Šta je novo?

Diablo 3

Evo ovde da se ovekoveci paragon 100, a sigurno ce i u kafani :)

Prilozi

• D3P100W.jpg
    D3P100W.jpg
    174.6 KB · Pregleda: 150
Evo da se i ja pridruzim cestitkama!Treba tu i zivaca i vremena!Alal vera!

Svaka čast, kako te nije mrzelo tolko da grindaš solo :) mada ispada brže.

cestitam DBraveZ

Cestitke DBraveZ, prvi paragon 100 koga imam u friends listi!

Kakvi su sada planovi? Neka druga klasa, ili malo HC, ili grindanje sa visokim MF? Ili sve po malo... :)

thx ljudi !

Svaka čast, kako te nije mrzelo tolko da grindaš solo :) mada ispada brže.

grupno peglamo ubere, a cist farm je nekoliko puta brzi solo
a i svaki cas pauziram nesto, nisam bas neki party igrac :)

Cestitke DBraveZ, prvi paragon 100 koga imam u friends listi!

Kakvi su sada planovi? Neka druga klasa, ili malo HC, ili grindanje sa visokim MF? Ili sve po malo... :)

HC cisto da predjem inferno, a sledeca klasa barb, koja drugo :D
grindanje sa max MF je bar meni bezveze, jedino ko zivi od prodaje itema, a to me ne interesuje
mislim da svako ko bude nabacio 100-ku, da ce preci na drugu klasu, i eventualno koristiti tog heroja za ubere

Prvo par nedelja u banju da se zglobovi oporave :)
Koliko sati igranja imas sa tim herojem?

@Kimins
Ja tipujem da je u rasponu od 800-950h!Puno mi je i napisati!:D

Jel neko našao neku informaciju o nadolazećem update-u povodom čega je i da li se nešto menja....

Prvo par nedelja u banju da se zglobovi oporave :)
Koliko sati igranja imas sa tim herojem?
pa sve zavisi sa koliko sati je krenuo kad je uveden paragon sistem :) ja na demon hunteru imam 1004h gameplay :D

izgleda nista specijalno, evo quote sa blizz foruma :
This particular maintenance is mostly addressing some fixes/upgrades to battle.net as far as I am aware... while patch 1.0.7 is on the way for sure, no date has been set for it yet.

http://eu.battle.net/d3/en/forum/topic/6101070579#17

@bro82: tako nekako, samo bilo je tu mnogo h pre uvodjenja paragona uopste

Svaka čast za 100! :) Ja se smorih malo - dosta mi je svih aktova i ništa dobro ne pada, tako da ću da pauziram do sledećeg peča najverovatnije (i da se posvetim ogromnom Steam backlogu :)).

Ko odluči da napravi dužu pauzu, mislim da je najbolje da apsolutno sve rasproda i pretvori u evre. Oprema i ovako pojeftinjuje svaki dan, a još ako se pojavi nova i bolja oprema sa nekim patchom ode sve u...

^^ Ako može te evre da izvuče na ruke... ovako da vise na bnet nalogu nisu od koristi, osim ako posle planiras da kupis gold i da uzmes tu novu opremu. Ali opet stalno ide inflacija tako da ako sada neki jako dobar item kosta recimo 1 milijardu , kasnije će koštati neki novi dobar item 9 milijardi recimo, a odnos cene Gold/Euro neće da padne tolko da ako sad prodaš 1milijardu da kasnije možeš višetruko da kupiš.

Btw. u vezi ovih klipova sa prošle strane, D3 na NVdia surround mislim da je čista glupost :d bolje jedan 60" TV neko trošenje struje na još 2 manja a nema nikakve beneficije, nije baš D3 pravljen sa ovakav setup.

A ovaj 2. za fast uber killove, hehe :D magda im pravila malo probleme ove ostale za oko 30sec ogulili.

Nisam mislio na podizanje love nego to da ako trenutno imaš opremu koju možeš da prodaš za 50e i odlučiš da nećeš da igraš recimo 2 meseca, za tih 50 evra ćeš sigurno moći da kupiš bolju opremu kad se vratiš igri.

Sta su sada Bizoni sjebali RMAH??? Sinoc je sve radilo oko 22h a sada niti mozes da kupis neki item sa istog niti da ga stavis na prodaju.

Poslednja izmena:
Moze mali savet, koliko da trazim za ovaj chest na AH ? ... samo gold me zanima

I4lws.jpg

Moze mali savet, koliko da trazim za ovaj chest na AH ? ... samo gold me zanima

I4lws.jpg

Ako hoces da ga brzo prodas onda treba da spustis cenu ali sada gledajuci na ah, pa cena mu se krece od 185 mil pa sve do 1 bil. A ti sada sam proceni koliko da trazis stim da taj od 1 bil ima 192 dex i 92 vit ali ima manji armor. Tvoj ima najjaci armor od trenutno ponudjenih na ah pa opet uzmi uobzir za koliko ces da ga prodas.

Inace dobra drop.

@Alister
Realno izvlaci te ovaj AR roll 75% je lepa cifra ,DEX je min 120 ti si dobio samo +14 , ali zato Life% si dobio max.
Iskreno ovo nemoj ispod jedno 250miliona da prodajes, mozda minimum 200m.
Meni bas treba jedan, ali nema tolko gold kolko vredi ovo.

ne znam, ne verujem da moze za toliko, ima 2 slicna za 60-100mil ..tako da cu da sacekam malo da vidim kako ce da odu oni.
U svakom slucaju hvala za info

ne znam, ne verujem da moze za toliko, ima 2 slicna za 60-100mil ..tako da cu da sacekam malo da vidim kako ce da odu oni.
U svakom slucaju hvala za info

Ja kada sam trazio taj tvoj chest armor sam samo trazio dex, vit i all ress i dobio sam ono sto sam ti napisao, a to je da slican kao tvoj kosta 185 mil ali ima isto daleko manje armora nego tvoj chest armor. Tako da nemoj da ga dajes jeftino. Uostalom sve zavisi koliko ti je hitno za golde ako mozes cekaj ako ne onda ga stavi ispod cene pa ce ode jako brzo. A za koliko ce ga prodas to je vec tvoja stvar. Samo to sto si ti naveo 60-100 mil to je malo. Ti trazi za tvoj minimalno 300 mil pa polako skidaj cenu. Ali verujem da ce i za tih 300 mil da ode. Sa srecom pa javi za koliko ode ako budes hteo.

Vrh Dno