Šta je novo?

Diablo 3

Ja se izvinjavam. Sta treba da dobijete? Ja sam krenuo da peglam monk-a na ortakovom nalogu i kako vreme prolazi sve vise, naravno klikcem kao mentol i moram da priznam da sam se primio. Nije mi jasan rage?
Kad budes krenuo da klikces kao mentol po 756ti put isti act (prvi ili drugi, posto treci ces malo sutra da sastavis vise od 2 minuta zivota bez pucanja para na aukciji), javi mi se i reci da si i dalje zainteresovan za igru!! Inace d3 sam uzeo samo iz postovanja zbog vremena provedenog uz Diablo 2 i mogu samo da kazem da je dvojka pojam za ovo (pocev od glupog online sistema za singleplayer pa nadalje)!! Da ne gresim dusu, prica i cinematici su extremno dobri u d3, ali samo to ne cini igru!
Pa hoće ljudi i njima da dropa nešto da zarade 200 evreja, pomislili da će da žive od igre :D
ne, ja samo hocu opremu sa kojom mogu da igram; da se ja pitam AH ne bi ni postojao, igra ne bi ni bila online sem za mp!!...ili hocu 10x duzu igru, da ne moram zilioniti put da trcim kroz jedno te isto (malo li je sa jednom klasim sto sam 4x prelazio svaki act, pa sa drugom klasom isto; pa sad jos moram na inferno sacometrijski 3000x da pobijem sve od pocetka do kraja da bih mogao da nazovi predjem igru)!!

*** onda nije diablo 3 za tebe :) Mnogo ovde mora truda da se ulozi da se predje inferno i ja to postujem.

Ne kapiram.. evo tek sam sada lvl 26 sa monk-om i usao u act 3 naravno na normal i samo idem i peglam.. ne kapiram? sta tu ne moze da se predje??? ok jeste me na kraju act 2 smarao onaj degen od boss-a dok mu nisam izvalio foru i dok nisam promenio mantru, pao je na keca.. naravno to je sve normal i sve je 100 puta lakse, ali zar nije char igre igrati barem u dvoje ako ne i u troje/cetvero ??? pa kome sta padne ***.. ja sam ozbiljno zainteresovan da kupim igru i covek sa foruma se vec javio sa jednom fer ponudom tako da cu sacekati jos koji dan nije da MORAM da imam igru ali kako vreme odmice kapiram da zelim svoj nalog..nece propasti nikada sigurno.

ako ne zelis vise nikada da igras ili proday ili je stavi na hold i igraj nesto drugo..ne znam sta pametnije da ti kazem.. sistem vidis da se menja iz nedelje u nedelju malte ne.. ni oni nemaju pojma gde idu i gde ce tih 5-6 miliona igraca sa njima :d

Ja jos nisam kupio igru ali cu reci samo ovo, svaka igra moze da se igra bez placanja dodatnih stvari. To sto neko plati taj jednostavno ne zali da ceka i da igru grinda vise sati ili dana da bi dosao do nekog retkog maca ili vec nekog dela opreme nego zeli u startu da bude nadmocniji od ostalih a takvih ce biti u svakoj igri bilo to da je D3 ili World of Tanks ili Bitefight ili neke druge igre.

To to se neke lokacije igraju vise puta *** tako ti je to, i to nije samo u ovoj igri tako ti je u svakoj igri. *** to je bar moje misljenje.

Ja moram da cekam jos neko vreme dok ne prodam stari komp pa onda da kupim jos jedan hard od 3 tb a za resto para cu kupim D3. E sada jel ga vredi kupovati u prodavnicama ili ima neka alternativa da prodjem malo jeftinije ali naravno sigurna alternativa.

Ne kapiram.. evo tek sam sada lvl 26 sa monk-om i usao u act 3 naravno na normal i samo idem i peglam.. ne kapiram? sta tu ne moze da se predje??? ok jeste me na kraju act 2 smarao onaj degen od boss-a dok mu nisam izvalio foru i dok nisam promenio mantru, pao je na keca.. naravno to je sve normal i sve je 100 puta lakse, ali zar nije char igre igrati barem u dvoje ako ne i u troje/cetvero ??? pa kome sta padne ***.. ja sam ozbiljno zainteresovan da kupim igru i covek sa foruma se vec javio sa jednom fer ponudom tako da cu sacekati jos koji dan nije da MORAM da imam igru ali kako vreme odmice kapiram da zelim svoj nalog..nece propasti nikada sigurno.

ako ne zelis vise nikada da igras ili proday ili je stavi na hold i igraj nesto drugo..ne znam sta pametnije da ti kazem.. sistem vidis da se menja iz nedelje u nedelju malte ne.. ni oni nemaju pojma gde idu i gde ce tih 5-6 miliona igraca sa njima :d

Ne razumeš o čemu priča i ja se delimično slažem sa njim, evo baš danas smo komentarisali Act 3 inferno naravno, ja i jos jedan momak ulazimo sa po 1000 res i sve kripove peglamo bez problema a onda nailazi elite koji nas je koštao oko 70k i nismo ga ubili

ma dostigao sam lvl 50 sinoć, al sam se smorio... sad je red da se menja postavka itema, na svakih 10 nivoa menjam komplet iteme sve.

Kada stignete na 42lvl sa nekim herojem, kupitelvl60 opremu sa 18 level reductionom i kroz igru do inferna cete prolaziti kao vruc noz kroz maslac.
A inace realno su mogli napraviti igru da bude duza, bar da se do lvl 50, ako ne i 60 stigne sa jednim prelazenjem, 3 puta da se prelazi da bi stigli do 60 - smori iskustvo levelovanja. Jeste inferno druga prica, al levelovanje davi jer su kratki aktovi i sama igra.

Poslednja izmena:
Jel nekome radi AH? Ja samo mogu da pretrazujem, al kupovina ne radi! Kazu preopterecenje je pa da se transakcija pokusa kasnije.

Kada stignete na 42lvl sa nekim herojem, kupitelvl60 opremu sa 18 level reductionom i kroz igru do inferna cete prolaziti kao vruc noz kroz maslac.
A inace realno su mogli napraviti igru da bude duza, bar da se do lvl 50, ako ne i 60 stigne sa jednim prelazenjem, 3 puta da se prelazi da bi stigli do 60 - smori iskustvo levelovanja. Jeste inferno druga prica, al levelovanje davi jer su kratki aktovi i sama igra.

mooooooooolim? od kad ovo postoji? hahaha pa što ja nisam pre znao za ovo, nego sam igrao sa lvl 20 opremom? :/

Ne razumeš o čemu priča i ja se delimično slažem sa njim, evo baš danas smo komentarisali Act 3 inferno naravno, ja i jos jedan momak ulazimo sa po 1000 res i sve kripove peglamo bez problema a onda nailazi elite koji nas je koštao oko 70k i nismo ga ubili

Ja igram solo Act III inferna sa barbom i batalio sam ulaganje u all ress i odlicno mi ide. Evo upravo sam ocistio kompletno sve do Ghoma a da nisam zaginuo ni jednom. Imam opremu da napravim od mog barba pravog tenka sa all ress od 1100-1200 ali na ustrb DMG-a sto mi nikako ne pase kada igram solo. Koristim 1h oruzje i stit, DPS mi je bez bufova 23k, sa bufovima 36k dok sa WotB skace i na 90k. Ghoma jos nisam ubio jer me oblak otrova ubija non stop. Imao ja poison resistance 600 ili 1000 isti q**c. Skida HP pa skida. Trenutno nemam kesa da kupim oruzje ili amulet sa LoH-om ali polako cu skupiti. U jedno sam sasvim siguran, ressistansi preko 800-900 ti ne trebaju. Mora se balansirati izmedju all ress i DMG kod barba. Kao sto je neko vec rekao, bolje je imati ogroman DPS i stajati u vatri 2 sekunde sa fire ress 600 nego imati mali DMG sa ogromnim all ress. Probao sam oba i znam sta pricam.

Ok ne razumem o cemu prica.

Pricam o tome da sve sto se u temi prica odnosi se manje vise na inferno tezinu!! Ti si tek zasao u igru, posle jedno 100tinak sati ces da vidis o cemu se prica ;)

A ko uspe zdrave pameti da predje bez koriscenja AH i da ne poludi pri tome, ili je bas bez obaveza u zivotu ili je posebna vrsta entuzijaste!!!

Kad budes krenuo da klikces kao mentol po 756ti put isti act (prvi ili drugi, posto treci ces malo sutra da sastavis vise od 2 minuta zivota bez pucanja para na aukciji), javi mi se i reci da si i dalje zainteresovan za igru!! Inace d3 sam uzeo samo iz postovanja zbog vremena provedenog uz Diablo 2 i mogu samo da kazem da je dvojka pojam za ovo (pocev od glupog online sistema za singleplayer pa nadalje)!! Da ne gresim dusu, prica i cinematici su extremno dobri u d3, ali samo to ne cini igru!

ne, ja samo hocu opremu sa kojom mogu da igram; da se ja pitam AH ne bi ni postojao, igra ne bi ni bila online sem za mp!!...ili hocu 10x duzu igru, da ne moram zilioniti put da trcim kroz jedno te isto (malo li je sa jednom klasim sto sam 4x prelazio svaki act, pa sa drugom klasom isto; pa sad jos moram na inferno sacometrijski 3000x da pobijem sve od pocetka do kraja da bih mogao da nazovi predjem igru)!!
Vlado evo ja nisam dao vise od milion na neko parce oreme i sada sam na act 3 polako grabimo, nikud ne zurim, mora pasti nesto dobro nekad. sve je previse random ali sta da radimo, igra je tek mesec ipo od izlaska i sta treba vec sve da zavrsimo tako brzo?

evo sta je meni bacio butcher :)

crossbow.png

mooooooooolim? od kad ovo postoji? hahaha pa što ja nisam pre znao za ovo, nego sam igrao sa lvl 20 opremom? :/

polearm.png

ovako nesto :D

Pricam o tome da sve sto se u temi prica odnosi se manje vise na inferno tezinu!! Ti si tek zasao u igru, posle jedno 100tinak sati ces da vidis o cemu se prica ;)

A ko uspe zdrave pameti da predje bez koriscenja AH i da ne poludi pri tome, ili je bas bez obaveza u zivotu ili je posebna vrsta entuzijaste!!!

Pa igra je napravljena da ne moze da se predje bez AH, prosto i jednostavno. I nemam nista protiv toga.

Ja igram solo Act III inferna sa barbom i batalio sam ulaganje u all ress i odlicno mi ide. Evo upravo sam ocistio kompletno sve do Ghoma a da nisam zaginuo ni jednom. Imam opremu da napravim od mog barba pravog tenka sa all ress od 1100-1200 ali na ustrb DMG-a sto mi nikako ne pase kada igram solo. Koristim 1h oruzje i stit, DPS mi je bez bufova 23k, sa bufovima 36k dok sa WotB skace i na 90k. Ghoma jos nisam ubio jer me oblak otrova ubija non stop. Imao ja poison resistance 600 ili 1000 isti q**c. Skida HP pa skida. Trenutno nemam kesa da kupim oruzje ili amulet sa LoH-om ali polako cu skupiti. U jedno sam sasvim siguran, ressistansi preko 800-900 ti ne trebaju. Mora se balansirati izmedju all ress i DMG kod barba. Kao sto je neko vec rekao, bolje je imati ogroman DPS i stajati u vatri 2 sekunde sa fire ress 600 nego imati mali DMG sa ogromnim all ress. Probao sam oba i znam sta pricam.

Meni je ovo isto problem. Igram s monkom, sad sam u act 3 i sa naguranim all res na 1000 ginem brzo, a ako i prezivim ne mogu da ubijem elite pack pola sata.
Sad mi je problem sto ne znam gde ulagati i za sta skupljati pare. HP mi je 53k, a bio je 65k...isti djavo, brzo ginem. Armor je oko 5.5k, dmg 23k. Ne znam da li da probam sa stitom da igram umesto s dva jednorucna oruzja ili da trazim iteme sa LOHom, nisam pametan. Dosta doduse zavisi i kakvi su saigraci, al na act3 nema sanse neku normalnu ekipu da zabodem, svi ginu u roku od odmah.

Poslednja izmena:
damage damage i samo damage. ako je melee onda life on hit i life per second takodje sto veci moguci attack speed
dzaba tebi ogroman resist kada ti dodje elite sa milion ipo healtha i treba da ga ubijes iz koliko udaraca... a da prezivis...

^ tacno tako. Ress all je preskup za ono sto daje a i meni se cini da nekako jadno scalira, kad ne vidim razliku izmedju 400 ressa i 800.

nephalem valor. pominjali smo 1000x. kada doguraš do lvl 60, svaki elite pack koji ubiješ ti dodaje jedan nephalem valor koji traje narednih 30 minuta, a maksimalno je 5. taj brojač se resetuje opet na 30 kada ubiješ novi elite pack. svaki nephalem valor ti daje 15% magic i gold finda, a kada skupiš 5 komada, to ti je ukupno 75% povećan magic/gold find

Posle 800 all Ress se slabo vidi razlika tako da nema smisla prelaziti preko 1000, dalje moras da budzis dmg i LoH.

Meni je najveci shit sto nema malo vise Legendary itema, dropovalo mi jos par ali svi su dosta jadni.
Recimo primer ovaj 2H lvl 61 staff da ima ovako mali dmg, ma zagarantovani bi trebalo da bude 600 minimum.
dosta su male sanse da na 2 magic properties dobijes bonuse za DMG.
http://eu.battle.net/d3/en/item/the-tormentor

Screenshot022.jpg

U D2 najvise sam voleo da ganjam Unique iteme, i to cak kad su mi dropovali na malom lvl-u... ovde je najgora stvar sto i ti low lvl Legendary itemi drop skoro nikad ako ti je mali lvl, tj. ako nemas min 100% MF (sto bez NV je malo teze).

Poslednja izmena:
Jedno pitanje oko RMAH.
Da li moram da imam paypal nalog ako hoću da trgujem na RMAH ili mi paypal treba samo ako hoću da podignem te pare?
Bnet nalog mi je registrovan na srbiju btw ako to ima neke uloge.

samo ako hoces da podizes pare. mozes koristiti battlenet balance za RMAH ali te pare se koriste za transakcije u okviru battlenet servisa

Pa onda ne moram ni ja da pravim PayPal nalog jer ne mislim da podizem pare nego eto cisto reda radi ako se neki item proda za pare pa neka se polako gomilaju pare za expanziju D3. Jer tu nema neke zarade, mozda i ima za one koji znaju a meni bi bilo dovoljno da skupim samo toliko cisto da ne moram sledecu expanziju da placam opet iz svog dzepa.

Jos jedan uslov za RMAH je prikacen Authenticator za battle.net nalog, mada verovatno si vec to primetio ili koristis isti.
:d

za paypal je dovoljno sms alerts

Kad vec toliko cackaju AH mogli bi nesto da urade i na izgledu i funkcionalnosti. Ovo kao da je dizajnirao lokalni saner

koliko vidim taj valor je samo za drop, ne povećava dmg ili armor. tako da možeš da restartuješ igru, ili zaobiđeš pack. jasno je da ne možeš da se iživljavaš na infernu ako nemaš najbolju opremu koja postoji u igri. tako je bilo i sa d2... drugo... ljudi ova igra nije napunila ni dva meseca, a vi hoćete da imate najbolje iteme da se iživljavate na infernu. to je moment kada igra dosadi. hoćete da vam dosadi posle dva meseca i onda ispada da ste dali 50 evra za 2 meseca zabave? evo ovi ljudi koji su na hellu sa 100 sati igre, e oni uživaju u igri. ja sam sad na hellu posle 30 sati i shvatio sam da sam se zezno debelo, jer ovim tempom će igra da mi dosadi ne za dva meseca nego za dve nedelje...

kad sam krenuo da igram bilo je samo: juriš, idemo, daj, drž nedaj.... i zato sam sad posle 30 sati na hellu, ali sam shvatio da sam pogrešio... bio bih ja ovde i posle 15-20 sati da 50% vremena nisam igrao sa bratom koji svaku, ali SVAKU zonu istraži do kraja, nema gde nismo ušli.... i onda sam se setio da sam tako igrao d2 i da je to uživanje u igri, a ne samo: ITEMI, GOLD, LEGENDARY, GOLD, ITEMI, LEGENDARY, GOLD, ITEMI,LEGENDARY, GOLD, ITEMI,LEGENDARY, GOLD, ITEMI,LEGENDARY, GOLD, ITEMI,LEGENDARY, GOLD, ITEMI,LEGENDARY, GOLD, ITEMI,LEGENDARY, GOLD, ITEMI,LEGENDARY, GOLD, ITEMI,LEGENDARY, GOLD, ITEMI,LEGENDARY, GOLD, ITEMI,LEGENDARY, GOLD, ITEMI,LEGENDARY, GOLD, ITEMI,LEGENDARY, GOLD, ITEMI,LEGENDARY, GOLD, ITEMI,LEGENDARY, GOLD, ITEMI,LEGENDARY, GOLD, ITEMI,LEGENDARY, GOLD, ITEMI,LEGENDARY, GOLD, ITEMI,LEGENDARY, GOLD, ITEMI,LEGENDARY, GOLD, ITEMI,LEGENDARY, GOLD, ITEMI,LEGENDARY, GOLD, ITEMI,LEGENDARY, GOLD, ITEMI,LEGENDARY, GOLD, ITEMI,LEGENDARY, GOLD, ITEMI

fu bre kapitalisti, šta napraviše od ove igre, sve postade gramzivo i pohlepno...

Taj valor pre svega daje zagarantovane zute dropove, i mnogo je velika razlika dok ga ne nakucas na 5 stack i posle toga. Jednostavno nije racionalno izgubiti ga zbog promene speca ili restartovanja igre. Taj deo mi se mnogo svidja kako su napravili!

Vrh Dno