Šta je novo?

Diablo 3

Koliko sam preleteo po AH mislim da moze da se dobije 2M, a za toliko necu da ga prodajem jer igracu i ja sa wiz kad tad pa nek stoji.

^
Na kojem MP level-u igras?

Kao i ja ,nekako mi je level 3 bas onako potaman,dok je cetvorka malko kidanje zivaca!Bas me zanima koliki treba DPS za tamo 6,7 level!

Moja najveca prodaja do sada:

witchinghour.jpg

Prilozi

• witchinghour.jpg
    witchinghour.jpg
    95.2 KB · Pregleda: 46
Auuu a meni se vrte Dawn, Coldsnap gloves i ona uboga fire 1H sikira... ne prodje dan da ne padnu 2/3. Sto nisi to prodao na RMAH, preveliki je fee na gold ah za takve iteme...

Meni juce uvece i nocas palo vise legendary itema nego ukupno pre 1.0.4 patcha (mozda tada 1 vise). Ali sto je najbolje 2 su dosta/solidno/jako-dobra

Prvo Mempo sa 0 NV, ko budali smar tacno ispred nogu, jos sam pomislio da me iz partyja troluju ... a sanjao sam da ovakav nekakav imam. Zakljucak iznad 300 MF cuda se cesto desavaju.
Dalje ide sociala fist, pa jos jedan samar ono povratni Calamity, i posle kasnije vec ujutru Manticore i za zatvaranje Dawn.

I Moćni Rendžeri :d

Prilozi

• mempo.jpg
    mempo.jpg
    58.7 KB · Pregleda: 79
  • won_khim_lau.jpg
    won_khim_lau.jpg
    65.6 KB · Pregleda: 59
  • calamity.jpg
    calamity.jpg
    84 KB · Pregleda: 67
  • manticore.jpg
    manticore.jpg
    58.1 KB · Pregleda: 65
  • dawn.jpg
    dawn.jpg
    63.4 KB · Pregleda: 61
hehe :D

a gde je onaj wizard hat :p
meni palo juce 5 legendaries, cak i lacuni ali neki krsh stats

^ Uh, odličan Mempo, čestitke! :) Meni juče samo 1 leg pao, i to neki krš hand crossbow ilvl60. A i trolovao me je A1 Keywarden - trebalo mi je 7 pokušaja (na MP3) da dobijem ključ. Smorih se k'o morž.

Ali zato moj Hellfire od prekjuče nije loše ispao. :)

Prilozi

• hellfire1.jpg
    hellfire1.jpg
    54 KB · Pregleda: 66
Evo meni jos jednog :)
Dobio neki rare ceremonial knife i taman da ga stavim na AH skontam da je bolji od onog koji imam na WD, montiram i ajde da malo uprljam novo oruzje i odma na prvoj grupi iz miniona ispadne.

https://dl.dropbox.com/u/42114626/dead man's legacy.JPG

Nisam mogao da verujem da padne sa 0 NV na liku koji je lvl1 paragon :d

Jel se meni čini ili je sa MP izjednačena težina na svim chapterima inferna? U kontekstu ako stavim npr. MP2 po pitanju težine i dropa isto mi je igrao chapter 1 ili chapter 3?

Da, sa MP su izjednacili i tezinu i drop.

hehe :D

a gde je onaj wizard hat :p
meni palo juce 5 legendaries, cak i lacuni ali neki krsh stats

Wizard hat cuvam za holloween ... samo damn moracu wizardku brzo da izlevelam.

Da, sa MP su izjednacili i tezinu i drop.

Mada ipak mobovi prave manji DMG. na act1 nego act3, tj. manje udaraju i nemaju tolko abilities... elite su druga prica mada mislim da su isto slabije osim onih elemental traitova.

Mislim da nekome moze da bude laksi MP4 act1 nego act3, a posto je drop rate isti vidite racunicu, jedino XP manje daju u act1.

Poslednja izmena:
Treba jos plan za masinu da nafarmam pa cu imati i ja jednu. Kljuc na A1 mi ispao iz cirka 7-8og pokusaja.

Napokon drugi Set Item za 400h igranja!
Item.jpg

Evo malo da se graficki vidi koliko expa je potrebno za max paragon lvl.

Prilozi

• chart.jpg
    chart.jpg
    106.7 KB · Pregleda: 82
Evo odradio ceo run act3 i 0 legend... *** ih drop.

Ja u poslednjih 100 sati igre dobio 20 legendarnih itema koji zajedno vrede 4 miliona :) (i to sam jedva prodao) i jedan set item od 2 milona ceremonial knife SHIT teski bio 2 dana na berzi i jedva otisao.
Uzas koliko me nece drop...
Jal neko video cenu radiant star emeralda ladno 11miliona, ja uzeh jedan :)

11?? pa treba 15mil da se napravi lol

Evo i ja da se pohvalim juce dva set itema.Jedan od njih je ovaj Immortal King's Triumph.

Pokupio jos neki dan sve kljuceve i danas konacno uspem da dobijem plan za masinu odemo pokupimo 5 nv i odradimo boseve od tri bosa ni jedan deo za ring dok su neki dobili dva neki jedan od tri bosa, sve ovo smo igrali na mp5.

Mnogo je drugacija igra bila od jucerasnje kada sam igrao sa dva wiz-a kao suport i danas sa dva monka, juce sam ginuo ali svaki cas dok sa dva monka u suport to nije bio slucaj ginulo se ali ni blizu onoga juce. I juce i danas smo igrali mp5.

Nazad
Vrh Dno