realno ja ga ne bih ni stavljao na AH
shvatio sam da od tih jeftinih itema nema laganog igranja jer nemas para da opremis svog main kraktera. mislim mozes ti prodavati i kupovati iteme od po par miliona ali tako nikada neces imati ni jedan kvalitetan od par desetina milionailidan je strog..sve sto ne vredi 5+ miliona ni ne gleda
fali ti vit i jos 1 socket..ali nije bas krsh![]()
sad ce da se farma infernal machine i hellfire ring
nadam se da ce 1.0.5 brzo, jer su zaista potrebne novine
To je i moje misljenje!Krenuo sam da igram sa DH,ali me ne drzi ni pola sata da igram,jednostavno mi se ne da!Ustvari igram iz neke navike,ali mi vise nije to to!Kao sto je napisao @DBraveZ potrebne su neke novine!Prvo sto bi uveo je to kada kupujes nesto na AH da se zna koliko taj i taj item utice na tvoje trenutno stanje,a ne da koristim neke Damage Calculatore i razna cuda da znam dali da kupim ili ne!Meni se realno gubi smisao igre... sta znam... sve mi je manje zanimljiva... presao igru sa monkom i kada predjem sa svim klasama, cisto da ih sve isprobam... ne vidim poentu igranja dalje... mislim, ne juri mi se toliko iznova i iznova za dobrim itemima koje cu d aprodam...
Ako sam ja tebe ista razumeo...
Ako mislis na berserker kako ne istice to je zbog rune koja produzava berskerker za dobijeni rage...
Izgleda su danas vec nerfovali ring na PTR, i vreme je bilo. Pa ne moze jedan ring od nekog prosecnog karaktera napraviti uber killera.
Ali sada su naravno otisli u drugu krajnost, pa je damage kada procuje smesan. Igraju se deca.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari