Šta je novo?

Diablo 3

Sve je to super ali ja sam ubedjen sa 100% verovatnoce da su oni nesto menjali pre nekih 5-7 dana, svaki dan igram isto i pre toga su mi padala 2-5 legendarija dnevno, od tada dobijam po 1 koji je tesko g.. (one rukavice sa cold dmg, sekira sa fire dmg), juce nisam nista dobio! Nemoguce da je rng da 15 dana dobijam po 3 komada i odjednom se smanji na 0/1 dnevno, sto je jos cudnije dps mi je duplo veci nego pre pa brze cistim+veci sam paragon lvl pa i imam vise MF (ne znam ni da li se racuna).

pretpostavljam da je ucinjena velika nepravda prema tebi :D

sve je to random drop znaci moguce je da ti nista ne padne. da si taj dan kad ti nije palo igrao duze imao bi vece sanse da dobijes nesto

racunaj ako igras da dobijes 200-300m xp dnevno verovatno ce ti pasti barem nesto sto vredi

50m xp-a su 2 act3 runa tu i ne treba ocekivati da mora nesto da padne

Ma meni je pre 15 dana bilo ludilo sa itemima, u roku od 7 dana dobio sam 20-30 legendary/set itema. Tada sam i opremio Demon huntera, zadnjih 5-6 dana sve sami 60-62 lvl legendary itemi koji vrede koliko i fiery shitstone. Imam 9 takvih krs maceva i sekira koje cuvam nako bzvz, vecina njih ima neke interesante efekte, pa se malo sprdam sa barbom, isprobavam. Evo malopre pade ovo. Ako je neko zainteresovan neka ponudi nesto, mada item je samo za zaebavanje.

Prilozi

• maximus.JPG
    maximus.JPG
    36.7 KB · Pregleda: 88
Hehe neke izmene u buducem 1.0.5 patchu a jedna je posebno interesantna.

http://diablo.incgamers.com/blog/comments/ptr-patch-notes-updates

I kazu da je svaki monster power lvl +25% MF i +25% XP , tako da na 10 lvl MF je za 250% veci a i XP se dobija 250% brže, ali opet ko to može da farma :D da mu se isplati.
XP bonus je:
Monster power lvl 1, 2, 3 -> +10%
Monster power lvl 4, 5, 6 -> +15%
Monster power lvl 7, 8, 9 -> +20%
Monster power lvl 10 -> +25%

MF bonus je +25% za svaki MP lvl.

hmmm, znaci sad ce max MF biti 300 + 75 + 250 = 625 %
ajd recimo da ne igramo na lvl 10, nego na 6-7, to ce opet biti preko 500 % (u zavisnosti od paragon levela)
i plus kad dupliraju legend / set drop rate :)

bice nam kompletno braon i zeleni stash i inventory :D

Poslednja izmena:
I tako jedno 2 meseca i sta posle :D, bas me interesuje sta ce posle da urade sa itemima.

mislim da ce za par meseci biti euforija oko PvP-a, pa to jedno pola godine, pa onda najava za ekspanziju i hype oko toga....
nece biti dosadno :)

Sve je to super ali ja sam ubedjen sa 100% verovatnoce da su oni nesto menjali pre nekih 5-7 dana, svaki dan igram isto i pre toga su mi padala 2-5 legendarija dnevno, od tada dobijam po 1 koji je tesko g.. (one rukavice sa cold dmg, sekira sa fire dmg), juce nisam nista dobio! Nemoguce da je rng da 15 dana dobijam po 3 komada i odjednom se smanji na 0/1 dnevno, sto je jos cudnije dps mi je duplo veci nego pre pa brze cistim+veci sam paragon lvl pa i imam vise MF (ne znam ni da li se racuna).

Znam i ja to random ne random, ali ni meni vec nekoliko dana nista ne pada, tacno posle jednog restarta servera koji pamtim. Dobijao sam po par legend/set itema dnevno, sada vec nedelju dana nista.

I nemojte craftati gemove, ne isplati se :)

pretpostavljam da je ucinjena velika nepravda prema tebi :D

sve je to random drop znaci moguce je da ti nista ne padne. da si taj dan kad ti nije palo igrao duze imao bi vece sanse da dobijes nesto

racunaj ako igras da dobijes 200-300m xp dnevno verovatno ce ti pasti barem nesto sto vredi

50m xp-a su 2 act3 runa tu i ne treba ocekivati da mora nesto da padne

Taj dan (juce) sam se zainatio i igrao puna 4 sata duze cisto da vidim koja ce glupost da mi padne, i nije mi nista palo :d. Inace imam 100k dps sa wizardom i ne cistim bas za 300m ali ni za 50m XP-a, nego negde izmedju. Ponovo se ne nadam da cu se obogatiti od jednog itema ali tacno se vidi promena u dropovima od pre nedelju dana. Ne bih pisao ovo da nisam stopostotno siguran da je nesto promenjeno :).

Znam i ja to random ne random, ali ni meni vec nekoliko dana nista ne pada, tacno posle jednog restarta servera koji pamtim. Dobijao sam po par legend/set itema dnevno, sada vec nedelju dana nista.

I nemojte craftati gemove, ne isplati se :)

Hoces da kazes da se ne isplati craft jedino amethyst-a ?
Sad sam bas gledao Star Ruby je za 100k+ skljuplji nego da ga iz svoji gemova pravis, Radiant Squar Roby je za ~25k skuplji. A o emeraldima i topazima da ne pricam.

Najisplativije je kupiti obicne Square verzije, cena svih osim emeralada je pristupacna i za 91g Tome of jewelcrafting, i od njih plus svoje nasklapas jace.

Nije isplativa kupovina jacih gemova od square i sklapati jace, osim ako se nekome zuri. Ali 25k golda recimo kosta jedna moja opravka.

EDIT: Ispravaka najace gemove nije bas vredno craftovati ako vam trebaju 1 do 2, zbog cene recepta.

Poslednja izmena:
Ae molim te daj konkretan primer sad na AH sta se isplati kupovati, i sta praviti od toga, za zaradu. I ne za zaradu da bi bio u plusu (mada je i to diskutabilno), nego za zaradu koja se vise isplati od farmanja. Znaci nesto dovoljno dobro da bi igrac zanemario paragon lvl i uzivanje u igri, nego da bleji na AH i da craftuje. Takvo nesto ne postoji, siris dezinformacije, neko ce baciti pare i vreme, ali realno to je i zasluzio ako ga mrzi da odradi sam matematiku, ili ne ume :).

Opet isprvka, nije vredna kupovima gemova za svoje potrebe sa AH, i to sve jace od square velicine.

A ni na pocetku nije bila moguca zarada od gemova a tek sada.

Au brate dokle :d.

Ponovo nisi u pravu. Pogledaj topaz. Vise se isplati prodati svoje square i flawless square a kupiti na AH jaci topaz koji ti treba. Star je 606.000, flawless star je 1.837.000. Ti ako ga kraftujes od svojih starova treba ti 1.818.000+kinta za craft koja je preko 100k+knjige+recept.

Craft 1 Star Topaza iz 81 Flawless Square topaza:

Perfect Square Topaz
30000
9
270000
Radiant Square Topaz
50000
3
150000

80000
Ukupno:500000 golda

I ajde kao nemas Tome of Secrets (svako od na ih je nakupio vec par hiljada) izađe te po trenutnoj ceni 230 * 270 tomes (tolko treba za jedan star) = 62100 g
Pri cemu ako craftaš iz svojih gemova 1 Star izađe te 562 100 gold, i čak bi bilo isplativo da deo tih 81 Flawless Square napravis od običnih Square, što bi bilo samo dodatnih 100g + 91g (tomes of jewelcrafting) na svaki Flawless.

Tako da uradi lepo računicu a ne uzimaj tamo na AH odmah šta piše. Za svaki Star gem treba 500 000g , a drugo je kad nemas tomes ili nemas dovoljno flawless square. Ili treće kad nemaš recept za veći.
I da ako ti tebaju samo par jačih od star gemova, onda najbolja je kupovina na AH, ali to sa već pisao.

Poslednja izmena:
A tih 81 Flawless Square ne racunas? Ja sam rekao ako ti je potreban star, PRODAS svoje Flawless Square i kupis star ;).

I za šta ih prodaš ? :d

flawless square.jpgflawless square.jpg

Pa kako ti misliš da je isplativo, cena sada Star emeralda je 810k, ruby 640k ... pa ako mislis da ćeš prodajom Flawless square da skupiš za jedan 1 star, onda uradi tako.

Jedino star amethyst je isplativo da se kupi, ostalo je samo ušteda vremena od čekanja crafta.

Poslednja izmena:
Brate tih 81 sto ih imas kostaju X para. Prodas to i dodas manje para da bi kupio Star Topaz sa AH. Ili odlucis da craftujes i izadje te skuplje od tih 606k koliko kosta Star Topaz. A taj sto prodaje Star Topaz sa AH gubi pare sto ga je napravio umesto da proda Flawless Square. Sta je ovde tesko za razumeti ne znam...

Meni je samo to cimanje sa craftanjem, skupljanjem itd vredno razlike u ceni... koja inace i nije prevelika.
Za armor je po meni totalna nebuloza stavljati najjace gemove, osim ako ne sedis na parama... a za weapon ili helm se vec skupi kinta kad zatreba. :)

Inace vec par dana kukam kako nikako da mi padne nesto dobro, i padnu mi ove gloves:
Gloves-Dex.jpg

I sada ne mogu da ih okacim, baguje AH ne mogu da cancelujem ni jednu prodaju :mad:

Brate tih 81 sto ih imas kostaju X para. Prodas to i dodas manje para da bi kupio Star Topaz sa AH. Ili odlucis da craftujes i izadje te skuplje od tih 606k koliko kosta Star Topaz. A taj sto prodaje Star Topaz sa AH gubi pare sto ga je napravio umesto da proda Flawless Square. Sta je ovde tesko za razumeti ne znam...

Pogledaj lepo sliku sto sam stavio, i vidi kolko tih 81 kostaju kad ih kupujes, znaci za vise od toga prodaces ih bas kad bude nestasica. A pogledaj kolko kosta Star.
Za sada jedino se sa emeraldnom isplatiti tako kako ti kazes a ostale ne.

A ja ne zna da li ti mene trolujes ili me ubeđuješ da sam ja glup, očigledno nisi ni pogledao sliku!

Da vidiš kolko je cena X 81 flawless square topaza, i kolko moras da dodas da bi kupio star.

AJ ćao.

Pogledaj lepo sliku sto sam stavio, i vidi kolko tih 81 kostaju kad ih kupujes, znaci za vise od toga prodaces ih bas kad bude nestasica. A pogledaj kolko kosta Star.
Za sada jedino se sa emeraldnom isplatiti tako kako ti kazes a ostale ne.

A ja ne zna da li ti mene trolujes ili me ubeđuješ da sam ja glup, očigledno nisi ni pogledao sliku!

Da vidiš kolko je cena X 81 flawless square topaza, i kolko moras da dodas da bi kupio star.

AJ ćao.

I ne za zaradu da bi bio u plusu (mada je i to diskutabilno), nego za zaradu koja se vise isplati od farmanja.

Ok isplati se stajati u gradu pola sata za 20k golda (606k koliko je star, minus 562100 koje si pomenuo, minus 22k koliko je 81 slawless square). Ovo sam naveo kao primer, zamisli koliko bi stajao da pravim radiant star. Ne znam koliko GF imas ali cim si skupio hiljade tomova znaci da imas paragon lvl malo veci i GF sa njim. 20k ce ti pasti brze nego za utroseno vreme sto ces da stojis i da klikces jedan po jedan craft, za radiant star je jos gora situacija (ali to si i ti rekao), plus moze ti padne nesto lepo, plus budzis lvl.

Sto je najgore ja ni ne kupim te gemove ako nisu emerald, to mi je isto gubljenje vremena da pokupim nesto sto je dzabe, em mi puni inventar pa moram da se vracam cesce u grad. Stakuju se oni ali nikad preko 3 od svakog, a to je mizerna cifra, a 8 slotova cao.

Jedna od promena u 1.0.5, moze li neko da objasni ukratko sta predstavlja?

Crowd control effects will now be affected by diminishing returns. To learn more about how diminishing returns will work in Diablo III (and why these changes are an overall buff to player CC), click here!

Stun/slow na kripove sto ga vise bacas to ce krace trajati i postaju imuni na kraju.

Eh ne, lepo je sve objasnjeno na linku. Do sada su svi CC-i imali fixan diminish po tezinama igre 65% na infernu, sada ce prvi CC da traje full, a posle polako mobovi dobijaju CC res sve zavisi koliko je trajao CC, ali nemogu da dobiju vise od 65% kao sto je bilo ranije. Sto znaci da ce konacno stunovi i ostali CC biti viable na infernu, aleluja!

Cekaj oni su buffovali CC sa namerom da ih nerfuju? lol?

^Zašto bi pokušali da nerfuju CC, kada je već bio neupotrebljiv na infernu?
Naravno da im je cilj bio da buffuju...

Neupotrebljiv? wtf? Mora da zato svaki Wiz igra onaj retardirani spec drakanja 4 dugmeta dok tastatura ne otkaze? Sto ne pokazu graph za A3 i 4 na inf za novu i diamond skin... bice 100% pojedinacno, a od toga 80% ljudi koristi i jedno i drugo.

To sto oni pisu nema veze sa mozgom. "promoting diversity" a svaka klasa igra 2 speca max u odnosu 4:1. Isto je i u wowu vec godinama...

Poslednja izmena:
sto se tice nerfova

pokazalo se da se nerfuju skilovi koji omogucavaju da se heroj ponasa kao da ima mnogo bolju opremu od one koju ima

cist primet je nt za dh koji je skidao 310% wpn dmg umesto pola od toga

ww barb mora da se nerfuje jer ne postoji ekvivalent tom buildu kod ostalih klasa: ima odlican defence, odlican dps, sve u jednom, za sl dps dh mora da ide u glassa canon , wiz takodje

cc ce biti mnogo upotrebljiviji za sve klase , moguce je da sem wiz klaze nijedna druga trenutno nema korist od tih skilova , mada nisam se nesto igrao sa time tako da je ovo samo pretpostavka

Pfff... koji sam ja noob... nista vas ne razumem :(

Imam monka i wizarda lvl 60 i na inferno ne mogu sa wiz da pozivim ni minut... sa monkom je malo drugacije ali opet... Gde li gresim?

Pfff... koji sam ja noob... nista vas ne razumem :(

Imam monka i wizarda lvl 60 i na inferno ne mogu sa wiz da pozivim ni minut... sa monkom je malo drugacije ali opet... Gde li gresim?

Pa daj link do wiza pa ce ti neko vec kaze sta da promenis da ti bude bolje odnosno lakse za farmanje inferna.

Ovo je monk...
http://eu.battle.net/d3/en/profile/CarnX-1701/hero/20387706

Ovo je wiz:
http://eu.battle.net/d3/en/profile/CarnX-1701/hero/2067394

Inace za wiza ni nemam neku opremu, farmam je sa monkom (pokusavam) i trazim da kupim, ali ni ne znam sta pa da kupim... :)

Mislim, vidim da ljudi imaju dps 30k, hp 50k, critical 25% itd... Samo mi nije jasno kako prevazici ovu fazu kada sam stigao do inferna, nemam dobru opremu kao ni para, pa moram da je nafarmam... sa monkom sam presao skeleton kinga ali nista korisno nisam dobio...

Poslednja izmena:
Vrh Dno