Ne branim blizzard, boli me patka da gubim vreme misleci o bilo kakvoj gejming kompaniji, nego je meni bilo vise nego logicno da ce prvih mesec dana igra biti nestabilna i ne vidim cemu toliko komentara svaki put kad je server down. S jedne strane, ljudi se zale na milion stvari vezanih za igru, te fixujte ovo, te nerfujte ovo, te izbacite ovo, pa kako mislite da se patch implementira, ne moze dimnim signalima, mora biti server down. Sto se errora za login tice, *** toliko miliona, kapiram da ni oni nisu ocekivali toliko ljudi, znao sam da necu moci da igram kao covek prvih mesec dana i to se upravo i desava...platio sam i ja igru 60e, radim i ja svaki dan od 14 do 22 i ako sam uvece kod kuce onda bih i ja voleo da se igram, al sta da se radi. Iskreno , radije cu se odreci uvece nekog igranja i raditi nesto drugo, al da makar u tih prvih nekoliko patcheva srede sto vise stvari koje mi smetaju.
Evo konkretno, s obzirom da dosta prodajem po AH, nerviralo me strasno sto je max time za aukciju 48h, i malo pre procitah da ce ovaj patch smanjiti na 36 i to me bas obradovalo. Ima bar jos 20 stvari koje bih hteo da promene i nadam se da ce nesto od toga desiti, zato su ti patchevi bas sad u pocetku najkorisniji.
Ja cu ih ovako pljuvati ako i posle narednih mesec dana bude isto stanja, ali eto, sad im nalazim neko opravdanje, pa se nadam da ce sve biti ok.
edit : a kapiram da nisam toliko ni besan jer mi je ovo mozda treci put da nisam mogao da udjem u igru kad sam hteo, valjda jer uglavnom igram uvece posle 23h i nekako uvek ubodem vreme kad sve lepo radi , jedino me onaj prvi vikend iznervirao kad je celu nedelju bio server down, al opet i to im je bio prvi dan kad su serveri bili pod najvecim stressom pa im izgleda treba lekcija za sve zivo.