Šta je novo?

Diablo 3

Cik probaj act 3... Ubicete kao zeca, a ne da farmas tamo nesto ! :D

Upravo to:). Nema pretrcavanja jer tezina nenormalno raste:). Ja sad farmujem act3 do prolaza koji vodi do Azmodana jer tamo elite pack(phaze retarde) nema sile da ubijem.
Probao sam act4 sa saveom od drugara ali nema sanse. Mora jos dosta itema da se uzme:).

Samo što Act I baca shit ajteme.

Ja farmam goblina na Ancient Road na Act II, smorio sam se kao ništa, bacio mi je možda 3 osrednja ajtema.
meni je bacio 2-hand crossbow sa kojim sada imam 45k dps (buffed)

I meni je, samo ja nisam DH :)

Bacio mi je u prva 2-3 run-a...

Sad sam nesko sklempao sa AH nagurao HP 42k, 610 resove ali opao mi armor za 300, od 12 elita jedno 9 ili 10 sam ubio, ostali packovi su mi bili preteski, ali definitivno treba life on hit oruzje jer svih 50 HP potione sam potrosio.

Ali najgora stvar je sto nemogu solo goblina da ubijem :zgran:, pobegnem mi dubjre :wall: previse ima HP posle nekog vremena mora da uskoci u protal, osim ako ga ne sateram u cosak sto je nemoguce na otvorenom.

Lepo, neko ga invajtuje u Act IV

Ili mu je ovaj doneo sejv na floppy disc da bi zajedno prelazili jer njegov komp slab :O

Kakve su ovo gluposti sa power levelingom na general chatu sto se reklamiraju?

Za 89$ nude upgrade 1-60 lvl?

Kakve su to prevare?

Pretpostavljam da ti ukradu account posle uplate para, to im je minimalno 150 dolara zarade. A jos sto makar trecina Diablo 3 igraca igra WoW ili je igrala u nekom trenutku, jos i tu mogu da pokradu stvari.

Jel moze neko da se smiluje i posalje guest pass? Na raspustu sam i opasno se razmisljam da uzmem, ali bih da probam guest pass jer 6000 nije malo para.
Starter edition i dalje ne moze da se skine, ajde molim vas, kao boga vas molim.

^Imas PM

Interesuje me da li je neko sa barbom presao solo inferno ghoma?

Mucio sam se sa svim mogucim kombinacijama skilova, i nema sanse da izbegavam poison cloud i nanosim dovoljno damage-a

Na kraju usao u public game, uleti dobra ekipa i operemo ga iz prve :)

kako si to uspeo da probas neciji save?

Ako je otkljucao potrebnu tezinu, ortak mu dodje blizu checkpointa, on upadne u igru i napravi sebi chekpoint.

Tako je recimo moj pack mule barb lvl 1 a ima pristup act 2 na normal.

Mislim da nemora i to... Podesite na hell udjite u igru gde zelite checkpoint, izadjite, udjite u public i imacete isto to na inferno udjite i to je to... Imate zeljeni checkpoint ;)

Hmmm kao monk igram solo act 1 bez vecih problema, a kao kompanjona vodim Enchantress. Poslednji talenat u njenim skillovima mi daje extra statse + imam oko 400 life on hit. Dps oko 12k, cak sam par puta zaleteo u guzvu ne kontajuci da je tu jedan zuti, dva od tri puta sam preziveo :)
Dakle kao sto sam ranije napisao, rezistansi sto vise, life on hit, attack speed, dexterity+vitality... Formula za uspeh.

Eh da, jos jedna stvar. Da li je fking moguce da sa 0% MFa dobijem 2 ledzenderija, dva recepta i dosta dobrih rare-ova, a kad stavim MF gir ... Kao da igram pikado sa spagetama ... Ubodem jedan od sto i to ako me usere. Naravno ne govorim o NV buffom, govorim o base statau -

Pozz ljudi,
Da li mi moze neko poslati guest pass? Bio bih mu veoma zahvalan.

I dalje ne kontam nesto u vezi tog neph valor buffa, jel to treba da pokaze u details o heroju ili ne? MF mi je bio 25% pre fighta sa elit grupom i posle isto 25%.

Da li si 60 lvl?

Aha, to je samo za lvl 60, ja sam jos lvl51. Moracu da sacekam sa tim onda.

Nego, da li ste primetili probleme sa AH, recimo staviš neki item i nema bidova a ti ga kroz AH nađeš i on ima bidova evo pratim već ceo dan tako stoji baš me zanima šta će biti na kraju

Upravo, to ja isto mogu da radim, samo za manje pare :D

Serveri u Aziji ugaseni posto je otkriven exploit za kopiranje itema.

lol!!!!!!!!!!!!!!

Eh da, jos jedna stvar. Da li je fking moguce da sa 0% MFa dobijem 2 ledzenderija, dva recepta i dosta dobrih rare-ova, a kad stavim MF gir ... Kao da igram pikado sa spagetama ... Ubodem jedan od sto i to ako me usere. Naravno ne govorim o NV buffom, govorim o base statau -

Vidi i ja sam ustanovio tako nesto; 2 puta udjem da farmam goblina i ne stavim mf opremu (znaci imam oko 80) i oba puta mi u drugom pokusaju ispadne legendary; posle promenim na 220+ i ne dobijem nista osim gomile zutih beskorisnih stvari!! Iskreno ni legendary nisu nesto ali su bar zlatni ;)

Ljudi mislim da je svima jasno da je Diablo 3, na veliku žalost, polu-proizvod. Realno ovu igru su krenuli da razvijaju može prošle - pretprošle godine. Ako je rezultat 10-godišnjeg rada Blizz tima ovo što smo na kraju dobili, pa fak daj da i mi Srbi tako nešto odradimo.

Vrh Dno