Šta je novo?

Diablo 3

Ja se nadam da cu vec koliko u petak da porucim igru ili najkasnije u ponedeljak. Mada videcu sta ce biti? No nadam se da ce mi do petka stici pare a i komp sa servisa posto mi je na grafickoj vrisnuo neki cip koji mi je stavrao raznorazne bagove u racunaru. Pa se nadam da cu uskoro moci da vam se pridruzim bar ovima koji su nedavno poceli sa igrom.

A kao nema varanja u online igrama, ovo je u rangu wall hacka u Counter Striku.

Samo trcis i mobovi umiru, i kako je objasnio cini mi se da mozes da imas i life steal i bonus DMG od jednog skill-a.

Zato Barbovi For The Win 'n' Farm Triple DMG.

Poslednja izmena:
ovo nažalost nije varanje nego odvratni propusti blizzarda. ostaje mi samo da se nadam da će tl 2 da bude bolji od ovog smeća :/ baš odvratno šta rade od igre...

Ja igram sa barbom ali mi je zao ovako da iskoristim priliku i farmam recimo Act III ili IV. Steta bre sta napravise od igre. Za wizarda koliko vidim im je trebalo mesec dana da otklone bug, koliko ce im trebati za ovo? :S

Realno za oba explointa su znali neki ljudi ali sad su izasli u javnost tako da vecina ce poceti da ih koristi, pa morace pod hitno da ucine nesto, jer ko ce da kupuje iteme u RMAH ako imas ovakve propuste.

ja nemam ni wizarda ni barba :d

Barb isto ima bug da je neunistiv, a i WD takodje.

Witchtroll Doctor godmode

1. Be in town.

2. Activate Spirit Walk and leave game before the effect ends.

3. You will be invulnerable until you start another game.

nemam ni witch doctora woohoo!

Sad zamisljam kako se programeri u Blizzardu pravdaju i kako slegaju ramenima i prave se blesavi :D da nisu oni krivi.

Istina je da ovakave client-server aplikacije je tesko napraviti ,ali ovakve stvari su mogli da predvide i napocetku ... nije da su igru pravili 2 godine.

Poslednja izmena:
Baš sad probah explot. Radu provereno. U principu ja dobijam Life on Hit i to nekih 4-8k jer je Furious Charge (Dreadnought) stalno aktivan. Bitno je da sam stalno pored protivnika a to ne prolazi kod range elite. Sve u svemu Barb nije neranjiv u ovoj kombinaciji. Da bi funkcionisao onaj build iz videa treba vam baš jak Barb sa velikim Crit. Chance.

Baš sad probah explot. Radu provereno. U principu ja dobijam Life on Hit i to nekih 4-8k jer je Furious Charge (Dreadnought) stalno aktivan. Bitno je da sam stalno pored protivnika a to ne prolazi kod range elite. Sve u svemu Barb nije neranjiv u ovoj kombinaciji. Da bi funkcionisao onaj build iz videa treba vam baš jak Barb sa velikim Crit. Chance.
Meni ne radi. imam critove al ne pomaze. Ghom me rokne za par sekundi.

Nocas je radilo i to bez da omane. Probaj na nekom drugom mestu.

Witchtroll Doctor godmode

1. Be in town.

2. Activate Spirit Walk and leave game before the effect ends.

3. You will be invulnerable until you start another game.

:D

Probao ovo za barba, kod mene ne radi.

Ljudi evo jedne korisne stvari vezano za Auction House. Elem, većina vas (pretpostavljam) koja prodaje stvari preko AH želi da vidi koji item (tj. njegove karakteristike) se upravo prodao za XX zlatnika (ili eura). To se može odraditi na sledeći način:

when the item is sold, you have X gold, which shows the exact price for what that certain item was sold. step 1: open any chat step 2: shift + click on that gold amount P.S. if you return the gold to ur total gold amount, you wont be able to see what item it is. Hope it helps

Kopirano sa Reddit-a.
Ukratko prevod glasi: Kada se item proda, za određenu količinu zlatnika XX, njegovo ime će vam se prikazati u Completed tabu na AH, i prvo što morate odraditi je: otvoriti bilo koji chat kanal i zatim shift+click na količinu zlatnika za koju ste prodali item. PS: Ukoliko pridodate količinu zlatnika koju ste dobili za prodati item, vašem ukupnom balansu, tada nećete moći videti koji item ste prodali. I poslednja napomena: kada shift+clicnete na zlato, morate kliknuti na žuti novčić koji predstavlja zlatnike a ne na broj zlatnika.

Probajte pa javite da li radi.

I jedan dodatak. Kažu da ovaj bug povećava količinu žutih (rare) itema kod Monka:

Davno su to zakrpili i tada sam primetio da ponekad dobijem 2-3 NV odjednom mada mrzelo da se cimam da im pisem, ipak je prosao beta test :p, ali itemi i ako su padali vise kao obicno bili su krsh.

Ovo za Gold AH ja koristim vec neko vreme, samo Enter i Shift + click na ikonicu golda pogledam sta sam prodao i posle samo Send to Stash.
Ali ovo ne moze da se primeni na RMAH, kad prodas nesto za € (koji idu na BB) nema gde da se klikne da vidis sta si prodao.

A da li mora da se posalje (sa Enter) da bi pregledao item? Ja sam probao sa Tome of Secret i ne radi ali nisam poslao nigde, a ne znamni gde bi posto bi bio Spam...

Davno su to zakrpili i tada sam primetio da ponekad dobijem 2-3 NV odjednom mada mrzelo da se cimam da im pisem, ipak je prosao beta test :p, ali itemi i ako su padali vise kao obicno bili su krsh.

Ovo za Gold AH ja koristim vec neko vreme, samo Enter i Shift + click na ikonicu golda pogledam sta sam prodao i posle samo Send to Stash.
Ali ovo ne moze da se primeni na RMAH, kad prodas nesto za € (koji idu na BB) nema gde da se klikne da vidis sta si prodao.

E pa dobro je što si ti znao i nisi podelio sa nama smrtnicima to. :)
Ja nisam znao za ovo i uvek sam hteo da proverim koji mi je to item otishao na doboš.

Pisalo je to vec na forumu :)

Zero, posaljes ali ne ide to nikome, pisace not a valid recipient ili tako nesto, ali sve jedno ces moci da kliknes i vidis.

Radi ali ja regularno poslao u Trade, nema takve not a valid poruke...

Uninstalled. Danima mi nista dobro ne ispada od itema, a ono sto je ranije ispalo ne mogu da prodam. Elitovi me ubijaju samo tako jer mi fali oprema. Pozdrav svima, vidimo se u nekoj drugoj temi. :wave:

Uninstalled. Danima mi nista dobro ne ispada od itema, a ono sto je ranije ispalo ne mogu da prodam. Elitovi me ubijaju samo tako jer mi fali oprema. Pozdrav svima, vidimo se u nekoj drugoj temi. :wave:

samo moras jos vise da igras , i ocigledno si igrao act koji ti ne prilici. kripparian je imao cak budget barb experiment gde je presao igru sa opremom koja kosta ukupno 0.5m ;) . jednostavno inferno nije zamisljen za ljude koji igru igraju 2-3h dnevno. mora mnogo vise

Ajde manite se vise ti retarda athene i nekog krip*****a... Budzet pa pola tih itema mu je poklonjeno zato je i ste 0.5 miliona. Nisi valjda toliki car da verujes u to?

Sa budžetom od pola miliona zlatnika i upotrebom AH-a, možeš samo da se saviješ i naguziš na Inferno težini, pogotovo sa barbom gde moraš da juriš STR, AR + VIT za skoro svaki item. Inače stvarno smarate sa tim likovima sa stream-ova. I ja igram D3 kao i većina nas ovde i sad mi prosipate nešto kako ti likovi imaju neko znanje i skill za D3 koji mi ostali ne znamo a likovi su 24/7 online i grinduju kao da mozga nemaju + donacije koje dobijaju. Za D3 ti jedino treba stpljenje i grindovanje do besvesti.

Sa pola miliona bi sigurno mogao da se igra act1 na infernu ali act2 mislim da nema sanse.

Act 1 moze da se igra i bez da se bilo sta kupi, samo sa stvarima koje ispadaju. Act 2 vec mora sa opremom koja se dobija na act 3 i 4.

Prevedeno: odrace vas za opremu. :)

Sta to znaci odrace vas za opremu? Siguran sam da se barb moze opremiti na AH za par miliona i da igra akt2... Ja igram sa 1600 str, 1100 vita, 400-450 rezista, 25k dps-a, 45k hp-a akt2 bez da zaginem. E sad mozda imam malo bolje oruzije od 1000 dps 1h, ali na AH se moze naci za 200 300k oruzije sa 800+ dps... Iteme sam neke placao 2-3m sad isti kostaju 50-100k :D Imam oko 215 MF-a bez buffa i farmam akt2. Naravno taj MF dodaje i cenu na opremu ali kome nije bitan MF moze za male pare napraviti igraca da igra akt2... Kupujem iteme na AH samo ako naleti nesto jeftino i da nemam puno ulaganja. Nije mi uopste sad cilj da predjem inferno sto pre.

Para imam i to nije problem, a i nije mi cilj igre da puknem kes na AH kako bi presao inferno. Polako ali sigurno cu preci i ja jednog dana inferno :D Oprema sa MF-om ima svoje prednosti i mane ***.

Ko nije za grind nek obrise igru odma. Itemi sa neba pasti nece, a ni gold :)

Poslednja izmena:
[youtube]0YZd680H5EE?hd=1[/youtube]

[youtube]S4iBp0S-rT8?hd=1[/youtube]

Nazad
Vrh Dno