Šta je novo?

Diablo 3

Ja bih voleo da AH uopste ne postoji, da jedan manji deo item dropa omogucava upgrade i nastavak igre, a da za ostatak geara moramo da se snalazimo po forumima i kako vec...

Ali nije tako, i kada vec zavisim od AH trudim se da je iskoristim koliko mogu. Nasao sam gomilu itema za normalne pare, cak mi je i taj deo igre zanimljiv - kada uz jutarnju kafu snajpujem neki dobar "ulov" :)

Da ne pricam sto sam uz dva RMAH itema isplatio igru, a verovatno zaradim i za ekspanziju, i stvarno nemam nista protiv toga. Sta cu kada ima ljudi kojima nije frka da uplate par stotina ajvara za virtual iteme, ali ja eto to vec nikada ne bih uradio.

Edit - ala bre ispisaste brzo postove :D
Kimins svaka cast za post, sve se slazem i to je glavni problem ove igre. Lose zamisljene osnovne stvari, za koje sada nema sanse da se isprave

Poslednja izmena:
LJudi, jel igra ko D2? Ja igram za 1.13 patchom, i padaju mi rare itemi ko ludi. To se nije desavalo sa 1.07 verzijom. Jel to blizard tako napravio ili je ovo nesto hakovano. Skinuo sam neki mod za vise rezolucije. Pa reko da nije zbog toga.

Edit: 2000-ti post. Posto sam dobar spamer. :p

Poslednja izmena:
Da ne pricam sto sam uz dva RMAH itema isplatio igru, a verovatno zaradim i za ekspanziju, i stvarno nemam nista protiv toga. Sta cu kada ima ljudi kojima nije frka da uplate par stotina ajvara za virtual iteme, ali ja eto to vec nikada ne bih uradio.

A ja mislio da se igra zbog zadovoljstva a ne zbog zarade. Taj RMAH je i upropastio i zadnju nadu da ce igra biti bolja. Svaki sledeci patch ce biti da se ubije drop i da se predmeti kupuju za pare. Cist kapitalizam. A blizard ce da ubaci svoje ljude koji ce da imaju bolju opremu i da kao igraju na ferku i da imaju iteme koje su kao farmovali. Pa ih sad prodaju da nam ucine.

Koja je poenta RMAH? Zasto nije moglo da ostane da se prodaje samo za gold? Svi znate odgovor.

Ja igru igram iz zadovoljstva, pa ako vec padne i dobar item naravno da cu to iskoristiti. Kada bih sada seo da grindam samo da bi mi pali itemi koje cu moci da prodam, e to je vec wrong.

Poslednja izmena:
Ima ljudi koji rade to za pare. Za takve je i napravljeno. A to je ono sto unistava igru. Pretvara je u dolar-fest.

meni je drago sto se mucite, kukate i placete :)
e pa ne mozete bas svi da predjete inferno tako lako

Die bitches !!

pre 10ak dana sam usao na act 2 inferno, bukvalno svaki elite pak me je urnisao.. sad posle 10 dana je obrnuto, recimo 1 od 10 me namuci, mada i njega predjem.
Act 3, here I come :)

ljudi su godinama u nazad preklinjali Blizz da igra bude teska.
Svaki Blizzcon koji sam gledao, svako trece pitanje na live Q&A je bilo vezano za tezinu.

Poslednja izmena:
I kako je to igra teska? Normal je nenormalno lak. Nightmare i hell su nista posebno. Samo je inferno tezak. Izgleda da su tolike godine planiranja uzaludno potrosene. Dzabe su ih preklinjali.

I nemoj previse da se sladis tudjom patnjom. Jer niko ne pati zbog igre. Ja sam do pre neki dan uzivao. I jos uvek se nedam da ce biti bolje. Tako da niko ne place i ne kuka. Ja samo racionalno komentarisem.

A igra mi se svidja. Kad mi se ne bude svidjala, izbrisacu je i to je to. Naravno, podelicu to sa vama, jer znam da vas to zanima. :)

Koja je (za inferno) neka minimalna kolicina life-a za barba pod uslovom da ima dovoljno life steal-a? Jel bi moglo da prodje sa 50k ili je to malo?
Jurim malo vise crit chance-a, attack speada i life steal-a pa se moram odreci odredjene kolicine life-a i all res-a.

EDIT: A i koja je razlika izmedju LOH-a i life steal-a? Meni to deluje isto. Pretpostavljam da je razlika u tome sto kod LOH ti uvek istu kolicinu life-a dobijes, a kod life steal-a zavisi od damage-a kojij naneses. Ako ima jos nesto plz objasnite mi.

Poslednja izmena:
@kuzma_x pa teska je na infernu, act 2,3 i 4

svaki akt je bukvalno jedan stepen tezine iznad.
Kad predjes act 1, 1-shotuju te na act2, predjes i njega, 1-shot na act 3 :)
Sta znam, meni je to zanimljivio, bio bih zestoko razocaran da je lakse...

samo i dalje ne kapiram kako je neko uspeo da predje inferno na hard core o.0

Maximum life steala na infernu je 3% valjda, mada koliko se secam pricali su da je na infernu tih 3% smanjeno za 60%. Sto dodje negde oko 1% lifesteal, dakle bezvredno. Samo LOH nabijaj i all ress oko 800, dovoljno ti je 50k hp.
A presli su inferno na hard core tako sto su igru igrali milimetar po milimetar, cim im padne hp na pola, odmah beze iz izloguju se. Najgori mobovi su lasher elite i onaj glupi inferno opressor koji te instakilluje.

Poslednja izmena:
1.) Da ,negde oko Bozića 2013... igra je jos sveza i trenutno je i dalje najprodavania PC igra, pa nece tako skoro da kresu cenu.

2.) Isto te izađe, samo sa hard verzijom dobijes disk, sve ostalo je isto.

3.) Nemoras da vodis racuna, jedino Rusku verziju nemoj da kupujes jer ona ima jezik zakljucan na Ruski samo.

Evo sad sam dobio link gde ima da se naruci igra digiralno i kosta 37 evra ali ono sto me muci je to da pise da su kljucevi ruski. Jel to moze da se kupi a da skinem instaler sa eu servera i da mi igra bude na engleskom a ne na ruskom.

Nemoj kupovati ruske kljuceve lepo su ti ljudi napisali da je tada igra iskljucivo na ruskom....

Btw sto se LoH vs LS tice, 3% LS je max po oruzju, znaci sa dual wield-om 6%, al je to na infernu za 80% umanjeno tj max za DW bild je 1.2%. Jedino barb jos i na beltu moze 3% da ima. Nije los LS za aoe bildove npr onaj WW sa tornadoima od sprinta radi tone aoe dmg-a pa fino dodje LS ili za neke DH-e sa tonom DPS-a.

Oki, jel ti uopste igras ovo? Zelim ti da stignes do inferna, al nemoj posle da kukas o nepravednim cenama na AH ili kako su sve bolje predmete prebacili na RMAH.

Ili kako su an AH nabili cene do neba za sve bolje. Ili kako nadjes dobar item i bidujes ga za male pare i kad treba da se aukcija zavrsi blizard radi odrzavanje servera, ili im padnu AH serveri ili vec nesto peto i izvisis za predmet. Ili radis na poslu u to vreme, ili spavas slucajno.

Ima mnogo negativnih pojava u igri i oko nje. Samo ce totalni pozitivac da kaze da je igra savrsena.

Druga alternativa je da se razmenjujemo medjusobno. Evo ja cuvam LV 63 iteme pa mogu da ih nekome poklonim. Ionako ne mogu da ih prodam. Kad budem igrao, neka me cimne ko hoce. Mozda mu predmeti ne odgovaraju, ali sta cu ja. I ja kukam na isto. :)

I da, nema ljutnje. Nemamo potrebe da se vredjamo. Nismo mi takvi valjda. Imam blesavih na forumu, ali njih znam koji su. Dosuse, reci ce i oni za mene isto. :p

Ma krenuo sam skoro da igram prvo onu betu do skeleton kinga pa posle mi je ortak dao nalog da igram i sada sam kupio svoj nalog na kojem gle cuda ima wizard lvl 60 inferno :d

Da, jako je tesko na inferno-u ali ne zelim da igram dok "ne dorastem" tj dok sam ne dodjem vremenom do skill-a koji je sigurno potreban za inferno.. Mislim mlatarao sam sa wizardom ali slaba vajda.. prosto ne znam nista vezano za njega ali rekao bih da je skroz ok ceo char.. mislim i opremljen itd itd..

Kome treba item za dz., nek me kontaktira u igri (Testera 1625):

Nemoj kupovati ruske kljuceve lepo su ti ljudi napisali da je tada igra iskljucivo na ruskom....

Konto sam da lik misli na to da se ne kupuje full pakovanje sa diskom da ce onda da bude na ruskome ali nisam znao da to vazi i za cd kljuceve. Bilo kako bilo ako neko ima neki info gde moze da se kupi igra digitalno (cd key) nek pusti PM sa linkom, pozeljno je da bude neki proveren sajt i da je cena niza u odnosu na full pakovanje igre. Jer ovih 3.700 dinara koliko traze za igru na tom linku sto sam dobio mi je sasvim prihvatljivo.

EDIT: Nego jel jos uvek moze da se dobije guest pass key i ako neko ima jel moze da mi posalje da malo probam da vidim kako ce mi ici? Naravno ako je to jos uvek u mogucnosti?

Poslednja izmena:
meni moze za buduceg lvl 60 wd, ali nisam sad u igri, na poslu sam :D

Poenta je u tome sto sam deset puta presao act 1 na inferno i samo sam dobio nekoliko itema koji mi olaksavaju act 1. Cim udjem u act 2, ginem od prvih obicnih protivnika. A nafarmao sam oko 2 mil. golda. Jedva. Na AH ili su glupi predmeti koji mi ne trebaju ili nenormalno kostaju.

I oni se grdno varaju ako misle da cu da pocnem da kupujem iteme za prave pare. Eto na sta se otislo, na gramzivost i kapitalizam. Nije im dosta sto su prodali igru, vec im je cilj da zarade jos. Igra im je bila tiket za jos zarade. Da iskoriste ljudsku alavost. Odlicno im ide. Evo i po forumu citam kako se odusevljavaju sto su prodali za evre, pa se brinu kako da ih podignu. Pa se organizuju da kupe nekome za evre, a ovi ma im plate uzivo. Ma genijalno.

I....o cemu se bese radi o diablu? :D ................Neki djavoli jesu. Ovoga puta ljudski demoni.

Hvala vam na upropascenoj igri. :)

Zar bi ti bilo zanimljivije da ti je dropalo viče odličnih stvari i da si za ovo vreme prešao i inferno? Onda ne bi preostalo više šta da se radi u igri, osim možda da se roluje nova klasa :)

Bolje ovako da se igra polako i da se više izvuče iz same igre.

Pa meni licno je i zanimljivije ovako da se mucim ACT II pa probam malo ACT III ... cak bi mi odgovaralo da nisu menjali tezinu ACT 2 ,3 ,4 u 1.0.3 patchu nego da su samo povecali dropove.

Ljudi jel ima neko da mi posalje Guest Pass Key za Diablo 3 da malo odigram i da vidim kako ce mi se svidi pre kupovine?

Evo najzad i ja dodjoh do Inferna!Hell sam presao solo bez kupovine na AH,ali 10-ak minuta provedenih na novoj tezini zakljucio sam jednu stvar,a to je da vise ne zelim da igram!:DKako god da okrenes AH negine!Obicni zombiji me skrse sa dva udarca,sta da onda ocekujem od ostale brace?!!

Evo najzad i ja dodjoh do Inferna!Hell sam presao solo bez kupovine na AH,ali 10-ak minuta provedenih na novoj tezini zakljucio sam jednu stvar,a to je da vise ne zelim da igram!:DKako god da okrenes AH negine!Obicni zombiji me skrse sa dva udarca,sta da onda ocekujem od ostale brace?!!
welcome to inferno :D

welcome to inferno
Hvala!
samo u paru da se cepa za početak... pa polako
Izgleda da druge nema!Posto nigde ne zurim,nadam se da cu za nekih 3 meseca uspeti da ga obrnem uz dosta farmanja,ali videcemo sta ce od svega ispasti!
Zanimljivo je to da je dovoljno promenuti jedan rune nekog skila i da ti olaksa posao sigurno za 50%!

Poslednja izmena:
Sad bar ima teorije da nafarmas nesto na Inferno Act 1, ja kad sam stigao tamo AH je bio jedino resenje, drop od elite mobova je bio strasan krsh (max moguci LVL 61) , pa sam morao nekako da kesiram gold za resist opremu i neko jadno odruzje, i tako sa 300 all resist i 8k DPS sam polako farmao Act 1. - sa monkom.

Nazad
Vrh Dno