Šta je novo?

Diablo 3

Pa svaki visok nestandardni all res na high end itemima kosta prilicno.
Kao kada recimo rola 70 all res na imm. king helmu sa visokim ostalim statsima, odmah mu doda na ceni stotinak+ miliona.

nemam pojma ...ovom chestu 75+ all res je to main stat koji nesto znaci i takvih ima 11 kom trenutno i ovo su cene ... e sad sta je realno u diablu :d

6e524.jpg

Realno stanje u ovoj fazi igre je da ce onaj ko ima kinte to da pazari uraditi isti search kao ti sada, odabrati najjeftiniji sa ostalim solidnim statsima i kupiti ;)

Ono sto mozes da uradis je da ga okacis na rmah za recimo 50eur sada za vikend, ako se proda to ti je oko 150m golda. Ako se ne proda, od ponedeljka stavis za 70-90m i to je to. :)

pa to sam i video jos sinoc, nego rekoh mozda moze i drugacije :d realno je da ode za 70 mil. da se ne smaram mnogo ...ne koristim ja RMAH tako da od te transakcije nista.

Alister taj chest ti vredi oko 70m to ti je realna cena... Jer je slab roll na dex samo 134... A to se manje vise najvise gleda.

Dzaba im sad... Ja definitivno cekam patch jer me je igra smorila.

Dobro su se setili.

Nego, mene trenutno vise brine nedostatak novog contenta, i totalno rasulo sa cenama na AH. Nista zivo ne moze da se proda, a cene za bilo kakav normalan upgrade su apsurdne.
Da ne spominjem tu glupost sto od onoliko legendary itema i brda zutih, jedini upgrade weapona mi se svodi na Echoing Fury sa str, crit damage i socket rollom.

Jedino sto me drzi da i dalje igram je jurenje 100 paragona, i party runovi. :)
Kada to zavrsim mislim da cu napraviti poduzu pauzu. Hard core sam presao, a da jurim paragon sa drugim karakterom me bas nesto i ne privlaci.

dzaba im sve kad ja sad pikam poe XD

Takodje sam presao na poe :)

Ja prelazim na PoE cim se izadje finalna verzija.

Diablo3:

- nema atributa
- nema skil poena
- level ne znaci nista
- legendarni itemi su sran*e (specijalni efetni ne sluze nicemu)
- sve klase su iste (skilovi svih klasa imaju % wepon damage + sto su i sami skilovi slicni samo izmesani)
- sve klase jure iste stvari za budzenje dps-a (crit chance, crit dmg, attack speed, primarni atribut)
- content ravan nuli
- nema PvP-a (od njega ce da prave expansion)

Blizarde, preterao si sa losinom!!!

jos bih dodao da su kompletno ubili public play sa idejom da ne mozes da se bira mp.
Znaci, ko bi da igra public, mora mp0, totalno bzvz.

Jedino je HC kakav takav izazov i zanimljiv u publicu..

Sto se SC-a tice, tu samo 2 izbora vidim: act3-Alk run ili act2-5NV pa Vault :)

Mislim, da su mogli malo da izvuku stvar sa paragon levelima, da sa svakim dobijas neke poene sa kojima mozes da biras atribute.
Takodje bio je predlog da se na svakih 10 p-lvla bira :
- pickup radius +1
- movement speed +1%

Nazalost, znalo se od pocetka da ova igra nece biti kompletna bez ekspanzije.
Samo je pitanje oce li biti 1 ili 2.

Naravno, D3 i dalje pruza super zabavu casual igracima i vredi svakog dinara, samo je pitanje sta da rade igraci koji imaju 500+ (ili tek oni sa 1000+) sati.
Jer samo jurenje p100 i achievementa nije bas dovoljno :)

Poslednja izmena:
Imam sklopljene tri infernal masine i nisam upalio igru skoro mesec dana, jednostavno ne mogu vise.
Hmm sta je PoE?

Imam sklopljene tri infernal masine i nisam upalio igru skoro mesec dana, jednostavno ne mogu vise.
Hmm sta je PoE?
ja imam materijala za 3 hellfire ringa pa sam prestao da ih pravim :D

sada samo picim alkaizer da p100 na dh pa sta padne usput (pre neko vece mi je za vece palo 15 legendary na mp1)

veceras cu probati ovu rutu
Skycrown Battlements - Tower of the Damned Level 1 - Rakkis Crossing - Fields of Slaughter - The Keep Depths Level 2 - Arreat Crater Level 2

evo snimio sam video kojom rutom idem za levelovanje. uzme se oko 12mil expa (na mp0 bi mozda par miuta brze bilo i nesto manje expa po runu)

[youtube]d0a6_lPOOKY[/youtube]

1080p for full experience :)

uf, sad si me podsetio koliko sam se ranije nervirao sto nemam pickup radius :D

cuti :D jos je sad malo bolje otkad sam stavio ove lasice da skupljaju :) neverovatno koliko sam golda ostavljao :D

Nice video, pici DH ko barbarian, nema da zagine :)

A za neke gomilice mi bas bilo tesko da gledam kako propustas... Ih da moze DH nekako da nabaci onu WD zabicu sa 20 radius, pa bude + milionce svaki sat :D

Lepa ruta, thanks za video!

Hmm sta je PoE?

PoE ima dosta potencijala, realno mnogo više nego Torchligth 2 koji je ispao kao "another D2 clone", ali klasični.
Igrao sam ja još ranije jedan open beta weekend PoE i dosta mi se svideo, iskreno da kazu da je igra skoro gotova krenuo bi aktivnije da je igram, ali imaju još posla.

Najviše cenim kod te igre što se trude da promene neke koncepte aRPG-a, i da se što više razlikuje od Diablo-a i klonova.
Recimo tamo nemaš gold, valuta se ne meri milionima nego imaš razne iteme koji imaju svoju svrhu, možeš recimo da spawnuješ randome mapu sa random monsterima koji čak mogu da imaju jače statse i time veći drop.

A naš dragi D3 moraće da srede opet što pre, mnogo je osakaćen i sve teže se krpi a do expanzije ima još ohoho.

Pogledao sam par snimaka na YT i svidja mi se, nema zlata nema aukcijske kuce i ono stablo ili bolje reci žbun izgleda zanimljivo.
Privlaci me zato sto se poprilicno razlikuje od svega sto sam igrao i to mi je bitno jer me stvari koje se ponavljau brzo smore, probacu za mesec dana kad otvore betu.

Pozdrav. Pao mi sinoc ovaj Unity(malo sam ga jace isekao:D ). Nemam ideju koliko da trazim za njega. Cene su ogromne,a ja mislim da niko nece dati za ring 200+ m . Pao mi u public games :)
Screenshot000.jpg

Pa ni ne vredi tolko... Max 120m... Nema all ress,vit, attspeed...

Idi na AH i ukucaj Unity, od parametara stavi str i crit dmg 30.
Izbacice ti slicne kojima je BO 65-70mil, pa mislim da je tvoj ring u tom rangu. Mada si dobio slab avr.dmg realno
http://eu.battle.net/d3/en/item/unity
Ako ti trebaju pare stavi 50-60mil BO i trebalo bi da ga prodas

GZ za drop, vrlo fin prsten, moj barb zeli jedan takav :)

edit :
i da zaboravih, mozda ti je bolje da ga prodas za recimo 20evra (dobijes 19) i sa tim kupis gold, mislim da bi dobio vise

Poslednja izmena:
Dobar je prsten skroz, nice drop. Nemoj gledati te astronomske cene, ne prodaje se to, samo stoji na AH skuplja prasinu... Zasto bi neko dao 200m za upgrade ako dobija slicne statse za 80m. :)

Idi na AH i ukucaj Unity, od parametara stavi str i crit dmg 30.
Izbacice ti slicne kojima je BO 65-70mil, pa mislim da je tvoj ring u tom rangu. Mada si dobio slab avr.dmg realno
http://eu.battle.net/d3/en/item/unity
Ako ti trebaju pare stavi 50-60mil BO i trebalo bi da ga prodas

GZ za drop, vrlo fin prsten, moj barb zeli jedan takav :)

edit :
i da zaboravih, mozda ti je bolje da ga prodas za recimo 20evra (dobijes 19) i sa tim kupis gold, mislim da bi dobio vise

Nije losa ideja,probacu to

Vrh Dno