Šta je novo?

Diablo 3

Ovo je monk...
http://eu.battle.net/d3/en/profile/CarnX-1701/hero/20387706

Ovo je wiz:
http://eu.battle.net/d3/en/profile/CarnX-1701/hero/2067394

Inace za wiza ni nemam neku opremu, farmam je sa monkom (pokusavam) i trazim da kupim, ali ni ne znam sta pa da kupim... :)

Mislim, vidim da ljudi imaju dps 30k, hp 50k, critical 25% itd... Samo mi nije jasno kako prevazici ovu fazu kada sam stigao do inferna, nemam dobru opremu kao ni para, pa moram da je nafarmam... sa monkom sam presao skeleton kinga ali nista korisno nisam dobio...

Pa kao sto i sam kazes da nemas dobru opremu, opremu koju trenutno imas je ocajna ali opet si naglasio da nemas para da bi kupio novu. Preostaje ti samo jedno da grindas act 1 iznova i iznova dok ne skupis pare za neki bolji komad opreme koja ima all ress. Ako neznas koja je oprema dobra najbolje ti je da gledas od ljudi koji igraju sa istom klasom kao i ti pa od njih da gledas koji komad opreme gde imaju pa pokusas neki slican da kupis na AH za jeftine pare. Nemoj ni da pokusavas u startu da kupujes opremu kao sto imaju drugi likovi jer ta oprema kosta malo vise golda nego sto ti mozes sada da skupis ali pokusaj da nadjes slicnu koja je verovatno puno jeftinija a tebi ce puno znaciti.

Poslednja izmena:
@C4in
Kako se nisi javio juce?Imao sam sva tri stash-a svega i svacega,mogao bi bez problema u Act 3,posto i ja igram sa monkom,istopio sam sve kod kovaca!Ajde kada budem imao nesto dacu ti!Koji ti je battle.tag?Imam neka prstenja i amulete pa ako hoces mozda i pomognu!

Poslednja izmena:
mogu ti ja dati neku opremu za wiza i monka

@C4in

nemoj da juris all resistance jer ce biti skupa oprema,vec koristis passive One With Everything tako da sad u ovom trenutku vidi koji ti je rezistans najvisi i samo se na njega fokusiraj.

Stigo mi mail u spam folderu, u kome me kao iz blizarda upozoravaju da neko hoce da proda moj nalog, i ako se ne logujem kroz link koji mi je dat, da ce mi nalog biti trajno iskljucen. Jedino sto taj ko mi je poslao ima nalog na yahoo. Meni lici na prevaru. Logovao sam se na svoj nalog normalnim putem i nista me ne obavestavaju.

I kako blizard moze da mi bude u spam folderu kad ga nisam oznacio kao spam.

Svasta.

Prevara, iskuliraj. I meni je stizalo, pisao sam Blizzardu, rekli su mi da je to poznata prevara za hackovanje naloga i da se izvinjavaju i da oni nista ne mogu da urade povodom toga.

Meni su takvi mejlovi stizali i dok nisam imao battle.net nalog. :smash:

Jednostavno se vodis time, da apsolutno NIKAD nece traziti od tebe preko mail-a user name i password, a posebno ne secret question. A i ako ti nešto zaobiđe spam filter lepo se logujes regularnim putem i ako to radi znaci da je sve ok.

Meni je pre jedno mesec i vise dana u pola noci na fon stiglo sms obavestenje o pokusaju promene passworda i na blizzardovom sajtu sam promenuo pass i od onda nemam problema a sta je koji djavo to bilo nemam pojma ali znam da je posle toga iste noci pola sata kasnije jos jedna poruka stigla o pokusaju promene pass-a ali je tada nisam menjao a nisam nista ni prijavljivao. Od onda stoji pass koji sam stavio te noci mada bih mogo cisto onako da ga zamenim.

Pa valjda si stavio na battle.net nalog Battle.net SMS Protect, pa zato stizalo... a to sto je neko uspeo da se loguje je znak da ti je email (username) i password bio kompromitovan (verovatno neki keyloger), i imao si srece da nisi ostao bez heroja i itema :d.

Dobra stvar je ovaj android authenticator, mada ako nemas noviji mob. moze i softverska verzija (http://code.google.com/p/winauth/) da posluzi, ali onda i njega moras da zastitis sifrom. Ali je malo nesigurnija zastita od fizicki odvojenog authenticator, posebno ako imas džumbus na komp tj. svako u kuci radi na njemu šta hoce.

A ne ne, ja na mom kompu znam gde mi je sta i gde drzim vazne podatke a gde sve ostalo. Inace u kuci postoje dva kompa prvi koji svi arce a drugi koji je samo moj i njega ne pipa niko.

A sta se dogodilo te noci kada mi je stigla poruka stvarno nemam pojma jer sam prvo sto sam pokusao da uradim se logujem na nalog i proso sam bez problema a onda sam preventive radi stavio jos jaci pass zlu netrebalo.

Inace nemam mob sa android platformom ali cekam da mi burazer se javi za koji dana pa cu mu kazem da kada bude dolazio iz Italije da mi tamo uzme neki android.

Ne bi meni ispao neki dobar pa to ti je :(

grrrrr.JPG

Preporucujem svima da kupe fizicki autentikator, za nesto malo vise od 1000 dinara dobijate maksimalnu mogucu zastitu koju pruza Blizzard.

Mene interesuje kolika je potreba dodati i telefon?

Nikakva isto to je to u sustini. Ja sam aktivirao na telefonu i ustedeo 1000din :)

mislim da se niste razumeli, zero je pitao kolika je potreba da se ukljuci i sms notifications preko bneta, a ne na autentifikator preko telefona

Axa ja se izvinjavam :) Pa aktiviraj oboje jer ako ti i probije taj Aut i ako ti promeni pass dobices inf putem sms na koji je promenjen.

Poslednja izmena:
mislim da je autentikator na mobilnom telefonu dovoljan ( ne zovese android authenticator ;) )

sms varijanta je tu za svaki slucaj , ja sam aktivirao oba

Da, trebalo je da napisem mobile authenticator (ima iOS, Android, WP7, i mislim blackberry verzija, java verzija je napustena), mada taj mobile authenticator usled raznih okolnosti moze da se obrise, odradis recimo factory reset, pokvari mob ili nesto drugo i ode. I ako nemas zapisan restore code od authenticator moras da se cimas sa blizzardom da je to tvoj nalog i da cekas da ti srede.
Zato postoji WinAuth kao buckup opcije mobile authenticatora.

Privezak auth. je dobra stvar isto, i traje mu baterija godinama. Ali sto da dajes pare ako ne moras.

Poslednja izmena:
^
Dobro si mi podsetio za taj restore kod,posto je i meni autentikator na telefonu!Dali je taj restore kod u ovoj formi xxxx-xxxx!Imam zapisano na telefonu u notepadu takav broj,a nemam pojma sta znaci tj. zaboravio sam!

Nije takve duzine i formata.
10 karaktera, kombinacija velikih slova i cifara. Pogledam tamo u auth. garant ima Show restore code opcija, zapisi to obavezno negde sa strane, a i serial number authenticatora. Jer ako ti se desi nesto sa mobom i obrise se taj deo privatne memorije gde se cuvaju podaci o auth. imaces frku da ubeđuješ blizzard da je to tvoj nalog. A uz pomoć restore code i serial number možeš da povratiš auth (odnosno podesis ga na isti stari). ,ili ako izgubis mob da iste ubacis u WinAuth.

Privezak authenticator (bar stara verzija) i java mobile authenticator nemaju restore code pa kad jednom crknu, nemozes da preneses auth recimo na mob ili winauth aplikaciju.

Poslednja izmena:
E hvala ti!Ko zna sta sam ja tu zapisao!:D
Edit:Zapisao i jedno i drugo i "metio" na sigurno!

Poslednja izmena:
To si verovatno zapisao neki nasumični login code :d pošto su oni formata xxxx xxxx

Ljudi, koji ajtemi idu najbolje na RMAH? 2m golda sam prodao za 2 min od kako sam postavio, cisto da isprobam kako ide ali bilo sta drugo sto sam stavim ne ide. Inace, cena golda je opasno pala u odnosu na polovinu avgusta, secam se da je isao 1m golda za oko 3e, a sada 0.5e.

Meni je najbolje islo oruzje, najvise 1H crossbow...

ide sve ako je dobro, nema pravila
dobro prstenje, gloves, helmovi, oruzija, off-hand, ma sve zivo
naravno, ako je rare item, on mora da bude vrhunski
ako je legendary, onda ide lakse ali samo ako ima fantasticne statse ce otici za vece pare
cak je i set itemima pala cena na RMAH

i sada kad dupliraju legend i set drop, i kad dodaju bonus MF za monster level X, ocekujem da se 2-3 puta poveca ponuda na RMAH i AH, i samim tim cene odu jos dole :)

Ma ja sam svoje ostvario sa RMAH, kupio sam SC2 ... i mozda ako mi dropne nekad neki epic legendary, prodacu ga (mozda) za 20-40e cisto da imam za neku expanziju.

Poslednja izmena:
Nego kada se ocekuje na Evropski server da stigne update 1.0.5??? Jos pre dve nedelje je stigao na US a neko je bio ovde sponeuo jos pre dve nedelje da ce update stici proslog meseca 20-tog.

Jel ima nekih novosti?

Poslednja izmena:
odakle na US serveru 1.0.5??

odakle na US serveru 1.0.5??

Znam da je bio test server ali video sam da su neki pisali da su na US serveru e sada ako su igrali test *** ipak sam gledao one Live snimke pa nisam ni obracao paznju jesu test ili su bas US serveri.

*** pogresilo se, no jel ima neka vest kada se ocekuje da ce da bude online 1.0.5 na svim serverima.

Blizzard nije objavio datum, cak ni odokativno. Na nekim D3 fun sajtovima sam procitao da je moguce 9. oktobra ali verovatno isto nagadjanja. Na Blizzard forumima neki lik pominjao kraj oktobra.....

Nazad
Vrh Dno