Šta je novo?

Diablo 3

pozdrav i od mene,posto mi je dosadilo da igram sam dodajte me da igramo zajedno.Imam dh 53 paragon lvl 160k dps toliko za sada.

Ne znam zasto tako malo ljudi igra wd-a. Dragan P. je u jednom od ranijih postovao napisao da su se svi zalepili za zunimassa,ipak na dva itema dobijas 130 int bonus sto nije zanemarujuce. Ja konkretno koristim chest i boots Koji su svi manje vise isti. Chest 3 socket,boots 12% ms. Ostalo po volji :d

Je l' racunao neko koliko je flawless square gemova,tomova i golda potrebno da se napravi radiant star gem? Koliko je isplativo to raditi?:smash:

Je l' racunao neko koliko je flawless square gemova,tomova i golda potrebno da se napravi radiant star gem? Koliko je isplativo to raditi?:smash:

729 Flawless square gems
1631 Tomes of Secret
15,4 Million gold

Perfect square - 243 * 30,000 - 7,290,000
Radiant Suqare -81 * 50,000 = 4,050,000
Star - 27 * 80,000 = 2,160,000
Flawless Star - 9 * 100,000 = 900,000
Perfect Star - 3* 200,000 = 600,000
Radiant Star - 1 * 400,000 = 400,000

The grand total for all your efforts come to 15,400,000

ako nekome treba kraftovanje, imam planove za sve gemove koji postoje, i naravno ne naplacujem nista, to se podrazumeva :)
mozete me dodati : DBraveZ#1254

zar nije Cro na prvom mestu sa 480k unbuffed?
saljem sa tt, nisam gledao yt video :)

Još malo pa sam opremio monka, 113k unbuffed trenutno, znam da sam mnogima dosadio pa i ovim putem da vas informišem :D Još samo Amulet neki sa dobrim res-om i to je to. Što mi pre nađete manje ću vas smarati :D Ah da "Vi kojima dugujem kintu, ne gubite nadu" - mislim glupo je da izgubite i nadu pošto ste kintu već izgubili

Danas bio neki update, izgleda su ubacili prvi PvP item :d

Equipped_Mask.jpg

opet double :)
sada kombinacija zeleno i braon :p

Prilozi

• Screenshot084.jpg
    Screenshot084.jpg
    240.6 KB · Pregleda: 141
Uff, nista lepse nego double drop, pa jos u razlicitim bojama :D

A ove gomilice od 3k+ golda su tek posebna prica :)

Hmmm moguće ja bi lično voleo da obrisu stare legancy predmete koji su u odnosu na novije sve sami krševi

uf sad da te cuje neki DH :) legacy Natalija set nikako nije krsh

Hhehe nisam mislio nasve irene ali ima krš vandova sekira...helmova...koji ničemu ne služe...prstenje i amulete i da ne pominjem a sa druge strane sholders i bracers izbor je sveden na minimum....:banghead:

Kako mislis da ih obrisu? Iz inventara da mi nestane neki deo opreme zato sto je krš?

pa obrisali su ih iz igre, ono sto je palo i sto ljudi imaju u stashu ne moze da se obrise, jedino da ljudi prestanu da te iteme stavljaju na ah :)

Lol cccccc nisam mislio bukvalno da obrisu nego da ukinu da padaju padaju ja sam pre neki dan igrajući sa ildanom dobijo duble drop dva ista krš vanda koji nisu ni za wizarda 55lvl...na to sam mislio...a pored svega toga definitivno trebaju novi itemi....:beer:

Ma i onako su popularni mozda 1-2 itema od svakog tipa,a ima i kategorija gde nema korisnih itema, recimo dagger ima samo jedan high-lvl-krsh koji niko zivi verovatno ne koristi i to je specijalno za Wizarda (ffs :wave:).

Sve sami Echoing Fury :D svi furaju, bice novih itema 100%, ali verovatno minimalno sto bi bacali ideje u vanila D3 koji je vec zaradio svoje umesto da to zapakuju u ekspanziju i opet nam prodaju nešto što je već trebalo da bude u igri (više legend. itema, jbo ih random rare).

EDIT: @bearsstorm 2 krš Wanda lvl 55, nebi trebalo da na Inferno dropaju itemi >59lvl... ili to vazi samo za Rare :d

Poslednja izmena:
lvl58 je minimum sto pada na inferno.

krs legendary nije isto sto i legacy legendary :)

ma ne vandovi su bili 60 lvl neznam tacno kako se zovu ali vidjao si ih na ah ljubicasti su poenta je bila da ti vandovi nezadovoljavaju ni wizarda lvl 55 moja greska kucao sam sa mobilnog i to u voznji pa sam hteo sto stvari da kazem u jednoj recenici...a da tuga bude veca popodne sam dobio jos 2 takva vanda iz iste klase samo drugaciji rol...

Vrh Dno