Šta je novo?

Diablo 3

Jao nemoj mi samo te rukavice ne mogu da ih gledam. Nasao sam ih 5 puta do sada vise ih ni ne salvagujem, nemam mesta na AH za brimstone koji kosta 45k...

Cuvaju za ekspanziju to je sigurno, sad za prvu ili osamnaestu to ce vreme da pokaze :d. Inace kakav crni koncept, to je no brainer koji je postojao u D2 a bogami i u TFT...

Nego jel koristite dark3d? Je l' sme? Posto ne igram na svom accu, a na bnet accu ima od prilike svaka igra koja moze, pa ne bih da banuju za ovakvu glupost? A vuce me da probam...

Ja ga koristim jos od izlaska igre, mislim da mozes opusteno da ga stavis.

Ja se ipak vratio u D3 jer su WoW uspeli da u*eru.

Monk mi je sad main char. Pre pauze imao sam skoro 30k dps, valjda oko 40k life-a i oko 300 all res. Sad mi je life skoro 60k i all res 1000+. MNOGO lakse mi ide... Uspeo sam act 3 da zavrsim bez ikakvih problema sve bosove roknuvsi iz prve. Jel Blizz malo nerfovao igru u medjuvremenu ili je to samo zbog bolje opreme koju sad nosim.

Ja se ipak vratio u D3 jer su WoW uspeli da u*eru.

Monk mi je sad main char. Pre pauze imao sam skoro 30k dps, valjda oko 40k life-a i oko 300 all res. Sad mi je life skoro 60k i all res 1000+. MNOGO lakse mi ide... Uspeo sam act 3 da zavrsim bez ikakvih problema sve bosove roknuvsi iz prve. Jel Blizz malo nerfovao igru u medjuvremenu ili je to samo zbog bolje opreme koju sad nosim.

svaki patch je nerfovao tezinu

koji ti je dps? to sto si presao sadrzaj ne znaci da mozes da pravis pare ( farmas brzo :) )

Nisam presao act 4. DPS je okruglo 40k (ali posle blazing wrath i foresight-a... inace je 30k). Act 3 sada mogu da farmujem ali skoro sve elite packove moram da kajtujem i to me smara pa sam se vratio u act 2. Kad mi dosadi nastavicu a4 da vidim ako mogu da zavrsim i to. Ne verujem da je mnogo tezi od a3.

Nisam presao act 4. DPS je okruglo 40k (ali posle blazing wrath i foresight-a... inace je 30k). Act 3 sada mogu da farmujem ali skoro sve elite packove moram da kajtujem i to me smara pa sam se vratio u act 2. Kad mi dosadi nastavicu a4 da vidim ako mogu da zavrsim i to. Ne verujem da je mnogo tezi od a3.

Kako?! Ja sam sa oko 40k dps, oko 800 all res i oko 40k healtha (mada sa oko 900 LOH) skoro bez problema prosao Act 4, zaginuvsi par puta.

457 mi je LoH. Act 4 nisam nesto posebno ni pokusavao. Trash sam prolazio bez problema. Prvi elite pack me je oduvao i tu sam stao. :)

monk1.jpg

a sa Stormshieldom:

monk2.jpg

U tome jeste caka, uvek ce ti nesto faliti. Kad krenes s infernom na act 1 i 2, prvo ces imati visok DPS i HP. Ali na act 3 i 4 ces morati drasticno spustiti DPS da bi mogao podici difens radi prezivljavanja. Najbitniji je LOH, minimum 1000 + pozeljno da imas visok AS. I all rez mora biti bar 800. HP je pozeljno izmedju 40 i 50k.
Kad to dostignes onda ces se jeb*vati mesec dana da vratis stari DPS a zadrzis te defanzivne karakteristike. To ti je jedini nacin s monkom i barbom

Poslednja izmena:
Pa vrlo retko ko igra sa stitom, jer ce ti dps biti jos bedniji i udaraces pola sata dok ne ubijes nesto.

Moja taktika je 2 sto brza bodeza, sa 1.6 AS i AS bonusom. Meni je ukupan AS preko 2, sto u kombinaciji sa 1200 Loh daje 2500 helta u sekundi. I jos nabudzis all rez i mozes da cistis a3 i a4 bez umiranja.
Dobra stvar je sto sve ovo sto sam ti naveo mozes sastaviti na AH za smesne pare.
A povecati dps nakon svega toga je druga prica :)

Poslednja izmena:
A jel koristite stit sa monkom za inferno a3 i a4?

Kakav stit na monku :whip: , moze ako nadjes neki sa 300 DEX, 10% CHC, 60-80 AR ,jos jedan ress, i da ima 20% block. Pravi monk treba da ide na dodge, LoH, i AR je dosta ~800... budzenje armora je propala investicija jer kako monk da ima velik Armor kad ima mali STR, nije on barb.

Pogledaj moj build, ja samo promenim na dodge mantru i sa enchantress laganica pada sve u Act IV... samo moras da imas dosta attack speed i min 1000 - 1500 LoH da prezivis sve sto elite bacaju.

Sad su tolko nerfovali igru ,da nije potrebno tolko mnogo AR i armora.

Poslednja izmena:
Mislio sam na ovakav stit

stormshield.jpg

Vidim ljudi ih koriste na monkovima za survivability. :)

Planiram da predjem na dual wield i da batalim stit pa ako bi neko mogao da mi preporuci dva oruzija do 3 milke!Posto ja kada trazim na AH-a uvek mi izbaci nesto sto mi ne treba,znaci nisam nasao nista sa AS vecim od 1.4 i nekim pristojnim LoH-om!
http://eu.battle.net/d3/en/profile/bro82-2136/hero/16000492

Za to moze, ali slabo ces se naubijati sa time. Sad se D3 sveo samo na farm, tj. defense da se sto manje gine sve ostalo na DPS, i jos ako imas barba u timu onda Impunity runa sve olaksava.

Prodao sam taj stit i vratio se na dual wield. Jos sam i zaradio 2.5 mil u transakciji. ^^
Ne igram u partyju. Samo solo.

Probao sam malo ovaj PTR, zeznuto mi je solo vec na power level 7... Mobovi padaju lagano, ali za elite bas treba mnogo djuskanja po moltenu i desecrate.
LoH i Life Steal ce jos dobiti na vrednosti, life regen i globe healing takodje. Super je sto su uveli da se bonus globe primenjuje i za potione, sada sa jednim potionom ili malim globe dodjem do 100% healtha za sec.

Uspeo sam da uzmem 2 key-a, sutra jos jedan pa da vidimo i tu infernal machine :)

svaka cast za moderatore, pobrisali su provokatorski spam

gj ;) drzimo temu cistom

Probao sam malo ovaj PTR, zeznuto mi je solo vec na power level 7... Mobovi padaju lagano, ali za elite bas treba mnogo djuskanja po moltenu i desecrate.
LoH i Life Steal ce jos dobiti na vrednosti, life regen i globe healing takodje. Super je sto su uveli da se bonus globe primenjuje i za potione, sada sa jednim potionom ili malim globe dodjem do 100% healtha za sec.

Uspeo sam da uzmem 2 key-a, sutra jos jedan pa da vidimo i tu infernal machine :)

A kako se dobijaju ti kljucevi?

A kako se dobijaju ti kljucevi?

Svaki Act ima svog keymastera:
Key 1 - Found on Goat Mutant Key Warden in the Fields of Misery (Act 1)
Key 2 - Found on Dune Dervish Key Warden in Dahlgur Oasis (Act 2)
Key 3 - Found on Morlu Spellcaster Key Warden in Stonefort (Act 3)
Infernal Machine Plan - Found on Terror Demon Key Warden in Silver Spire Lvl 1 (Act 4)

Ovi bossevi ce uvek biti prisutni na infernu, ali nije 100% sigurno da ce da bace kljuc, bez obzira na monster level.

Sa svim ovim se pravi infernal machine, koja otvara portale ka novim uber bossovima (po dva postojeca su u istoj areni, recimo magda sa SK, Ghom sa Zoltunom itd) - a oni opet daju sastojke za novi ring koji moze da se crafta.
I btw, ring je lud kao struja. Ajd manje vise tih 35% expa i random osobine, nego sto crituje po par miliona :)

jeli radi PTR? mene odmah diskonektuje cim se ulogujem i dobijem onaj select hero prozor

[youtube]9fkvXCmojQI?hd=1[/youtube]

lol :d

Pa nije taj monster lvl 10 za 1 barba od 100k :D to je za uigranu grupu gde najslabi igras ima min 150k unbuffed DPS. :D

I ako dobiju jedan legendary posle 5 elita mogu da se caste :p (slikaju sa njime)

Poslednja izmena:
Kada bi trebalo da krene 1.0.5 na regularnim serverima? Pozitivno zvuce promene i novine.

Pa nije taj monster lvl 10 za 1 barba od 100k :D to je za uigranu grupu gde najslabi igras ima min 150k unbuffed DPS. :D

I ako dobiju jedan legendary posle 5 elita mogu da se caste :p (slikaju sa njime)

Da ali za koju grupu? Jedino ko moze da ima 150k bez bufa je DH a svi ostali tesko.

Vrh Dno