Šta je novo?

Diablo 3

ima malo vit i fali mu jos jedan socket (ali ga vadi %life i veoma lep dex)..mislim da mozes da uzmes solidne pare(ali se neces obogatiti verovatno)..pogledaj koliko slicne stvari vrede na AH*(tako ti je najlakse).

realno ja ga ne bih ni stavljao na AH

ilidan je strog..sve sto ne vredi 5+ miliona ni ne gleda:D

fali ti vit i jos 1 socket..ali nije bas krsh:)

Ipak vredi koji milioncic sto je za mene puna kapa :D ionako imam raspali budzet od 2mil.

Ljudi jel,su ovi stručnjaci iz blizzarda opet smanjili drop ili mi se cini...već. par večeri igram sa nekom ekipom iz rusije i ljudi imaju bolesno jake likove malte ne se trkam sa njima ne bi li udario sekirom nekog demona i juče smo 3 puta farmali act 3 iz sva tri puta jedva sam napunio stash sa itemima lvl 62 i 63 ali zato sam bacio jedno 200 itema od 51 do 55....fise se neisplativim ni farmati...ima da kupim gf opremu i bar da znam zašta gubim vreme

^
Izgleda da jesu!Pre dva dana u jednom run-u su mi ispala 3 legendarna i od toga svaki na AH-a vredi 75k(cak sam dobio i jedan brimstone od ta 3:D),a o rare da i ne pricam!Od 90-ak rare itema koje sam juce dobio polovina je 53-60 levela!

Poslednja izmena:
ilidan je strog..sve sto ne vredi 5+ miliona ni ne gleda:D

fali ti vit i jos 1 socket..ali nije bas krsh:)
shvatio sam da od tih jeftinih itema nema laganog igranja jer nemas para da opremis svog main kraktera. mislim mozes ti prodavati i kupovati iteme od po par miliona ali tako nikada neces imati ni jedan kvalitetan od par desetina miliona

btw ja kupim samo level 63 rare i level 62 oruzja i gloves, ostalo ni ne gledam, samo punis stash dzabe i trosis vreme n id i prodaju junka vendoru

Poslednja izmena:
I ja sam primetio da nesto slabije dropaju level 62 63 itemi, a poslednji legenderi sam dobio pre 2 nedelje :) set item hm pre mozda 200h igranja...

Jedini income mi je sverc na AH trenutno :) kupim jeftinje i prodam skuplje ***. Sad samo vrede high end itemi ostalo se jako tesko prodaje, moze neka sica da se izvuce i to uz mnogo srece...

Bolje drzati 10 itema po 500k nego prazan AH :D

kupi jeftinije a prodaj skuplje....to je malo dosadno..ipak je d3 igra, ne zelim da izigravam komercijalistu u d3 :D

iako verujem da mozes lepo da zaradis ako se potrudis...

Meni se realno gubi smisao igre... sta znam... sve mi je manje zanimljiva... presao igru sa monkom i kada predjem sa svim klasama, cisto da ih sve isprobam... ne vidim poentu igranja dalje... mislim, ne juri mi se toliko iznova i iznova za dobrim itemima koje cu d aprodam...

sad ce da se farma infernal machine i hellfire ring :)

nadam se da ce 1.0.5 brzo, jer su zaista potrebne novine

sad ce da se farma infernal machine i hellfire ring :)

nadam se da ce 1.0.5 brzo, jer su zaista potrebne novine

Bas sam sada gledao onog king kongor kako sa jos dva barba igraju 1.0.5 i prelaze gnoma i jos jednog boss-a i ono je ludilo. Njih trojica nisu ni jednom zaginuli a svi su imali iste skilove i koristili Run Like the Wind i Wrath of the Berserker a ovu runu kada su pokrenuli dok nisu ubili boseve nije im isteklo, a na koju foru to cu morati jos da se raspitam jer je jako dobra fora.

Ako sam ja tebe ista razumeo...

Ako mislis na berserker kako ne istice to je zbog rune koja produzava berskerker za dobijeni rage...

Poslednja izmena:
Meni se realno gubi smisao igre... sta znam... sve mi je manje zanimljiva... presao igru sa monkom i kada predjem sa svim klasama, cisto da ih sve isprobam... ne vidim poentu igranja dalje... mislim, ne juri mi se toliko iznova i iznova za dobrim itemima koje cu d aprodam...
To je i moje misljenje!Krenuo sam da igram sa DH,ali me ne drzi ni pola sata da igram,jednostavno mi se ne da!Ustvari igram iz neke navike,ali mi vise nije to to!Kao sto je napisao @DBraveZ potrebne su neke novine!Prvo sto bi uveo je to kada kupujes nesto na AH da se zna koliko taj i taj item utice na tvoje trenutno stanje,a ne da koristim neke Damage Calculatore i razna cuda da znam dali da kupim ili ne!

Poslednja izmena:
Ako sam ja tebe ista razumeo...

Ako mislis na berserker kako ne istice to je zbog rune koja produzava berskerker za dobijeni rage...

Na to sam i mislio, video sam jos pre par dana da neki lik isto to radi i da ima berskerker kroz ceo jedan act i to onaj deo pre azmonda jedno dve ili tri mape pre nego sto se dodje kod njega.

mozda to radi samo na tim mapama pre azmonda, ako je tu odredjena vrsta monstera ?

Pa ja to koristim... Uz brzo kretanje uopste mi se ne gasi berserk.

Napravih sinoc za monka 2x Flawless star amethyst za po +400 life on hit (ukupno 1257) i prosao a4 inferna skoro bez ikakvih problema. :)
Istu opremu kad stavim na DH-a nema sanse da predjem ni Rakanotha.

Ljudi koji fazon.. imam 100k DPSa sa wandom. Equipujem Echoing Fury (koji sam kupio samo da bi ga prodao na RMAH), DPS mi se digne na 115k. Kad vratim wand DPS padne samo za 300. Relogujem se bez icega u mainhandu, stavim wand, 100k dps. Uradim to isto sa mace-om, 115k dps oO... o cemu se radi?

jel koristis triumvirate source ?

ima neki bug prilikom racunanja elemental dmg-a, trebalo bi da isprave u 1.0.5

meni je dmg 125k trenutno, a kad udjem u 1.0.5 PTR onda je 130k.
sve isto, apsolutno nista nije buffovano, pitao sam i dobio odgovor da je Triumvirate izbagovan i ima probleme u racunaju dmg-a u 1.0.4

mozda je kod tebe nesto drugo, ali verovatno je vezano za elemental dmg

Imam i Triumvirate i Zunimassa Boots i Tal Rasha amulet, oko 40% elemental dmga. Prvo sam mislio da scale-uje dmg od oruzja pa posto Echoing Fury ima dosta veci dmg od wanda (Chantodo) ali manji speed, pa kao tih 40% na dmg koji je sad veci. Ali trebalo bi da radi na ukupan a ne samo od main handa, pa posto i wand i mace imaju relativno isti DPS i Int na njima trebao bi isti dmg da imam, mada mi je sa mace-om 15k veci. Ok preko toga bi presao, ali sam upao u rebus kad sam vratio wand a dmg mi se smanjio bukvalno za 300... nista ispada da mi je i dmg sa wandom oko 115k a on prikazuje 99k ko zna zbog cega. Sad ne znam da li samo prikazuje 99k ili stvarno manje dmg-a pravim ako tamo pise manja cifra, sve u svemu za siguricu cu equipovati mace pa cu vratiti wand svaki put, tako da koristim wand, i pise mi 115k. Hvala na pomoci, i pretpostavljao sam da je problem oko ovoga al reko bolje da pitam :).

da, mnogi su prijavljivali tu nepravilnost prilikom menjanja oruzija.
trebalo bi da srede to :)

bas bih voleo neki okviran datum za 1.0.5, farma mi se Hellfire ring :D
al nista se jos ne zna

Juce sam bas dosta gledao live King Kongor-a i u par navrata su u cetu neki ljudi pomenuli da ce Hellfire Ring biti 97% nerfovan kod Diabla. E sada sta je tu istina i sta ce do kraja da ispadne ostaje nam samo da cekamo da objave zvanicni datum kada izlazi update.

Bolestan je to proc. +3 miliona DMG. !.... pa realno grupa od 4 igraca svaki sa Hellfire ringom ubice Diabla i da ima 250 miliona HP za manje od minuta, kolko cesto ovo cudo procuje.

Lik na kraju ostavio mis tastaturu i gledao kako Enchantress ubija Azmodana... usput ubio elite pack iz 1 proca.
http://youtu.be/h2-_V-4FFqQ?t=2m38s

EDIT: I ladno jos biras do ga kraftujes koji ce main stat da ima .... kontam da ce nam ovakve EPIC Legendary iteme servirati na kasicicu sa svakim patchem.

Poslednja izmena:
Nije ni cudo sto jos update nije ni izasao a oni vec hoce da ring nerfuju. Nadam se da nece ali tako sam procitao da je par razlicitih ljudi u par sati reklo da ceda isti nerfuju a gde su oni culi da ga je*em. No bilo bi strava staviti jedan ring na vaseg lika i jedan na pratioca, kombinacija bombasticna.

Izgleda su danas vec nerfovali ring na PTR, i vreme je bilo. Pa ne moze jedan ring od nekog prosecnog karaktera napraviti uber killera.

Ali sada su naravno otisli u drugu krajnost, pa je damage kada procuje smesan. Igraju se deca. :)

Izgleda su danas vec nerfovali ring na PTR, i vreme je bilo. Pa ne moze jedan ring od nekog prosecnog karaktera napraviti uber killera.

Ali sada su naravno otisli u drugu krajnost, pa je damage kada procuje smesan. Igraju se deca. :)

Pa oni ili naprave tako da kada se nesto pojavi da je ono wow ili kada nerfuju od tog itema ili neznam ni ja vec od cega bi krenuo naprave tesko ******. Znaci nema da naprave zlatnu sredinu nego idu iz krajnosti u krajnost.

Koliko ja vidim ni oni sami neznaju sta hoce.

Dmg prstena zavisi od DPS-a. 2-3 mil kritove su imali likovi koji svakako imaju nenormalnu opremu. Na prosečnom liku ne bi pravio takav damage. A sad su ga nerfovali toliko da i ne želim da ga farmam. Uništili su ceo koncept Infernal Machine. Ma nemaju pojma šta rade.

Vrh Dno