Šta je novo?

Diablo 3

Da se ne glupira nebi bio zanimljiv, ali realno lako je tako se z********i kad imas gomilu golda, kad ti mnogo fanova daruje iteme, i naravno takmicenje da mu udele 100M golda za 30 min.

Inace On Game Topic, zaziveo je server hotfix gde su povecali drop rate high lvl itema (61,62,63).

http://diablo.incgamers.com/blog/comments/promised-hotfixes

Manje preglednije sa oficijelnog sajta:
http://us.battle.net/d3/en/blog/6214196/Diablo_III_Hotfixes_-_June_Updated_612-6_13_2012#blog

Kolko bi bilo muke da se skupi oprema za Act 3 pre patcha 1.0.3, a sad je samo pitanje dropa.

E sad vredi farmati Act III. :)

PS. Inače viđa li ko Ixinha? Bio je dosta zagrejan za igru a nigde ga nema. Ixinho javi seee. :p

Tu sam ja, ali zbog posla ne stizem da igram , a slobodno vreme uglavnom provedem na vodi i suncu, zato sam i govorio da leto nije dobro vreme za D3 :p Sad jos uskoro odmor mesec dana, vraticu se igri tek krajem avgusta...

Jel ima neko resenje za rubberbanding? Kad igra seca igraca par koraka unazad. Desava mi se jako cesto. Pre 1.3 patcha se nije toliko desavalo.

probaj alt/tab dok si u igri, meni je to pomoglo posle nekog patcha (nije ovaj poslednji)

To radim svo vreme. :) Ne pomaze.

Igra me secne unazad nekoliko koraka, bez obzira gde se nalazim. Po neki put. Najvise nervira kad treba da bezim od protivnika. I poginem jer me nesto vraca unazad. Ne nisu protivnici. Znam za one sto mogu da te privucu, ali ovo nije to.

Poslednja izmena:
Secka server ili veza do servera... mislim da tu nema leka osim ako Blizzard ne "opravi".

Opa pa ovi novi dropovi su extra !!

Btw zasto je EU AH toliko skuplji od USA, znaci pratim neki guide za iteme i bukvalno me je 4 i recima CETIRI puta vise golda izaslo da kupim opremu nego sto bi me kostalo na USA serveru, I mean wtf :wall:

And network disconnected. Just grejt. Taman sam sakupio 5 valora i prc. Izbaci me iz igre.

Opa pa ovi novi dropovi su extra !!

Btw zasto je EU AH toliko skuplji od USA, znaci pratim neki guide za iteme i bukvalno me je 4 i recima CETIRI puta vise golda izaslo da kupim opremu nego sto bi me kostalo na USA serveru, I mean wtf :wall:
Evropski standard ***a sta ces :smoke:

Ljudi, jel se to samo meni desava ili i vama laguje ko ludo. Pise mi da je lag 60 ms, ali igra kasni na komande i po nekoliko sekundi. Kad se pojave novi protivnici sve zastane i ceka, onda odjednom se stvore pored mene i meni pola helta nema.

Sad sam odigrao sat-dva i kod mene je bilo sve ok.

Ljudi, jel se to samo meni desava ili i vama laguje ko ludo. Pise mi da je lag 60 ms, ali igra kasni na komande i po nekoliko sekundi. Kad se pojave novi protivnici sve zastane i ceka, onda odjednom se stvore pored mene i meni pola helta nema.

Laguje zesce i to od prethodnog patcha. Pre toga je bilo sve perfektno u mom slučaju.

Sinoc mi ispao Stormshield, i to sa solidnim atributima:

stormshield.jpg

A pre neki dan i ovaj malj, ima odlican LOH:

maceqq.jpg

Mozes obe stvari dobro prodati ako ih ne koristis.

e meni sinoc bacio 1h spear 829 dps,speed 1.2,arcane damage,20% dmg,140 dex i life on hit 879. bacio sam ga na ah za 70 milke pa ako ne prodje svaki sledeci put spustam za 5 miliona dok se ne proda xD

@DAS

cuvaj za svog varvarina ako ga igras a ako ne onda znas sto ti je ciniti xD

Poslednja izmena:
a provizija na aukcijskoj kući se uzima tek nakon sto se item proda, ili odmah u startu? mislim nemaš nikakvu "kaznu", mozes da stavljas item na prodaju milion puta dok se ne proda?

da tek kad se proda

a pa, to nije loše.... u wowu je cini mi se bilo drugačije....

Nop, u wowu gubis proviziju samo ako odradis cancel aukcije.
Inace ako istekne vraca ti se item i provizija u torbu.
S tim sto ovde jos nisu implementirali cancel. Videcemo kako ce biti kada to urade:).

Pala prodaja prvog itema na RMAH, za 31eur otisao neki solidan chest armor...

Taman sam hteo tim parama da kupim neki normalan 1H sa LoH, kada mi padne i on danas na Act II :)

Kako da ubiijem Zoltun Kulle-a sa barbom? Kad je pri kraju krene da se teleportuje na mene i bukvalno me odvali.

Mozes cancel prvih 5 min.

Pa prvih 5 min cancel je sviranje onoj stvari. Rekli su da ce u 1.0.3 da uvedu da mozes kad hoces ali nista od toga.

@ed - da odmah ti uzima proviziju ali ako se ne proda item dobijas proviziju nazad zajedno sa itemom. A kada odradis cancel onda provizija ostaje u AH.

Imas si sreca, bio bi baksuz da ga kupis za kesh a posle ti dropne. Realno moze u ovoj igri svasta da se uradi samo moras da igras,igras...

@DAS odlican ti je taj Stormshield, meni bi dobro dosao jedan takav. Jel ga prodajes mozda? U kom actu ti je pao?

Inace stigao sam sa mojim barbom do Ghoma na INF i njegov poison oblaka gde mu ne mogu nista. Skinem mu do pola HP-a medjutim ne moze se pobeci od otrovnog oblaka. :S

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno