Šta je novo?

Diablo 3

^ Au radi, nadam se da zbog ovoga ne mogu da nas banuju?

Teleport (fracture rune) + Archon (improved archon rune) istovremeno s vrtenjem kursora preko heroja ...

LOL, nista mi nije cudno, pored onog stackovanja DMG sa combination strike skillom kod monk-a, i besmrtnim buildom kod wizarda ovo im je najbolje.
Svi smo trebali da igramo Wizarda i posle samo da expoiltujemo igru.

Davno su to patchovali, mada bila je fora da uzmes nesto sa zemlje u toko figtha ili da menjas oruzje, tako si mogao skoro beskonacno da stackujes dmg, mada morao si brzo to da radis jer svaki stack traje samo 3 sekunde i tako 8% po %8 secam se da sam uspeo sa ~10k DPS da skocim na ~33k.

A joj kako sam se juce zeznuo i kupio 1H sekiru za 10 miliona zlatnika sa 1050 DPS, 41% Weapon DMG, 140 VIT, Attack speed +10% posto sam mislio da ce mi dosta povecati DMG. Udjem ja u igru i zamenim moju trenutnu sekiru (850 DPS, 11% Weapon DMG, 260 STR, 110 VIT) kad ono povecanje DPS samo 700. Bilo je samo :lupko: . Srecom istu sekiru sam (naravno) odmah vratio na AH i stavio buyout 15M i prodam je i jos zaradim 2,5M. :D
vid' ga preprodavac :p

mi cistimo act 4 :)

and diablo is down :) pre restarta servera :D

u attachmentu ekipa sa mighty wizardom :)

edit: imali smo srece da mi je ovo veceras ispalo u act 2 run_u :)

reach_avenger.png

Prilozi

• Screenshot034.jpg
    Screenshot034.jpg
    469.1 KB · Pregleda: 120
Poslednja izmena:
taj spear je malopre zavrsio kod mene... sutra ga vracam dd-u, uzeo sam samo da probam :) hihi kupih neki amulet na ah za 750k i sad imam all res 800 bez mantre... outbidovan sam za onaj cekic sa 1000 dps naravno :)

sutra opet przimo :) bitno da je pao diablo na infernu sad mozemo mirno da spavamo :) svaka cast momci. dd car si :)

Poslednja izmena:
Negde je kasnije bio server restart, tako da na Americkim serverima je moglo malo duze da se farma.
http://diablo.incgamers.com/blog/comments/rolling-restart-on-servers#comments

A i sto se tice dropa sve to vrlo lako moze da bude teorija zavere, posto se itemi roll-aju na serveru a ne na klijentu lokalno, vrlo lako oni mogu da steluju statistike dropa, vide da ima malo vise neke kategorije itema i da slabo ide prodaja (posebno na RMAH) i nameste da neko vreme ti delove opreme ispadaju bas krsh, i onda daj sta das.

I opet samo pogledajte koje su max vrednosti za primarne statse
http://www.d3rmt.com/guides/diablo-3-item-stat-maximum-values/
Recimo gloves i boots sa 150-200 DEX vrlo lako mogu da se kupe za smesne pare jer max je 300, dok probaj da kupis neki bracer sa 150+ DEX, CC, i recimo VIT ili neki Res .... ispod 5 milki ni govora.

Tako da verovatno je namesteno da raspodela primarnih statiskika ima mnogo vece sanse za manje vrednosti, tj. podeseno je u opsezima otprilike , recimo 36-66 STR = 33%, 66-99 STR = 21%, 99-119 STR = 11%, 119-139 STR = 8% itd. Sad kako se to matematicki tacno zove ta raspodela, necu da lupim :d.

U D2 se tacno znalo koji boss ima koje sanse da dropa odreni item sve u decimale pa moglo se izracunati teoretski kolko hiljada run-ova je bilo potrebno.

Poslednja izmena:
Samo zasto je zamaglio deo UI gde je tp, hp potion itd. Mada lici na reklamu.

Ako nije :D
Hahahahahahahhah j*****i zivot...:d idem da trazim neki exploint na monku.

Sad bi dobro dosao neko ko ima barba a stigao je gde ima neki ingame cinematcis koji se ovako aktivira da proba.

me to want for android :)

evo javljam se da budem beta tester :)

Nije free aplikacija, zato i ne može iz Srbije. Koliko vidim @milika naplaćuje aplikaciju .99$, u tom grmu leži zec.

Barb exploit :)

[YOUTUBE]ofA0D9rwunY&feature[/YOUTUBE]

Nazad
Vrh Dno