Šta je novo?

Diablo 3

Ne znam što se bunite, pa to je normalno za ovakvu igru i sasvim očekivano... :D
Nadam se da će ih oni mali korejci dobiti na sudu i uzeti neke pare, a od mene dinar više neće videti (osim za ekspanziju :D).

Ne znam što se bunite, pa to je normalno za ovakvu igru i sasvim očekivano... :D
Nadam se da će ih oni mali korejci dobiti na sudu i uzeti neke pare, a od mene dinar više neće videti (osim za ekspanziju :D).
Moze neki link o tome?

Pročitao sam čini mi se na diablo 3 forumu. Kucaj u guglu Koreja tuži blizzard i trebalo bi da ti izađe nešto.

I opet error 37 :D

Da,evo opet me izbacio iz igre..Barem sam uspeo danas da nabudzim dva poslednja lv sa dh:)

E moj blizzarde... :D

Meni izbacuje Error 1 !!! WTF ???

Po meni ti je greška što ne koristiš War Cry sa Impunity runom. To je za mene nezaobilazan skill kada igram inferno. Impunity runa ti daje +50% na sve resistanse a sam War Cry ti daje 20% dodatni armor.

Edit: I na Ignore Pain probaj Ignorance is Bliss runu koja ti daje 20% HP-a od ukupnog DMG koji primiš.

stavio sam War Cry umesto Furious Charge, lakse je dosta sada i manje ginem :)

Ha upravo sam uvatio (Error 1) *There was an error creating your own party!!?? :)

edit: a onda i error 3003 a iz igre me izbacio error 3006 stvarno imaju several hiljada grešaka :D

Poslednja izmena:
Ja bih zaista voleo da ubace achievemente za errore :)

mada kako su krenuli, lako se skupljaju :D

Kungenu crko heroj u vatri nakon alt tabovanja. Hardcore Barbarian sa 175 sati igre. LoL

tZZmP.jpg

Ljudi, koga obicno birate od ona 3 kompanjona? Ja templara, dosta puta me spasi njegov heal.

Poslednja izmena:
Da je ovu igru ovakvu kakva je i ovako kako radi izbacio EA da li bi je neko od vas kupio?

EA ne zna da napravi ovakvu igru :)

Da je ovu igru ovakvu kakva je i ovako kako radi izbacio EA da li bi je neko od vas kupio?

da je EA izbacio Diablo 2, Starcraft 1 i 2 i Warcraft 3 (WoW nisam nikad igrao), da, uradio bih pre-order za D3, isto kao sto sam i sad uradio :)

i ljudi zaboravljaju razliku izmedju Diabla 2 2000 godine i 2005g.
slicno ocekujem i za D3, za 4-5g. ova igra ce biti jako drugacija

Poslednja izmena:
Evo i ja upao iz prve :)

Očito najviše zeza između 17 i 20 časova, a tada ja ne igram :D

Jel neko imao ovaj problem. Krene da pecuje i izbaci odmah ovo:

Obrisi taj fajl, isti problem sam i ja imao. Ali posle ga ponovo skinulo i proradilo sve OK.

zanimljiv bug mi se upravo pojavio
toliko joj se svidelo sta joj moj heroj cita, da je pozvala i sestru da se pridruzi :)

Prilozi

• bliznakinje.jpg
    bliznakinje.jpg
    465.6 KB · Pregleda: 192
Nazad
Vrh Dno