Šta je novo?

Diablo 3

Koliko vredi ovaj mace dobijo sam danas jedan takav bez spleta ali sa jačim dmg i jačim statsima...

k1ruyc.jpg

Nepadaju legend ali zato pade amulet :DD

ja sam kupio Echo 908 dps, 153 int 158 vit socket 0.21% att speed i 17.1% chance to fear za 1mil

Jel ima još neko zainteresovan za aktiviranje portala oko pola jedanaest osim rydija i delpha sakojima sam se sinoć dogovorio

Mogao bih ja... Ako me nemas na battle.net-u, isti je nick kao ovde - Shimec. Imam i ja jedan portal.

Imam ja dva komada... Inace padose mi i wile ward best in slot shoudleri :D
270str 80vit 80 all resist 300 life per second

au svaka cast

meni padose opet depth diggers pants, sada sa int :|

Lepi itemi padaju.

Nego, danas neki lik popio ban navodno zbog loot alerta. Ne znam koliko je tacna informacija, ali provlacila se po streamovima, ima i par tema na EU forumu.

Izvinjavam se za dupli post, ali nema opcije edit.

Jel znate koliko je radiant star emerald na Azijskom serveru ?
370k golda

Pa azijati su to pravili ko ludi napunuli stash a sad kad im poceli OK legend da dropaju nemaju mesta pa moraju da prodaju gemove :d.

I meni ovo debelo smrdi da postoji neki dupe metod za gemove, pa i na EU je sada 9.6m Radiant star Emerald.

Padace jos cena... Niste ih valjda kupovali ?? :D Ljudi su bre nastakali brdo toga, i jedini nacin da zarade trenutno je od njih jer je sve ostalo otislo do vraga..

okaci sliku, mozda kupim od tebe :)
stavio sam sinoc sliku na server, medjutim nesto mi javi error.
http://illidan.deminted.com/stuff/Diablo3/depth_diggers_2.png

mozes search na AH stavio sam 8mil (imaju neki za 9 sa manje all res i manje vit osim ako se nije pojavilo jos nesto u medjuvremenu) mislim da imaju 170 int 75 all res i 118 vit (ili 88 vit sad vec ne znam napamet). da mi ne treba kesh dao bi ih, medjutim moram da vratim dobrim ljudima, pa ono 8 mil -15% blizz pa za 6.5 ili koliko je vec to

Poslednja izmena:
stavio sam sinoc sliku na server, medjutim nesto mi javi error.
http://illidan.deminted.com/stuff/Diablo3/depth_diggers_2.png

mozes search na AH stavio sam 8mil (imaju neki za 9 sa manje all res i manje vit osim ako se nije pojavilo jos nesto u medjuvremenu) mislim da imaju 170 int 75 all res i 118 vit (ili 88 vit sad vec ne znam napamet). da mi ne treba kesh dao bi ih, medjutim moram da vratim dobrim ljudima, pa ono 8 mil -15% blizz pa za 6.5 ili koliko je vec to

Upgrade:p

otislo za 10 milijuna :) odnosno planulo xD

demon.jpg

OK igra mi se malo moj monk, e sada build znam koji je OK, al sto se gear-a tice nemam blage veze sta je sada za monka neki optimum, jako malo golda imam za opremu pa mi recite sta je prioritet :D Jer se igra dual wield ? Kakav wep u main hand sta u off ? itd...

Ja igram tenkaru/CC ... tako da sve sto ima res, AS, LoH dobro dođe, ipak kao monk ces morati da stojis u svacemu dok udaras elite, pa sve ovo treba da ti pomogne da dok udaras nesto tako se i regenerises, opet moze dobor da dođe i onaj stat Life per Spirit spent ali to mora bar jedno 30-50+, i dok spamas mantru punis se i plus loh usput.

I zbog loh, pozeljno je brze oruzje (sword, dagger) da ciljas sto blize AS 2.0 jer time je manji Loh efektivniji. Nemoj mnogo paznje da posvecujes +Armor statu, stackuj res bolje.
Inace dual wield, za pocetak moze isa shiled koji ima CHC, ali onda za veci DMG. mozes cak 2 spirit gen da korisitis i onu pasivnu sto dodaje 8% za svaki upotrebljen spirit gen., ali izbacis za +armor od dex.

Mada monk je ipak naj dual wield, jer kad si vec jako blizu 2k DEX sa jednom passivnom dodge postaje dosta izrazen, a plus mozes solo sa dodge mantrom da cepas lagano.

Videste li ovo. Inače Azmodan na MP10 ima oko 138 mil. HP, a ovaj ga je ubio za 50s.

[YOUTUBE]uxiqla9BVJ0[/YOUTUBE]

Axam novi build za barba sa spearom :D

Je l' uobicajena pojava da padaju identicni itemi? U roku od 5 minuta dobio sam 2 ista predmeta
5unXL.jpg

Ne da nije uobicajeno nego nesto tu ne valja gadno.

Bilo je price u ovoj temi, desava se ponekad. Ono sto mene cudi je 7-8 Storm Crow mojoj grupi u Vault of the Assassin+Oasis (A2). Bukvalno svaki drugi pack dropovao, posle 3-4 smo krenuli da najavljujemo "evo ga neparni pack pada nekome wizard hat" i stvarno palo jos toliko...

zato oni i prave restart nocas :), meni danas 5kom legend, od toga 2 dobra

Videste li ovo. Inače Azmodan na MP10 ima oko 138 mil. HP, a ovaj ga je ubio za 50s.

[YOUTUBE]uxiqla9BVJ0[/YOUTUBE]

Nije ni cudo kada ima 220k dps jos kada je upotrebio berserker ima skoro 440k dps tako da nista cudno. Ovo je jedan od retkih barbova koje sam video a da ne koriste onaj bild sa run like wind.

Lepi critovi, pri kraju 2-3 za redom oko 1.2m-1.4m a jos ima mesta na opremi za poboljsanje.

Provalite ovo:

Untitled.jpg

Ovo su sve slike!!!

I jos se ja cudim sto meni igra laguje a ona non stop paravi fotografije i skladisti ih na c particiju!

pogledaj u keybindings, sta si stavio za take a screenshot :D ... kod mene ima samo 4 slike

pogledaj u keybindings, sta si stavio za take a screenshot :D ... kod mene ima samo 4 slike

Da ima namesteno je na prtscm dugme na tastaturi ali valda to funkcionise onda kada ja to stisnem a ne kad on hoce. Kako da ponistim to dugme da ne bude nijedno setovano za take a screenshot?

Jer primetio sam da mi igra iz nekog nepoznatog razloga laguje a to nebi smela ni u najludjim snovima da radi na ovoj masini. Znaci nije mi to radila na masini koja je bila stara 5 godina a sada radi na ovoj koja je stara 2-3 meseca. Smesno. A drugo internet je idalje kod Telekoma samo sto j sada brzina 10/1 a ranije je bila 6/1.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno