmena:
Uhh dobro je vratilo se sve izgleda da je nesto do servera...

Cuo sam da moze da se plati WoW pretplata preko Diablo 3 RMAH. Koliko je to Viable?

ne moze

Pa nema sta drugo da se misli osim toga :D. to je Illidan i razumeo, i odgovorio (tacno).

Helm mozes da prodas za nesto sitno, vidi na AH kako se krecu cene za isti. Ima max crit chance, solidan str, ali nema all res ili 200+ str sa vit da bi vredeo malo vise.
A Stormshield okaci na zid, posto nema crit chance, ili brimstonisi. :)
Jeste da ima max block, ali ovaj dex je trebao biti vit ili crit. A cak i da je zabo max crit chance, niko ziv shieldove ne koristi vise... sto se mozda promeni izlaskom Duel PvP patcha.

ja sam shieldove davno prestao da kupim sa poda :D kao i 2hand melee oruzja

A sta mislite o ovome? Prodato je odavno, ali mislim da sam ga podcenio mnogo...

wrists.jpg

znaci ne mozes novac zaradjen preko rmah da koristis da kupis vreme za wow? kako neko moze da ti zabrani sta ces da radis sa svojim novcem?

mozes da kupujes sve od blizzarda, ali ne mozes da uplatis vreme za wow (pricamo o battlenet balance).

Wuhuu . stotka i sati provedenih farmajuci:p
A sad godisnji:p

Prilozi

• Screenshot005.jpg
    Screenshot005.jpg
    117.1 KB · Pregleda: 128
  • Screenshot006.jpg
    Screenshot006.jpg
    186.2 KB · Pregleda: 119
Poslednja izmena:
Vrh Dno