Šta je novo?

Diablo 3

Tako neto mi se desilo 2 puta kad sam igrao u grupi, solo nikad.

Ladno elita cas je ima cas je nema, nemoze da se udari tj. targetuje a udara heroje i pravi dmg.

Poslednja izmena:
u takvim situacijama samo se teleportuj u grad (ako je co-op onda svi zajedno tp)...
kada se vratite nazad, nece vise nestajati....

i meni se ponekad javlja taj bug, uglavnom za one ptice (moloke) u act 3, i uvek ga ovako ispravim

To se desavalo od ranije u Act 3, oni gargoyli sto slete se mogu tako zabagovati. Resavao sam problem tako sto bi se teleportovao u selo i vratio nazad i onda bi NPC ponovo sleteo kako treba.

EDIT: Nisam video da ima jos jedna strana postova. :)

Posle malo duzeg vremena konacno dobijem legendary i to iz drvene kutije (moz misleti lvl itema) za klasu koju jos ne igram, tesim se sto je jos dobar roll za taj lvl pa jednom moze da bude od koristi neko vreme.
migthy-belt-legend.jpg

eo ako nekom mozda treba :)

katsw.jpg

I ladno pazite sta kupujete na AH, jer neke kalkulacije su bas zeznute... hteo sam da povecam CC sansu za 3% ali bi izgubio 68 DEX
i izracunam razliku ovde:
sansa.jpg

http://www.d3rawr.com/

I samo +500 DPS za 3.8m golda ,tj. kolko ring trenutno ima bid a do kraja 7 sati, sreca da ne pobeđujem aukciju.

Nemoj se 100% osloniti na ono sto pise u statistici kod heroja.
Evo ja sam podigao CHC sa 11 na 20.5% i DPS je u profilu skocio za par hiljada, a ja realno radim barem tri puta vise štete nego pre.

Koliki ti je crit damage Kimins? Matematicki je nemoguce da povecanjem crita za samo 9% dobijes porast DPSa od >200%, osim ako nemas 1000%+ critical damage.

Poslednja izmena:
Nesto oko 260-270%. Pazi dmg koji radis zavisi i od skilova koje koristis. Sad mi se tornado napuni u roku od odma na treci nivo i bude ih i 3-4 na ekranu u isto vreme, a pre je za to trebalo vremena i bude po jedan ili dva.
Drugi primer kod WD pise 33k DPS, a kod Monka 26k. Sa WD radim bolesno veci dmg sa medvedima nego sto bilo koji skill kod Monka skida.
Ne mozes gledati matematicki jer nema svaki skill isti bonus dmg niti svaki skill isto funkcionise tako da je meni sa tih 10% CHC realan dmg skocio mnogo vise nego tih ni 5k sto pise u statistici.

Naravno da se gleda matematicki kad je cela igra bazirana na formulama, a ne kockicama, horoskopima i slicno. To sto ti skill mozda radi 250% weapon damage ne znaci da se vise nista ne moze racunati, nego se mora dodati u finalnu formulu. Blizzard to nije uradio zato sto bi morao da pravi DPS prikaze za sve moguce kombinacije skillova, kojih je previse. Ako ti je critical skocio za 10% a imas critical damage 270%, ti dobijas DPS boost od 54%, a ne 200% i vise sto si naveo. Formula se blago modifikuje za skillove.

Poslednja izmena:
Sve to stoji ,ali to je recimo prosek tih +500 DPS a opet kod monkovih tornada bi se primetilo pobljšanje ... mada ja hocu da zadrzim što više DEX zbog dodge :d
Ring je sada skoro 4M... moze to i bolje da sam multi milioner ne bi zalio gold.

Uljez pred monitorom.

546089_10151095259292550_992395311_n.jpg

Inace gledam ovog lika http://www.twitch.tv/nugiyen koji je upravo igrao 3 sata i 15 minuta da bi istrazio 62 paragon lvl. Do sada je nasao 64 legendarna od toga 4 danas. Ja ne mogu da sklopim dva sata igranja kako treba vec pocne da prostite dupe da me boli a oni ko mutavi jure za tim paragon lvl.

Poslednja izmena:
hahah crazy :) i moja se mota oko tastature cesto kad igram, samo legne izmedju mene i tastature :)

@Dragan.P god damned .... a ja sam mislio da kao nema zivot. Realno za ovaj paragon 2 meseca se ne odvajas od kompa i eto ti stotka. Mada izgleda da je lakse nego na D2 stici do 100 lvl-a jer pogledaj kako brzo ih ubija.

lako je doci do 60 nivoa, sad ces videti koliko ce mu trebati do 70, a tek do 80 :)

Ama ljudi meni mrsko odraditi jedan paragon lvl dnevno i to na foru pre podne pola a posle podne pola a ne toliko kao sto on igra. Ja sam od kako je izasao patch 1.0.4 pokupio dva legendarna a on je samo danas pokupio cetiri. Mislim koliki treba biti no lifer za ovako nesto? A i samo ada ga pogledas vidis ondma da je neki okoreli gejmer cim ima toliko vremena da sedi za razunarom i da igra. Taj ce se ozeni sa racunarom.

Ja sam od kako je izasao patch 1.0.4 pokupio dva legendarna a on je samo danas pokupio cetiri
Ja sam od kako je izasla igra pokupio samo jedan legendary i to sam ga prodao za 10k i jedan Set Item za 350h sati igranja!Ko zna mozda ne igramo istu igru!:D

Nesto ste vikali par dana nakon 1.0.4. kako ispadaju legendary kao iz kamiona, a sada nikome da padne... Ili blizzard to modifikuje mozda kako im je volja?

Nesto ste vikali par dana nakon 1.0.4. kako ispadaju legendary kao iz kamiona, a sada nikome da padne... Ili blizzard to modifikuje mozda kako im je volja?

I odmah posle patcha je bilo potpuno random, ortaku padnu 2, meni ni jedan, a igrao sam više od njega... :)

I odmah posle patcha je bilo potpuno random, ortaku padnu 2, meni ni jedan, a igrao sam više od njega... :)

Pa nekima ispadaju nekima ne, sta je tu cudno. Ako pogledas link koji sam ostavio gore, lik je od kako je izasao patch pokupio 65 legendarna od toga je pokupio pet komada u toku jucerasnjeg igranja.

E sada koji je faktor u pitanju ili random to niko nezna. Evo ja sam danas igrao tri ipo sata i nijedan legendarni nije pao a i likovima sa kojima sam igrao ni njima nije pao. Manje vise svi imamo paragol lvl pa se povecava sansa za mf ali jedan od nas cetvorice je imao i mf opremu sa kojom je imao maximalnih 375 % nije ni njemu isapo nijedan legendarni item a kamoli neki rare koji bi mogo za dobre golde da proda na AH, toliko je bio los drop da je to bila katastrova od igranja.

I meni do skora ni jedan set item nije pao, ali ovi paragoni izgleda znace!
Bas pre neki dan mi ispao Zunimasa chest, nisam verovao majke mi da vidim zeleni item, prvi put za 400h igre :)

A malo pre mi ispade Echoing fury legendary mace, do sada nisam imao pojma za njega. Ima bas lepe statse i nisam znao koliko vredi, odem da proverim na AH - i vidim da vredi ko kikiriki :D
Tako da preporuka za sve koji igraju sa barbom i monkom da provere ovaj mace - ima oko 20% fear i udara ko blesav brzo, a cene za 1100dps varijante su znaci smesne!!!

nista gore od oruzija sa fearom.
Zamisli monka i barba kojima protivnici non stop beze, posle 5min takvog igranja uradio bi salvage :)

Trail of Cinders Nerf

Ocekivao sam ovako nesto ali njihovo objasnjenje da je to bug je vise smorilo, kad izadje patch moracu da se vratim na build gde pucam u ivicu ekrena na mobove koje ne vidim dok ih kajtujem >.>

Ma ja sam uzivao uz Trail of Cinders, toliko mi je fun bilo ovih dana, ma bre vrh. Uletanje u gomilu, rizik, loodilo, uh kako samo sece life, steta bas steta za nerf :d

@DBraveZ - ma jok, super je iskreno, najbolje potrosenih 3m od pocetka igre :)
Podigao mi je dps za 7k, health za 5k, a fearuje taman toliko da bude zabavno za igru!

Kako ne ?! Meni je palo jedno 5-6 komada, jedan doombringer sam poklonio coveku sa foruma.. Ali da se steluje drop - steluje se i to opasno.. Pravicu pauzu neko vreme, zaista je ocaj..

nista gore od oruzija sa fearom.
Zamisli monka i barba kojima protivnici non stop beze, posle 5min takvog igranja uradio bi salvage :)

Ni meni se to ne svidja, pre sam za oruzje koje moze da zaledi :)

Meni prvi dan posle patcha za 3-4 sata igranja 3 legenderija, posle toga do danas samo 2 kom :D Odigram na dan 1-2h i dosta mi, necu da se smorim igrajuci 6h dnevno i vise.

Morao je nerf za onaj DH skill da padne. Nije bilo realno da npr DH ima 1500% weapon damage na svake 2-3 sekunde, a barb 2000% na svaka 2 minuta.

Vrh Dno