Šta je novo?

Diablo 3

Ja sam pre 2 dana saznao :D. Izgleda da od ovog patcha linkovani itemi imaju comparison, pre nisu imali pa nije bilo moguce. Takodje ubacili su average damage za offhand-ove, ortak kaze da to ima vec dugo ali ja bas nisam siguran? Jos jedna "fora" koju sam ja otkrio pre neki dan, verovatno 99% ljudi zna ali da kazem u slucaju da neko ne zna. Kada trazite keywardena i nadjete ga, kada kazete da ste ga nasli na skypu, da saigraci ne moraju da traze strelicom na mapi koji ste vi, dok ih juri 2 krda i 3 roja monstera, lepo pritisnete G i char baci zastavicu i pinguje na mapi. Ovo mozete koristiti i za trolovanje, da se ponadaju da im je ispao legendary :p.

E o čemu se radi u ovom videu pošto sam na poslu pa nemogu od gužve i buke baš da skontam samo po slici

E o čemu se radi u ovom videu pošto sam na poslu pa nemogu od gužve i buke baš da skontam samo po slici

Pokazao čovek kako postoji način da se dupliraju itemi i to je pokazao klip sa nekog azijskog "tjuba" kako lik 23 puta duplira sekiru. Ah, da, i voli "relatively fair environment" i potencira na tome.
Čim se umeša visa/master kartica u igru, progres, zabava i zadovoljstvo se gube.

Ja mislim da Blizz namerno to radi i "dopusta" takve bug-ove!Ipak je ovde upitanju pravi novac!
Čim se umeša visa/master kartica u igru, progres, zabava i zadovoljstvo se gube.
Sa ovom recenicom je sve objasnjeno!

Big fail :D

Al je neko digao kes na ovome, a mi farmamo ko budale za nista...

Ja sam upravo kupio sedam zutih gemova +54 i zamenuo moje stare +50. Nije neko veliko poboljsanje ali neka. Sada hoce cene ici gore ili dole neznam ali nije ni bitno ja nisam hteo da cekam i razmisljam stace biti. Ako sam se *****ao nece biti prvi put a ni zadnji u zivotu.

definitivno treba ladder sistem u d3 lepo na svakih 6 meseci reset

Damn ! Ovo nije bas nema zezancija. Nije samo taj jedna Manticore u pitanju, izvrsio sam pretragu za jos par zvucnih Legend/Set itema i nasao jos duplikata mada svi su KR/TW. Ili je neki bug u tom sajtu, ili se taj item puno prodavao i svi su submit-ovali heroja sa istim itemom, ali ovo smrdi debelo.

Isti The Witching Hour (belt) 12 komada ! :hair:
http://www.diabloprogress.com/item/12492932

Isti Natalya's Sight (set helm) 23 !!! komada ! :cuss:
http://www.diabloprogress.com/item/10300859

Iskreno da sva ova afera nije pocela od drasticnog pada gemova, posumnjao bi da je neki bug u tom sajtu i da lose prikuplja informacije sa azijskih servera... ali da prodajes 15m gem (bez AH 15% fee) za 150k golda ?! ŠKK ? :zgran:

Iskreno ako Blizzard nastavi sa ovim glupostima, mogu komotno da odradi jedan veliki patch da lepo igra radi Offline (pozeljno da ubace LAN) i da lepo mogu da torrentujem dok se zezam sa igrom :smoke:.

@solo

postujem tvoje misljenje ali d2 se i dalje igra pored d3.

Poslednja izmena:
Cene dzemova trenutno padaju bukvalno iz minuta u minut. Svakih 10 minuta po 20-30k :trust:

Ne mogu da verujem sta ovaj Blizzard dozvoljava!
Pa cim su tako drasticno pocele da padaju cene gemova odmah se znalo da nesto debelo ne valja. Trebali su odmah da ugase sve servere i da ubrzano rade na otklanjanju dupliranja itema.

Ovako je sad ceo D3 svet u opasnosti da prsne..nema smisla ovako igrati..

Bome su ih muski izduplirali :D Problem je sto oni izgleda gemovima nemogu da udju u trag, dok duplinarim stvarima mogu...

Azijati... :D
Na EU serveru polako rastu cene, koliko vidim (Emerald bio oko 5 mili danas, sada je 7.5).

@Alister

Mozes, ali ostaje tamo. Jos bi to falilo da se itemi prenose između regionalnih servera :D tek posle bi nak azijati odrali za sve zivo, bilo bi ko buvljak kasnije "Tljista dinara - može za pedeset - može, može" :d

Bla ekstremno malo vremena imam za d3 i svaki put kada udjem u igru brzo se smorim.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Grunt-2459/hero/11169728

Ovo mi je barb trenutno, imam 5 miliona golda i to je to. Sa ovim itemima bi trebao da mogu barem monster power 1 da farmam, al se jos uvek desava da ginem -_- A da nepricam da nema leba da imam perma berserk mod ko sto ovi na utubetu pokazuju :D
Help please :D
Sta skripi najvise.

za mp1 deluje ok..ovako na brzaka-iako se ne razumem u barba-generalno ti treba veci dps. sad 5 miliona je malo,iako su cene manje nego pre.da imas malo vise para neki 2h skorn(sa loh koji tebi treba je verovatno mnogo vise od 5 mil)...

ps.all resis je tu pristojan koliko vidim ..sa dobrim dps islo bi to lepo

@Grunt
Nabaci belt sa Life Steal-om, to bi trebalo da ti podigne survivability.

Bla ekstremno malo vremena imam za d3 i svaki put kada udjem u igru brzo se smorim.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Grunt-2459/hero/11169728

Ovo mi je barb trenutno, imam 5 miliona golda i to je to. Sa ovim itemima bi trebao da mogu barem monster power 1 da farmam, al se jos uvek desava da ginem -_- A da nepricam da nema leba da imam perma berserk mod ko sto ovi na utubetu pokazuju :D
Help please :D
Sta skripi najvise.

OH Weapon - uzmi dagger sa life stealom i po mogucstvu life on hit. Takodje valjalo bi da ima i socket ili crit damage.
Belt - uzmi neki sa life steal.
Amulet - Neki sa 5%+ cc. Ne mora da ima all ress. Na amuletu mozes da dobijes bas puno CCa
Chest - Uzmi sa all ress. Nije skupo da uzmes slican sa 2 socketa i jedno 50 all ress.
Helm - Jesi ti wiz ili barb :) Uzmi sa STR i CC neki.

Ja sam oladio od igre, smorilo me to dupliranje, prosto nevidim poentu igre dok to ne isprave....

@brugi
Aj pogledacu koliko kostaju takvi itemi.
Chest sam danas gledao sa AR i da ima str/vit/sockets najjeftiniji je bio 38 miliona lol

Kako ne smeta... potrosim 50 miliona na gemove, prodje 7 dana i kostaju 10. Apsolutno me ne dotice :D. Covek bi popizdeo sto je puko pare, a zamisli mene koji studiram ekonomiju (delom) i zaradjujem Diablom, sve drzim pod kontrolomi sve se samo okrene naopako. Da ja nisam dovoljno dobar sto se ovoga tice i da sam pukao svojom krivicom, ne bi mi bilo krivo uopste, ovako banana. Mozda tebi ne smeta posto si casual igrac, jedva ste docekali da kupite jeftine gemove (iako to ne treba da funkcionise tako uopste), ali postoje i druge vrste igraca kojima smeta ;).

Nazad
Vrh Dno