Šta je novo?

Diablo 3

Blizzard mi ubi hardcore chara :mad: :mad: :mad: :mad: jebali ih serveri da ih $*()%@#&$*()%@&$()%*&@(#*!!!!
Sreca da sam bio tek na A3 normal
Odo' da igram League of Legends. Barem mi tamo devovi ne ubijaju charove :trust:

*** ovo je uzas, krenes da igras HC i prsne server, pa treba ih tuziti za to!

service update in progress....

u razmaku od pola sata pao legendary krs shield i plan: Exalted Fine Sovereign Helm :D ukupno za 78 sati igre do sada 3 legendary-a

Imam dva helma legendary,bow koji koristim,neki malj .lol...i to je to za 70h.

Kupio sam mac za 26k na AH i prodao ga za 999k (dobio 849k) , dakle 823k sam u plusu preprodajom jednog maca :D Kupio sam ga iste milisekunde kad se pojavio na AH , refreshovao sam nekoliko puta bezveze stranicu sa rare swordovima i nisam ni pogledao statse, tek kad sam ga uzeo videh da ima 680 dmg , 200 int , 100 vit , i jedan prazan socket.

Dakle, preprodaja moze da vam donese dosta novca :)

evo i slike , da ne bude ss or it didnt happen :p - http://i.imgur.com/qs7KG.jpg

Poslednja izmena:
Moze li barb sa jednorucnim oruzjem da prezivi kraj hella i bar pocetak inferna? Pretpostavljam da za inferno posle treba shield i akcenat na defanzivne skilove.

Treba ti all resistance bar 200-300 za pocetak...

Za barba ne mogu da zamislim zivot bez life on hit maca, mnogo ali bas mnogo znaci!
I naravno all resistance, i mozes opusteno act I inferna da farmas i sa dual wield.

Moji rezisti su od 20 do 70 i farmam normlano inferno act1 bez problema. 1h + stit i cepajnje :)

Upravo dobio legendary ring lvl 60 :p

Promenio malo build, nabio rezist 300-400 , dual wield i dalje - 2 x 1h sword, gazim kroz inferno act1 bez da zaginem :)

Dajte neke savete kako nesto uspesno prodati na AH?
Kako da odredjujem cenu?

****s ti ovo kad su elite 20x teze od bosseva. Nije mi jasno kako ljudi nafarmaju milione golda, ja jedva predjem 300k.

Dobijes neki bolji item i prodas na Ah :) evo ja stavio pre 5 min item za 200k i otiso odma, samo me nervira sto ne znam sta sam prodao :D Lose iteme prodam npc-u bolje na AH i tako. Za 1h opusteno 100k kod npc-a i sigurno za tih sat par itema za AH.

Super je kad ubijes Diabla i on poizbacuje gomilu itema a ti nemas mesta u inventaru da ih pokupis, a ne mozes da se teleportujes u grad. :)

E vidis to mi se nije desilo, jer uvek sam vrsio pripremu pre borbe protiv Diabla.

pa izbacis neke gluposti, pokupis to , vidis da l valja, ako ne valja, vratis ono staro :D

Eh, gde su oni dani iz Diablo dvojke... zagineš kod Diabla i poispadaju ti svi item-i, pa onda moraš goluždrav da se sjuriš opet do njega i moliš boga da ćeš stići do svoje opreme pre nego što te sprži :p

Sada ljudi kukaju jer nemaju gde da stave item-e :D

hehe :)

nego zna li neko gde se moze kupiti Abyssal Dye? koji prodavac to prodaje?

jel i vama ovo stateruje, laguje ko besno?
pise ping 112...vazi...svaka nova scena ko 386icu da imam...prokletstvo
od kad sam je uzeo najmanje je igram...ili cekam ili lagujem ili stjznm vise...

Meni isto previse cesto leti po mapi, a ping je oko 100-150 po danu.

Malopre mi se wizzardica pretvorila u koko-sku (cenzurise bench) 0.o x2
Jel oni covenanti na kraju act I (nightmare) imaju polimorph skill?
Ili je ovo bio neki bug pa me enchantress morfovala :d

Poslednja izmena:
Inferno tezina je stvarno faking inferno. Moram da se vratim na hell da nafarmujem gold i opremim se bolje.

Lako je njemu da prolazi onako kroz inferno kad ima opremu koje vredi jedno 20 miliona.
Da li je moguce malo odzumirati kameru? Cesto vidim demon huntere i withdoctora kako pucaju u daljinu ranged attackovima u neprijatelja koji su bas bas van ekrana. Ne verujem da je do rezolucije, igram na 1680x1050.

Poslednja izmena:
Vrh Dno