Šta je novo?

Diablo 3

Juče pala 2 dela za ključ, još 4 legendarna (opet svi užas, čak i Triumvirate) i sklopljena nova mašina, tako da sam spreman za još jednu rundu sa uberima večeras. :)

dogovarali smo se za 8, ali ja cu moci tek od 10, pa ako ti je kasno da cekas opikaj sa nekim ko jos ima.
ako ne, vidimo se u 10 :) Rudy je isto sklopio masinu, tako da imamo 3

Ccc :d vi po 3 portala mi najmanje 2 puta po 3 a danas novi milestone 3 runa po 3 portala. Bolece kaziprsti i oci :smoke:

Ccc :d vi po 3 portala mi najmanje 2 puta po 3 a danas novi milestone 3 runa po 3 portala. Bolece kaziprsti i oci :smoke:

cuti :D
juce se skupimo, odradimo sva tri portala, i u svakom mi padne deo za prsten.
Sad mi i enchantresica ima hellfire ring :)

i to :) ali i sa ovom opremom bih mogao sam da farmam mp2, samo da imam bolje oruzije...

i to :) ali i sa ovom opremom bih mogao sam da farmam mp2, samo da imam bolje oruzije...

Pa dobro i to je bolje nego sada da igras obican inferno bez mp tezine, na mp2 ti je svakako bolje jer dobijas vise golda i imas vec mf a i dobijas vise exp-a. Pa ti sada lepo polako grindaj tu i skupljaj golde jer sada ih ima i ako se igra moze da se skupi lepa gomilica u toku dana pa tako da za jedno dve nedelje mozes da razmisljas o tom novom oruziju.

mp1 mogu bez problema da farmam a mp2 bih mogao da imam bolje oruzije (sa ovim ne mogu) :)

Sta onda da ti kazem, mp1 i igraj dok ti oci nepobele pa se nadaj da ces za jedno mesec dana skupiti dovoljno golda za bolje oruzije.

Gledaj nonstop AH za oruzje moze nesto da se nađe i za do 10 miliona, samo opet ako nemas taj gold stedi na sve strane, skuplja staro gvožde, samelji ga ako je jeftinije od sastojka ili prodaj vendoru.

šta bi ona moja kršina od barba mogla sad u ovom peču da radi?

Nista ko i moja. Zato sam ja mog penzionisao a lepo izgrindao WD koji u MP4 ide laganini solo. Mozda bih mogo da probam MP5 jer nisam ali mislim da nebih bas bio odusevljen ali bas cu kada ustanem da probam.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/CarnX-1701/hero/20387706

kako mi nedostaje neko dobro oruzije sa loh... :( sve sto valja je preko 20mil

Fali ti bas dosta HPa, ako hoces mogu da ti dam ovo
https://dl.dropbox.com/u/42114626/c4in.JPG
https://dl.dropbox.com/u/42114626/c4in2.JPG
Nije neko ludilo i izgubices nesto dmg zbog chc na rukavicama ali sa 20k HPa se ne moze igrati dok sa manjim dmg moze

Inace ispao danas i treci legend
https://dl.dropbox.com/u/42114626/treci danas.JPG
Ni ovaj ne vredi nista tako da ostaje u kolekciji...

Nista ko i moja. Zato sam ja mog penzionisao a lepo izgrindao WD koji u MP4 ide laganini solo. Mozda bih mogo da probam MP5 jer nisam ali mislim da nebih bas bio odusevljen ali bas cu kada ustanem da probam.

Zašto to? Pa ja sa mojom barabom farmam mp4 bez da zaginem.

Zašto to? Pa ja sa mojom barabom farmam mp4 bez da zaginem.

Zato sto me smara da ih bijem dva sata i sa barb moram da se nabijem u njih da bi nesto uradio a sa WD imam skoro 70k dps tako da ih cistim mnogo brze jos ih gadjam izadaljine i jos mi neprijatelje blokiraju kucni ljubimci da ne mogu da mi prilaze.

Drugo ja neznam kako tebi moze da bude zanimljivo da igras uopste sa 27k dps a ja sam na mom barbu imao preko 43k i meni je to bilo sporo ali ok ako je tebi takav tempo igre odgovara onda ok.

Ti mozes da igras MP4 ali kojom brzinom ih ubijas?

Poslednja izmena:
Screenshot009.jpg

Not bad.. inace nema potrebe juriti perfektne statove kad je ring Bind on Account... ne isplati se juriti ovo kad mogu da budzim lvl+uzimam kintu i drugu opremu, umesto da bacam vreme na resetovanje nephalema i rng ringa. Jedino da se cisti ceo act (standardan farm) pa da se tako uzimaju kljucevi usput, ali opet nema poente to raditi u A1 i 2 ako se juri XP, ako se jure itemi onda ponovo A1 ima svoja spawn mesta ali A2 je bas djubre.

Sva zavisi kome sta lezi, ja vise volim da sve redom ubijem a kad pocnem da ih dovlacim obicni mobovi mi dođu isto na MP3 i MP4, slicno i elite samo na MP5 solo vec me prze mnogo elite ***. treba vise AR.

PS: buffovan sam na 52k.

EDIT:
@Supreme.50 inace svako ima svoj razlog zasto radi Hellfire runove, ja na primer da dobijem neki konkretan DPS boost da bi mogao da radim kako ti kazes komplet act runove, sad opet neko drugi vec ima dobar DPS pa mu je na MP5 (mozda MP6) sasvim prihvatljiv farm run sto se tice vremena, i kill pre minute.

Poslednja izmena:
danas 1 legendary (krsh gloves, dobio brimstone :)) i 2 set itema

IK_Boulder_Breaker.png
IK_Eternal_Reign.png

obradovala mi se barbika sa chest armorom :)

@Supreme.50 inace svako ima svoj razlog zasto radi Hellfire runove, ja na primer da dobijem neki konkretan DPS boost da bi mogao da radim kako ti kazes komplet act runove, sad opet neko drugi vec ima dobar DPS pa mu je na MP5 (mozda MP6) sasvim prihvatljiv farm run sto se tice vremena, i kill pre minute.

Pa ako hoces dps boost zabodi iole normalan ring, cisto da ti ne padne dps (..mnogo), i nastavi powerfarm, kao prvo ring ti sluzi za farm ne za farm jos ringova, kao drugo i trece farmovanjem dobijas paragon lvle, opremu, gold. Jedino ako imas full best in slot pa farmujes "perfektan" prsten. Takodje mislim da je najbolje (meni posto sam wiz) da radim lvl3 archon ciscenje kao i pre, nego recimo da radim lvl 6-7 mass crit degenerisanu taktiku i cistim sve 3 puta sporije. Ne razumem linearnu progresiju MF i geometrijsku monster hp i dmg.. pa niko nije lud da za 25MF skoci za 700% vise hp monsterima, jedino objasnjenje vidim je ono zasto su uveli monster lvle - da onaj ko 1 shotuje sve podesi veci lvl da bi istom brzinom prolazio uz veci MF. A trenutno ne postoji ta oprema da se nekome isplati da ide lvl10 a ne 9 ili manji. Takodje su trebali da stave rollove od prstena da zavise od lvla masine, da neko ko sad dobije odlican prsten na monster lvlu 3-4-5 ima razloga da se vrati u masinu kad nabije gear i bude spreman da cisti 7-8.

i treci set item :D

IK_Tribal_Binding.png

Poslednja izmena:
Ko da su odvrnuli slavinu sa tim immortal king, ja juce popodne dobih sekiru i rukavice.

Samo neka padaju, padace im i cena ionako su nerealne cene za njih...

Ako je za tvog Wiza dacu ti i kad ti ne bude vise trebao vratis.

Pisao je neko ranije da Hydra kod wizzarda ima bug sa MF, jeli to ispravljeno?

Vrh Dno