Šta je novo?

Diablo 3

Prodao sam i stormshield za 33eur sto uzeh za 5m, otisao je u roku od odmah. Danas neki lud dan, taman ce biti za ekspanziju i sladoled. :D

Hvala za ove linkove, i meni je vilica do poda... Bruka!!! :)

Meni je ovaj Monk cosplay bolji, nije sponzorisan od strane Blizz-a ... ali zato je ulozen trud na nivou.
http://us.battle.net/d3/en/blog/4833882/

IWGLZ4WRCC6D1333730919788.jpg

^Ma idi...Strasno glup komentar.
sta sad svi vi ostali ste kao zauzeti 24/7 i nikako nemate vremena da se opustite i radite stvari koje volite i u kojima uzivate pa se sad cudite kako neko ima slobodnog vremena za malo zezanja, satro ono ja sam faca nemam vremena za te gluposti, plus sto devojka zaradjuje novac na tome.

^Ma idi...Strasno glup komentar.
sta sad svi vi ostali ste kao zauzeti 24/7 i nikako nemate vremena da se opustite i radite stvari koje volite i u kojima uzivate pa se sad cudite kako neko ima slobodnog vremena za malo zezanja, satro ono ja sam faca nemam vremena za te gluposti, plus sto devojka zaradjuje novac na tome.

Sto si nervozan? Opusti se...

@DAS odlican ti je taj Stormshield, meni bi dobro dosao jedan takav. Jel ga prodajes mozda? U kom actu ti je pao?

Inace stigao sam sa mojim barbom do Ghoma na INF i njegov poison oblaka gde mu ne mogu nista. Skinem mu do pola HP-a medjutim ne moze se pobeci od otrovnog oblaka. :S

ako nemas life on hit kupi neki trash amulet 300+ ili 400+ Loh, od skilla uzi overpower sa runom chrushing advance i nemas frke. bitno ti je da prezivis 4-5 sec dok ti je OP na cd-u

Poz svima, vidim da se ovde vodi debela rasprava oko ove igre. Pa me zanima da li vredi sada uzimati original sobzirom da vidim da se ovde u poslednjim postovima pominje expanzija. Uostalom za kada je najavljena ta expanzija??? I da da li moze da se nabavi polovna igra i po kojoj ceni moze da se nabavi, i jos nesto u vezi polovne igre: primera ako je ta osoba koja prodaje Diablo 3 polovan igrala igru na netu i sada proda meni sa tim kljucem i ja se ulogujem na novi nalog pod tim kljucem sta ce se dogodi pod uslovom da osoba koja je igru prodala nastavi idalje da koristi svoj nalog? Mozda je glupo pitanje ali *** nebih da kupim polovno ako postoji sansa da me banuju i da mi onda te pare propadnu.

Poslednja izmena:
Tako kako si ti napisao, ne mozes da kupis "polovnu" igru, D3 (i sve novije Blizzardove igre) se serijskim kljucem vezuju za battle.net nalog i samo osoba koja ima infromacije za login (email, password) moze posle da igra igru, tj. serijski se trajno veže za bnet nalog nema premestanja itd., jedino da ti nekog proda battle.net samo sa D3 (jer moze vise igara da bude tamo: sc2, wow...).

Do ekspanzije ima jos mnogo, ni oni sami ne znaju kad će biti tačno,ali bice.
I ako ti nije problem da kesiras za igru, i plus si igrao ranije Diablo2 i/ili recimo Titan Quest i slicne igre, nebi trebalo da se razocaras u D3.

Poslednja izmena:
Znaci da bi se debelo zeznuo da sam kupio polovan. Hvala na informacijama. D2 sam igrao jako davno a Titan Quest sam bas neki dan skinuo da ga odigram ponovo dok cekam da vidim stacu da uradim povodom D3. Naravno cekanje je razlog zbog para ali trebalo bi u narednih nekoliko dana da vidim jel cu moci da se toliko ispruzim ili ne.

Jos jedno pitanje u vezi AH i prodaje predmeta za pare, pa interesuje me posto kod nas u Srbiji PayPal jos uvek ne postoji i ko zna kada ce da bude a burazer mi zivi u Italiji pa da li bi moglo da mi on tamo otvori novi nalog a da taj nalog iskoristim ovde za igranje i kasnije prodaju predmeta na AH? Da li ce biti nekih problema?

Poslednja izmena:
mozes. nece biti nikakvih problema

Jedino kada budeš pravio batlenet nalog da ga napraviš sa burazovim podatcima, čisto da se sve poklapa sa pp-om, u tom slučaju si miran od bilo kakvog cimanja.

e meni sinoc bacio 1h spear 829 dps,speed 1.2,arcane damage,20% dmg,140 dex i life on hit 879. bacio sam ga na ah za 70 milke pa ako ne prodje svaki sledeci put spustam za 5 miliona dok se ne proda xD

@DAS

cuvaj za svog varvarina ako ga igras a ako ne onda znas sto ti je ciniti xD

Igram sa varvarinom, tako da ovo nece ici na AH..jos uvek :)
A kad se setim da sam ovaj stit kupio za 550K i bio srecan ko pas: :D

shieldrf.jpg

Btw, jel ovo tvoj spear: :)

comparesj.jpg

Mislim da si preterao sa cenom, kao i dosta njih na AH :)
To sto ima dosta itema na AH koji su tako visoko zacenjeni ne znaci da se isti i prodaju.

@DAS odlican ti je taj Stormshield, meni bi dobro dosao jedan takav. Jel ga prodajes mozda? U kom actu ti je pao?

Inace stigao sam sa mojim barbom do Ghoma na INF i njegov poison oblaka gde mu ne mogu nista. Skinem mu do pola HP-a medjutim ne moze se pobeci od otrovnog oblaka. :S

Ne prodajem ga, imam i Helm of command:

helmofcommand.jpg

i sad razmisljam da pazarim ovaj prsten:

justicelantern.jpg

i tada bi mi chance to block bio skoro 50%.

Stormshield mi je ispao u drugom aktu, u onoj pecini od Zoltanovog questa, imao sam 5 valora i nijedan item na magic find.

ako nemas life on hit kupi neki trash amulet 300+ ili 400+ Loh, od skilla uzi overpower sa runom chrushing advance i nemas frke. bitno ti je da prezivis 4-5 sec dok ti je OP na cd-u

Jel poenta u tome da za te 4 sekude dok crushing advance vraca damage, to racuna kao udarce pa onda radi LOH ? Zvuci zanimljivo, moracu da probam.

Na hellu sam, act I, oko 75h igre i dobio sam do sada samo 2 legendary itema koja su shit i samo jedan rare koji mi je bio koristan. Pa ko koga ovde zahebava??!!???

Hell tezina,Act 3,105h igre i nisam dobio apsolutno nista!:D

Na hellu sam, act I, oko 75h igre i dobio sam do sada samo 2 legendary itema koja su shit i samo jedan rare koji mi je bio koristan. Pa ko koga ovde zahebava??!!???

Ti si jos odlicno prosao!

106 sati igre, od toga 20ak na inferno i evo ispade mi drugi legendarni i nadam se da vredi nesto.

Prilozi

• drugi legend.PNG
    drugi legend.PNG
    156.5 KB · Pregleda: 111
Sa trenutnim cenama popravki stavka "Ignores durability loss" svakako podize cenu. Probaj na RMAH da ga uvaljas.

Moguce, ali ipak je suvise mali dmg za 2 hand...

Meni se cini da ne vredi mnogo bas zbog malog dmg.

ja sam prešao nightmare sinoć, al nisam mogao da upadnem u hell jer nisam ding lvl 50. ostao sam da bauljam po nightmareu bzv da bih dostigao lvl 50... zezanjeeeee

Uzmi helm i stavi crveni gem u njega.Povecava procenat exp po monsteru.

ma dostigao sam lvl 50 sinoć, al sam se smorio... sad je red da se menja postavka itema, na svakih 10 nivoa menjam komplet iteme sve.

Nisu mi jasni ovi koji igraju 100 sati a nisu ni hell presli. Trebace vam onda jos toliko za inferno.
I realno igra je do inferna prilicno smor i ne vredi trositi toliko vremena na taj deo. Al inferno je druga prica, mnogo izazovnije i padaju mnogo bolji itemi. Meni u act 2 i 3 ispada kao ludo, imam na sebi 2 itema koje mi je igra dropovala.

ja vam ne mogu recima objasniti koliko me je smorila igra a pre svega budjavi drop! Preko 170 sati igre i nisam dobio dve stvari da iole valjaju!!...definitivno dajem ovo djubre nekome od mojih da igra, ja vise ne mogu!!

Ja se izvinjavam. Sta treba da dobijete? Ja sam krenuo da peglam monk-a na ortakovom nalogu i kako vreme prolazi sve vise, naravno klikcem kao mentol i moram da priznam da sam se primio. Nije mi jasan rage?
Sta treba to da se dobije a ceka se i svi nesto cekaju itd??? Proday imash moj oglas u igrama pa daj neku cifru :d

Verujem da treba bash debelo da se zainteresujem za igru da bih shvatio da u sustini ljudi koji kukaju, kukaju sto ne dobijaju neke predrkane item-e ali to je vise nego ocekivano?!?!?! Pa jel zaista mislite da u igri od preko 5 miliona igraca malo malo pa moze da ti se dropuje nesto zbog cega bi fanatik sazuo i 400-500e pravih para???

Nece moci :d

JPa jel zaista mislite da u igri od preko 5 miliona igraca malo malo pa moze da ti se dropuje nesto zbog cega bi fanatik sazuo i 400-500e pravih para???

Nece moci :d

Pa hoće ljudi i njima da dropa nešto da zarade 200 evreja, pomislili da će da žive od igre :D

Ne zurim nigde, igracu Djavla godinama. :)

Jel ovo danas bio neki hotfix? Evo sada sam se ulogovao na nalog i pogledam AH, umesto 10 itema koje sam prodavao 4 su nestala i 1 koji sam bidovao sa 2,1M zlatnika mi je nestao sa lise a zlata nigde?!

Jel ovo danas bio neki hotfix? Evo sada sam se ulogovao na nalog i pogledam AH, umesto 10 itema koje sam prodavao 4 su nestala i 1 koji sam bidovao sa 2,1M zlatnika mi je nestao sa lise a zlata nigde?!

Isti problem, mislim da rade nesto sa AH. Nestala su mi tri auctiona, nema ni golda ni nista.

Vrh Dno