Šta je novo?

Diablo 3

Lepo svaka cast :)

hahaha jeli neko napravio karaktera i nazvao ga popaj :D

:p
Sta znam meni je wizard prosecan..Prva slika je kad farmam paragone i mp1-2 da ide sto brze.Druga je za support za grupno igranje na vecim mp tamo negde 7,8...9,10 :p Hehe
A golda sigurno nemam,nisam ni gold achivement dobio jos uvek .:p

Prilozi

• Screenshot010.jpg
    Screenshot010.jpg
    698.9 KB · Pregleda: 100
  • Screenshot011.jpg
    Screenshot011.jpg
    697.2 KB · Pregleda: 96
Poslednja izmena:
double_facepalm.jpg

Poslednja izmena:
Sad ce atomi da vam hackuje naloge! :D

joj pa sto si to okacio crni sine
nadam se da mi sad nece neko hakovati akaunt, kad su videli iteme
gotov sam :(

Da imas Barbarina Dbraveze bas bi puno vredeo..a ipak si vise voleo da napravis Wizarda zato sto sa njim vise volis da igras.

PS Tek sad ce da ubace PVP zato sto su se vec likovi "nabuzeni" i bice zanimljivije da se bore takvi "nabudzeni"

Jedva cekam da ubace da gledam te borbe,to mi je zanimljivoe sad najaci Barbarin koji je na EU serveru ce biti najaci na EU serveru (Areni) Ako neko pronadje takvog neka okaci link ovde. Hvala!

jel se to nama baltazar vratio? xD

Evo ga jos jedan Dragan :d. The end is near.

A da mene izostavis iz usta i poredjenja. Ja se netripujem ko kakvig lika ima i ko je najjaci a ko je najslabiji. Svaki gradi svog lika kako on misli da treba. Primera radi skoro sve WD koje sam do sada video forsiraju Zunimassa's set dok ja nisam krenuo na taj set jer ne vidim njegovu svrhu a i da ga sada kupim i sklopim imao bih manji dps a da ne govorim koliko bih izgubio CHC i CHD. Tako da se manes moje glave jer ni ja tebe ne prozivam a jos jedared me prozovi i sledeci put necu biti ovako kulturan. Pa posle nemoj reci da nisi bio upozoren.

Poslednja izmena:
e ovako, pratim forum vec duze vreme pa sam resio da se registrujem. Molio bih clanove da me dodaju i da napomenu da su sa foruma. Isto tako bih molio za sugestije u kom pravcu da razvijam lika. Ps. wd mi je main
http://eu.battle.net/d3/en/profile/ratko0309-2153/
Posto vidim da je Dragan P. isto wd molim ga da me doda pa da vidim i njegovog wd(40) :D

Daj nemojte se prepucavati ovdesmo zbog pomoći jedni drugima i razmene itema i iskustava....što se dodavanja tiče dodaj ti mene pošto sam na poslu neznam btag alu dodaj preko maila [email protected]...a za wd i jesu dragan i rudi najkompetentniji...

Poslednja izmena:
samo jos da resimo misteriju, kako je rudiju nick na benchu :)

On je tajni spiun i dolazi sa imenom guest :D

Vrh Dno