Šta je novo?

Diablo 3

resistance to all. ne znam koliko imas, ali po opremi vidim da je malo
Tu si u pravi, i nemam sto bi rekli, bas mnogo, ali takva me oprema zadesila, tj imao za takvu opremu dovoljno pare na AH. Znaci da trazim opremu koja ima resistance to all atribute. OK. Ako ima jos nesto, slobodno pisite, svaki savet mi je koristan ;) Hvala illidane na savetu.

+1 resistance 2 all

Kad ide ono ide... neverovatno!

Prilozi

• immortal.JPG
    immortal.JPG
    91.4 KB · Pregleda: 77
WADAFUQ ???
Kolko ti dobijes legendary/set itema po runu?

Ja odradim 3 i ne dobijem nista. A 14 lvl sam paragon tj. imam oko 200 MF.

It's not fair ;(

nema pravila :)

desilo mi se da dobijem 5 legend u toku jednog dana, isto tako i da 2 dana ne dobijem ni jedan (200 MF)

samo sto su moji krshevi :D a Ivan dobija sve odlicne
stvarno svaka cast

da, kontam :)

Nista @ivane da castis forumase ako dobijes duplikat ;)

ja sve misim da ima neki skriveni bonus or something vezan za paragon level evo i ja kako sam veci level dobijam vise legendary iako mi je mf 190%

danas sam dobio 2 komada dosada

andariels_visage.png
schaeferss_hammer.png

Ja sam u jednom danu dobio Stormshield+Depth Diggers+Rare 1H u vrednosti od 100 miliona, i onda 12 paragon lvla nista. Ok dobijam 1 legendary dnevno koji je fazon 250DPS 1H (Logan's Claw), onda one rukavice bez i jednog normalnog stata (cold spells +27%), i tako, zurka :D. Nisam se bunio kad sam se odvalio od para pa necu ni sad, nego cisto da ti srusim teoriju :D. Inace 355MF sa 5 stackova.

Poslednja izmena:
Smorila mi se ekipa skroz, znaci 11 legendary itema mi je danas palo, njima dvojici samo 3, ali peglali smo pre podne 3-4 sata, i jedno 5 sati posle podne sa pauzama. Za kraj jedan legendary, ali vise je kolekcionarski za zezanje nego za main oruzje.

Moze neka procena za immortal rukavice

Prilozi

• azure.JPG
    azure.JPG
    74.6 KB · Pregleda: 90
  • immortal.JPG
    immortal.JPG
    91.4 KB · Pregleda: 80
WADAFUQ ???
Kolko ti dobijes legendary/set itema po runu?

Ja odradim 3 i ne dobijem nista. A 14 lvl sam paragon tj. imam oko 200 MF.

It's not fair ;(

*** izgleda da nam nema druge nego da sednemo lepo i da zuljamo guzice i da guramo paragon lvl gore, jer ako pogledas obojica ( Ivan985, illidan) imaju preko tridesetog lvl paragon... pa ko zna mozda je to taj trenutak kada krecu legendarni da padaju malo cesce nego nama koji smo tu ispod dvadesetog lvl paragon.

Oruzja su jos OK, neki minimum 800 DPS svako ,bar sa CHD ali bez Loh.
I ti si stigao u fazu gde na nekim delovima mozes da ubacis CHC i/ili CHD ali usput bi trebalo i STR da povecas , Shoulder, Belt mogu max 300 STR a bracer ti daje 0 STR a 150 VIT ja bi to obrnuo imas 52k HP sto je OK ali dzaba ti sa malim AR i salabim DPS i slabim LoH.

Opet stavljam ovaj link http://www.d3rmt.com/guides/diablo-3-item-stat-maximum-values/

Vidi tu sta moze sa vise STR (jefitinija varjanta) i sa CHC i/ili CHD (skuplji dodatak) .
Ali zrtvuj VIT i +Armor (dobices ga iz STR) zadrzi AR sto vise mozes.

Mislim da je to vec ispravljeno.

da i ima 4x loot kod svake elite :D (i stalno je high :d)

Ali nekontam kako upravlja sa svima u isto vreme... Mora da koristi neku skriptu, a za to bi realno mogao da popije ban.

pa neka skripta. ima da menja heroje dok igra kada kupi loot ili kad ga ubiju da ga drugi heroj revive

Verovatno multibox... to je radjeno jos u wowu, uleti ti nerdina sa 3 sinhronizovana ele shamana i ubije te u 1.5 sec nebitno kakvu opremu imas. I ovo je po Blizzardu legalno btw, i to duze od 5 godina...

pa dobro jos nemamo pvp u diablu pa i nije strasno :)

pa dobro jos nemamo pvp u diablu pa i nije strasno :)

Pa ok nemamo ali zar mislis da je fer farmovati sa 4 karaktera? A i kad dodje PvP nista se nece promeniti posto Blizz to ne priznaje kao program koji menja samu igru (ne gameplay nego fajlove, a nije ni automatizovani program), posto realno i ne menja.

Ako liku nije smetalo da pukne 240 evra za igru, zasto bi mu iko uskratio farmovanje sa 4 karaktera?

Pa pukao je i onaj koji botuje 60evra za igru, mislis li da je to sve ok? Iako ti je pitanje zesce glupo evo odgovoricu ti: trosimo isto kiseonika, kalorija, elektricne energije i vremena, a on ima 4 puta vise loota.

Pa pukao je i onaj koji botuje 60evra za igru, mislis li da je to sve ok? Iako ti je pitanje zesce glupo evo odgovoricu ti: trosimo isto kiseonika, kalorija, elektricne energije i vremena, a on ima 4 puta vise loota.

Dobro i koja je sada poenta ovog tvog odgovora? Nerazumem kakve veze ima sada ima kiseonik, kalorije, elektricna energija i vreme a kakve veze ima to sto on ima 4x vise lota. Tako da ne vidim sta to nije ok.

Ako je on dao 240 evra znaci da je imao i da ako blizz podrzava taj sistem sto lepo i ti ne puknes iste pare pa igras isto kao i on. Niko te ne drzi niti brani. Samo ako pogledas kako lik igra i mogu ti reci da sam sistem nije bas najbolje sinhronizovan jer on ide na jednu stranu a ostala trojica ili ostanu tu gde jesu ili se zabiju na neki cosak, ili je to do sistema pa ne moze druggacije ili je nesto trece upitanju. Sve je to lepo zarada golda, vise itema i veca sansa za bolji drop a ono sto sam jos video lik je ceo taj sistem isplatio jer sam video kada je bio prebacio na RMAH da ima preko 250 dolara ili evra na racunu.

Nas najveci problem kao naroda je taj sto smo jako zavidni na tudji uspeh i odmah cemo naci nesto da kritikujemo i komentarisemo. Dogod to neiskorenimo necemo kao narod nigde biti dobro dosli, jer kada tada pokazemo svoje pravo lice.

Nazad
Vrh Dno