Šta je novo?

Diablo 3

ne znam, ja sam bas malopre normalno usao

Nema veze sa tobom, problem je do nekih provajdera ili sta ti ja znam. Sedis i cekas da proradi...

Ma nek se nose i oni i igra, sad sam diskonektovan sa servera i sta sad treba opet skupljati 5 valora.

Jedan od vecih servera u Evropi je riknuo. Neki ljudi se mogu konektovati, neki ne mogu.

ajd okaci sliku itema ako imas, bas me zanima sta je bilo u pitanju :)

Danetta's Spite 1010 damage 96% crit 196 dex +10 disc socket i jos nesto

@thepace e da si rekao da ti treba za takav OP handcross mogao sam da ti pozajmim 20miliona tj. sve sto imam, jer kontam da si korektan clan zajednice i da bi vratio.

I ladno prodam ring za 5 milki a licno nebi dao za njega 2 milke i ni gold vise izgleda da je nakit i dalje na ceni.
ring.jpg

@thepace e da si rekao da ti treba za takav OP handcross mogao sam da ti pozajmim 20miliona tj. sve sto imam, jer kontam da si korektan clan zajednice i da bi vratio.

I ladno prodam ring za 5 milki a licno nebi dao za njega 2 milke i ni gold vise izgleda da je nakit i dalje na ceni.
ring.jpg

kako je krenulo ni to ne bi bilo dovoljno :(

za utehu sam kupio nove innas pantalone i belt :) , nije los gain na dps ali ono oruzje ne mogu da prezalim :(

Meni je tako jedan wand pobegao samo zato sto sam ja seljak.. Umesto lepo da krnem 50M i da me bog vidi, ja se ciganisem pa bidujem za *****om mic po mic na 23.7M .. I ode..

A to je jedino pristojno oruzje koje bi moglo da mi sluzi.. sve je imao : 960 dps, LOH 940, crit dmg 40%, socket, arcane on hit 10.. koji sam ja degen... mozda cifre nisu u broj tacne, ali .. bas bas los trip..

Ulozih jutros smesnih 4 miliona u barba na ah i podigoh sebi HP na 104k , rezistansi svi 1200 ~ (najnizi 1150, najveci 1290) i armor i dalje na 10k (sa impunity runom 11,6k), preko tri sata sam proveo pretrazujuci AH i jos tu ima dosta lufta, nemam upste vitality na boots i gloves, gledam jos to da sredim pa da hp bude na oko 120k. Do sad sam umeo da zaginem od po koje elite u actu3/4, sad sam malo cistio act4, od 8 elit packova, jednom sam zaginuo : ) Ukupno je ulozeno 12 miliona u barba, ja prezadovoljan : )
I namerno sam se trudio da mi nijedan deo opreme ne daje dex, kako bi mi dodge chance bio minimalan da bi mi se revenge ukljucivao non stop...
Sa barbom je izgleda stvarno najlakse igrati, doduse ubijam ih sporo ali zato u kombinaciji sa nekim 150k + dps milina za igranje ^^ Tako da ako neko hoce sutra preko dana da farmamo act4, tu sam :)

E bre Ixinho, da znas da si me kompletno razocarao sa ovim postom. Pa zar Ixinho nije bio jedan od stare sorte Frenzy barbova? Sta je bre ovo? Kakvi bakraci, kakvi shieldovi, kakvi paladini, kakvih 10k armora, kakvih 120k hp... Ajde lepo da ti sad sve to lepo prodas, pa kupis neki normalan gear za barba... DW ili 2-H, 40k+ dps, a hp i armor... sta to bese :)

meh, nije zabavno kad te 2 shotuju, veruj mi... rasans i ja malopre očistismo act 4 srokali diabla za 10 minuta, a da nam bukvalno nije hp otišao ispod 70%. nije nam čak ni dps-a falilo... ne kapirate da barb koji ima 15k dps i sve vreme stoji i roka nanosi više dmg od barba koji ima 40k dps i mora da trčkara okolo kao curica, pa malo bije, a malo beži...

upravo ovo sto prica ed hunter, ponekad heroj sa 3 puta manje DPS-a nanosi vise stete, jer ne mora da bezi svake 2 sekunde :)

naravno ako imate DH-a sa 300k damage kao thePeace, onda j*bes HP, resiste i ostalo...

upravo ovo sto prica ed hunter, ponekad heroj sa 3 puta manje DPS-a nanosi vise stete, jer ne mora da bezi svake 2 sekunde :)

naravno ako imate DH-a sa 300k damage kao thePeace, onda j*bes HP, resiste i ostalo...

Rispekt čoveče, tek sad videh ovo. Ja mislio da moj koljega Slippy ima dobrog DH-a kad ono ... :)

Ja sam juce krenuo da cistim act 3 i dodjem do Gnoma i nemam sanse da ga sam ubijem, pozovem thePACE uskoci covek kod mene u partiju udjemo u pecini kod Gnoma dok sam ja obisao okolo, Gnoma nema, a on ga vec rokno... a da bude veca fora pre toga sam sam pokusavao da ga ubijem i nema sanse jer ladno ima 8 miliona hp-a a on ga je ubio za nepunih tridesetak sekundi.

I onda mi neko kaze da je barb najjaci u igri, ****s sve to kada DH je brz i agilan i moze da puca iz daljine dok sa barbom morate da se nabijete u neposredni kontak sa neprijateljem i tu vec ste u podredjenom polozaju jer postoji sansa da brze zginete nego oni sto igraju sa daljine.

A lepo sam ja krenuo da igram sa DH ali nisam konto da ce ovaj patch tako brzo da dodje pa sam krenuo da jurim sa barbom paragon lvl ali koliko vidim cu barba da batalim i da krenem da jurim sa DH na Inferno i 60 lvl.

Pa ako ga igras kao tenka ne racunaj na ubijanje bossova za 10 sekundi ;)

Kako igrati sa Monkom? Opusteno igram prvi Act sa skrpljenom opremom ali sad bih da krenem da kupujem za drugi treci Act opremu pa mi trebaju saveti.
Hajde ko igra nek ostavi link da vidim build i opremu.

ti dragane ne razumes... sa dh koji ima opremu ekvivalentnu tvom barbu ces jos teze da igras, jer on niti ce ubijati brzo niti ce moci da prezivi udarce... njegov dh ima odlicnu opremu, ali i barb sa ekvivalentnom opremom ce biti isto tako op. mozda nece moci da ubije gnoma za 30 sekundi, ali isto tako nece moci ni da umre- ikada. sve zavisi sta preferiras. ja sa ovom mojom opremom sam ubio diabla na infernu, a dh sa opremom koja je ekvivalent u vrednosti bi imao max 25 do 30k dps.... pa izvolte ubij diabla na infernu sa tim. ili tog gnoma. nemoj da se lozis. diablo3 je bio i ostao gearcheck igra i svaki heroj moze da bude ultra dobar ako imas ultra dobru opremu...

raso, koliko sam uzeo od tebe danas? 250k bese?

Upravo to, diablo je uvek bio gear check igra. Ima veze i skill sa tim jer ce neko ko razume kako koja klasa funkcionise sa solidnim gear-om lakse prelaziti neke stvari nego neko ko ima gear, ali nema skill, ali opet gear je uvek na prvom mestu, a dobar gear kosta dosta

@Kimins
Evo mog monka - ovo je standardni build koji se vuče još od pre peča:
http://eu.battle.net/d3/en/profile/davormen-1790/hero/9701540

Može se naravno i sa štitom igrati ako želiš da budeš tenkastiji, ali ja sam išao na DPS varijantu, pošto me smara tući mobove lapo sata. :) Sa ovim teško mogu da umrem na a3/4/whimsy, zato što ih uglavnom ubijem pre nego što mi mogu bilo šta uraditi. Jedino je malo zeznuto u coopu kad mobovi imaju više php-a pa imaju više vremena da me tuku. Tu povremeno umirem, pošto je nemoguće savršeno koordinisati tim da svi napadaju istu metu.

@zokocx
Ja baš takav prsten upravo tražim i nema ništa ispod 5M, a to mi je skupo. :( Umalo nađoh savršene pantale za tebe, ali *** izgubio bi mnogo vita ili nešto dex-a. (122dex, 54vit, 72resall, 53 coldres, 2 soc)

Inače, uskoro plevel 11 i sinoć mi je pao prvi legendarni posle peča (i posle tri nedelje), ali bolje da nije. Skrnavi lvl56 belt (Angel Hair Braid), i to još loše rolan. Ne mogu ni brimstone od njega da dobijem. Ako mi uskoro ne padne neki dobar leg, mislim da ću da batalim D3. Zaista nema smisla toliko grajndati i čekati da ti padne nešto, i kada konačno padne, bude užas najgori. Msm, padne ti legendary i ti se skenjaš - tu nešto nije u redu.

pitajte thepace koliko ga kostao njegov dh pa ce vam biti jasno :) njegov amulet je skuplji od cele moje opreme :D

@Kimins
Evo mog monka - ovo je standardni build koji se vuče još od pre peča:
http://eu.battle.net/d3/en/profile/davormen-1790/hero/9701540

Može se naravno i sa štitom igrati ako želiš da budeš tenkastiji, ali ja sam išao na DPS varijantu, pošto me smara tući mobove lapo sata. :) Sa ovim teško mogu da umrem na a3/4/whimsy, zato što ih uglavnom ubijem pre nego što mi mogu bilo šta uraditi. Jedino je malo zeznuto u coopu kad mobovi imaju više php-a pa imaju više vremena da me tuku. Tu povremeno umirem, pošto je nemoguće savršeno koordinisati tim da svi napadaju istu metu.

Odlicno, hvala. Necu da budem tenk tako da cu uzeti tvog lika za osnovu pa cemo da vidimo sta mogu da kupim za 21M.
Mada moglo bi nesto posteno i da ispadne, krajnje je vreme :)

Kako Julia ima 34499 armor?!?

Nazad
Vrh Dno