Šta je novo?

Diablo 3

Treba izbeci svaki udarac tih monstera, to ce biti pravi izazov :)

Jel neko probao da farma sa onim Puzzle prstenovima x4 u Party?

^^ pa sad ce se mozda isplatiti, ako i dalje radi taj "exploint" za gomilanje goblina u Act 1, ali ring summonuje najvise goblina iz Act 1 inferna, ne vredi da pokusavas da farmas to ring goblina u daljim actovima drop mu je kao iz 1. acta.

Pa normalno da imaju po 500k DPS, ovaj Cash (WD), kad ima 57% AS, 50 CHC, 402% CHD, i 3100 INT a ovaj Orca (WZ) ima cak 83% AS :hair: ...moze im se da gruvaju sve u DPS, jer ne treba im AR ako imaju dobrog tenka saigraca koji jos radi dobro CC.

Poslednja izmena:
^^ pa sad ce se mozda isplatiti, ako i dalje radi taj "exploint" za gomilanje goblina u Act 1, ali ring summonuje najvise goblina iz Act 1 inferna, ne vredi da pokusavas da farmas to ring goblina u daljim actovima drop mu je kao iz 1. acta.

Pa normalno da imaju po 500k DPS, ovaj Cash (WD), kad ima 57% AS, 50 CHC, 402% CHD, i 3100 INT a ovaj Orca (WZ) ima cak 83% AS :hair: ...moze im se da gruvaju sve u DPS, jer ne treba im AR ako imaju dobrog tenka saigraca koji jos radi dobro CC.

iskustvo govori da sve sem reflecta moze da se ubija maltene iz udarca tako da ti ni ne treba niko ispred, podrazumeva se da se ne zaleces ( sto ja volim da radim :D )

Instalirao sam onu osnovnu verziju da probam da igram Diablo III ali desava se sledece kada udjem u gricu posle nekog vemena manje od minut slika se zamrzne stoji zamrznuta par sekundi pa se ekran iskljuci pa opet ukljuci i zavisi kako kada opet se slika zamrzne kada se ekran osvezi ili se odmrzne i opet posle par desetina sekundi ili par sekudi zamrzne slika i tako sve u krug. Igrica je jednostavno neigriva, u cemu je problem?

hvala na odg :)

Poslednja izmena:
Instalirao sam onu osnovnu verziju da probam da igram Diablo III ali desava se sledece kada udjem u gricu posle nekog vemena manje od minut slika se zamrzne stoji zamrznuta par sekundi pa se ekran iskljuci pa opet ukljuci i zavisi kako kada opet se slika zamrzne kada se ekran osvezi ili se odmrzne i opet posle par desetina sekundi ili par sekudi zamrzne slika i tako sve u krug. Igrica je jednostavno neigriva, u cemu je problem?

hvala na odg :)

Ja bi reko da je do tvog kompa nesto ,neki drajver mozda

Drajver za grafu ili pregrevanje iste...

Moguce reinstalirao sam ceo sistem pa dok sam instalirao sve odjedamput vise instalacija bile su neke greske to mi se desilo i sa drajverima ATI graficke ponovo cu reinstalirati da vidim ....

nema potrebe za nikakvim tenkovima, kad se dodje na taj nivo, elite te ne udare ni jednom a vec su mrtvi :)
svako ko bi ti se prikljucio bi te samo usporavao..

videcemo kako ce sve izgledati u PvP, bice jako zanimljivo

Poslednja izmena:
mozes, sa 300k dps :D

pa dobro, ne moramo svi 10lvl
farmace se 4-5 lvl bez problema ja mislim

Ocekujem neko okupljanje na otvaranju patcha, da izgrindamo par ključeva :)

ja sam uvek tu ali uglavnom vidim da svi farmate solo xD

ko farma solo? ja se ne secam kad sam igrao sam :D tj secam se ovaj ptr sam malo probao :)

evo kako se igra level 10 opusteno :d

[youtube]beZXYhihXfE?hd=1[/youtube]

Drugari, moze li na PM link od neke "narodne" verzije

Unapred hvala

Mogu ti ja poslati Guest Pass Key pa sa njime mozes do 12 lvl da igras sa svim likovima ali samo do Skeleton Kinga se igra dalje ne moze dok se ne kupi original. Ako ti to nesto znaci javi se.

Poslednja izmena:
nema potrebe za pass key, svako moze da skine i igra starter edition

...jel neko prodavao gemove radiant/perfect star, koliko realno moze da se dobije za 1kom? vidim ja cenu na AH:d... ali, da li se to isplati praviti i prodavati :)

...jel neko prodavao gemove radiant/perfect star, koliko realno moze da se dobije za 1kom? vidim ja cenu na AH:d... ali, da li se to isplati praviti i prodavati :)

mislim da je to rudarski (lol) posao za male pare (golde) zarade:)

ps.anaravno ako imas viska gomilu emerald gemova to lepo moze da se proda:) ako ti pare znace(opet ne bas prevelike)...

Poslednja izmena:
hehe pa Diablo 3 i jeste rudarska igra, odradjujes smene za blizzard :d

Hehe neke izmene u buducem 1.0.5 patchu a jedna je posebno interesantna.

http://diablo.incgamers.com/blog/comments/ptr-patch-notes-updates

I kazu da je svaki monster power lvl +25% MF i +25% XP , tako da na 10 lvl MF je za 250% veci a i XP se dobija 250% brže, ali opet ko to može da farma :D da mu se isplati.

Sve je to super ali ja sam ubedjen sa 100% verovatnoce da su oni nesto menjali pre nekih 5-7 dana, svaki dan igram isto i pre toga su mi padala 2-5 legendarija dnevno, od tada dobijam po 1 koji je tesko g.. (one rukavice sa cold dmg, sekira sa fire dmg), juce nisam nista dobio! Nemoguce da je rng da 15 dana dobijam po 3 komada i odjednom se smanji na 0/1 dnevno, sto je jos cudnije dps mi je duplo veci nego pre pa brze cistim+veci sam paragon lvl pa i imam vise MF (ne znam ni da li se racuna).

mislim da je to rudarski (lol) posao za male pare (golde) zarade:)

ps.anaravno ako imas viska gomilu emerald gemova to lepo moze da se proda:) ako ti pare znace(opet ne bas prevelike)...

Ne isplati se to raditi, cak u nekim slucajevima vise se isplati prodati svoje flawless square a na AH kupiti zeljeni gem veceg kvaliteta posto je jeftiniji nego sto bi kostao od flawless square gemova+kinta pri craftovanju (knjige ni ne racunam). Evo recimo topaz svaka sledeca jacina gema je 15% jeftinija od prethodne x3, cak i ne racunajuci pare koje ti trebaju za craftovanje.

Plus ces puci kintu na dizajne, pogotovo ako hoces emerald, koju neces vratiti dugo vremena tim craftovanjem.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno