Šta je novo?

Diablo 3

Sa 5x NV buffom od elite/boss monstera dobijas jedan zagarantovani zuti item, tako da najbolje je da ubijes svaki elite monster pack.
Uglavnom moje farmanje se svodi, na jurenje elite/boss monstera kad pogledam koji lvl su zuti itemi ,ako je neki LVL 63 :D dzim palceve dok ga identifukuje, ako je nesto OK ide na AH ako ce mi mozda zatrebati ide u stash.

Najveci fazon je sto vecinom dropaju 2-3-4 zuta itema.

Nema ni mojih :D

Baguje nešto kao i sinoć, vratiće se posle.

koliko vidim taj valor je samo za drop, ne povećava dmg ili armor. tako da možeš da restartuješ igru, ili zaobiđeš pack.

Zasto komentarises stvari koje ne znas?
Bez 5x valor ne vredi igrati inferno jer tek onda nista ne ispada, a i ovako je jadno.
I nije stvar u tome da ispadne nesto da se proda i boze moj zivi od igranja ove igre nego posle 30 sati nije ispalo nista za lika sa kojim igram, a zlata isto jako malo bude sa ovim popravkama pa je to prakticno kraj igre jer za novcanik se sigurno ne hvatam da bih kupovao na rmah.

Ako hoćeš da farmaš gold vrati se na poslednji act na kom si siguran da nećeš umorati (previše) i farmaj gold :)

@zli bokser
Sa monkom imas foru da ides isto na life on hit kao sa barbom ili da ides na life per spirit spent, meni licno su takvi bildovi zanimljiviji, samo ti treba opet novi gear za to :D

DH tank :D

[youtube]BfTVIlx4DLI&hd=1[/youtube]

Koji djavo, sto bi maksimalni intelligence Monku na spirit stone-u bio 258 a dexterity i vitality samo 178?

Najbolje mesto za farm golda je The Weeping Hollow i Cemetery na Hell tezini. Sa malo modifikovanom opremom i nastakovanim Valorom moze da se uzme do 100000 golda, bez previshe cimanja da se ubiju eliti.

dva "legendary" od danas :)

promise_of_glory.png
warmonger.png

Ko hoce da iz pocetka krece sa nekim likom neka me doda Oki#1712 mi je tag pa da krenemo lagano :)
Konacno sam dosao do igre i javno da se zahvalim Tomalak-u na svemu sto mi je ostavio prilikom kupovine naloga.

Znaci casual igranje pa dokle zavrsimo.. Ima vec lvl 60 inferno wizard ali bih krenuo bas od pocetka da gradim monka.

:wave:

Ja sam za, krecem, tj nastavljam od lvl 13 ili sutra ili prekosutra

Prilozi

• legend3.PNG
    legend3.PNG
    138.5 KB · Pregleda: 113
  • 1.PNG
    1.PNG
    104.3 KB · Pregleda: 97
  • 2.PNG
    2.PNG
    110.1 KB · Pregleda: 105
Bas me zanima koliko ces dobiti za te stvari. Gledam ova ogrlica sto sam dobio se nece prodati ni za 100k.

Taj 2h mac može se prodati za 3952 zlatnika. :D

Inače juče mi je pao prvi Legendary craft item. Neka sekira 1h sa njesra stastima, lvl 55 item. Ovi "legendary" itemu su sve osim legendarni.

Gde ima da se uzme d3? Cujem da je neka nestasica trenutno :S Iz Computerlanda mi nista ne javljaju a jos u petak sam porucio :S

Odlicno, evo illidan sa WD-om isto lvl 13 ja sam 4 i od sutra mozemo zajedno :)

Samo javite jel hocete da idem kao monk ili barb, ili wizard :) ili DH :) svi su lvl 13 ja mislim :)

Poslednja izmena:
ima i ja doktora misim da je 10 lvl pa se mogu prikljucit ako ocete

Definitivno je blizz usrao motku sa legendary itemima, a tek set itemi.... Pre neki dan prvi set item mi padne posle ihahaj kolko farma i radujem se ko malo majmunce, pogotovo kada sam video ilvl 61 znaci nije low lvl, kada ono UZAS nad uzasima od itema..... Znaci koja je poenta tako malog drop chance-a za tako lose iteme....

@zli bokser
Pa nema neki minimalni loh, sve zavisi od ostalih stats-a, al da bi bas farmao act 3 znaci ne samo da ga predjes treba ti min 50-60k hp, 1000 all res, min 7-8k armora i jedno 30k dps, kada te uslove ispunis Loh je samo bonus.

ipak pocinjem sutra, sad su mi javili iz CL da mi d3 stize sutra, sad samo da ovi iz CE stignu na vreme, pa da pocnem malo pre posla, ako nekog od vas ima aktivnih, krecemo ili ujutru ili uvece oko pola 9

Ja sam poceo da igram Diablo 2 ladder. Pa ko hoce neka se javi :wave:

Nek uklone skroz magic find stat iz itema i nek ga kapuju na 100% i onda nek poprave dropove u odnosu na to. Sta god da urade od onih predloga, bice bez veze.

Vrh Dno