Šta je novo?

Diablo 3

Dole desno pored mana/spirit/fury/arcane/discipline lopte imas tanku zelenu liniju (barem bi trebalo da bude zelena, ako je narandazsta/crvena, onda je bas lose :) )

tnx,naso,full zelena je, varira od 65 do 84 :)

Poslednja izmena:
I kod mene je ping isti najvise ide do 100ms, ali izbacuje me na 2-3 sata igranja.

Ne verujem ja da to sa pingom ima neke veze do brzine neta, mislim da je sinoc recimo 90% igraca imalo probleme sa pingom.

Inace treba mi jedan guest pass za druga, pa bih cenio ako neko moze da mi udeli jedan :)

Završih Act 1 sa wizard-icom :)

Fino je zarazna igra.
Jedina prava zamerka mi je ovaj sistem vezivanja damage-a magija za oružje, koje zatim praktično ni ne koristiš, osim što mlatiš njime po vazduhu dok drmaš magijama ili konačno udariš njime kada ostaneš bez arcane poena...
Totalno nelogično i nebulozno.

Inače, tek sam sada pogledao ping i bogami ideo od 150 do 200ms, ali da nisam pogledao ne bih nikada osetio da je toliki.

Infernal je opasno tezak, necete moci da verujete koliko. Ali ajde presao sam jedva 1 akt i umro preko 50 puta. Na pocetku drugog naj obicniji zombi me ubije iz udarca. Jedini lek su dobre stvari na tebi npr. cizme koje kostaju od 500 k do 1000 k i tako za svaku stvar. Odakle 10 miliona. Na helu ne baca nista dobro od stvari. Tako da stvari moraju da se kupe ili je to kraj igranja. Inace witch doctor sam

ne znam kako igra obracunava gold item dropove, ali ja sam evo za 15min igre sada dobio 11 gold itema, a nekad se desi i luft od 1h bez ikakvog normalnog loota

Ne vredi igrati ni cow level na helu, mnogo bolju stvar mozes da kupis za 50 k

I stvari. Naj bolje stvari mi je dropovo sto se tice hela na cow levelu. Ali na zalost tako je napravljeno da su extra stvari samo na infernalu.

Samo da kazem da svu opremu sto sam mom barbi nabudzio za hell, i u njoj protrcao act IV i zadnjeg glavonju, sada na infernu mogu da bacim :)

Moj bad ass mac je zavrsio u AH, a koristim obicni plavi sa 700 damage-a jer drukcije ne ide.
Nadam se da cu bar neki jednorucni da ubodem, i vratim stit... jer mobovi nisu normalni, prvi elite i bilo je cao cao za sekund. :D

Ali da ne bude sve crno, upravo farmam Act I, i ulete mi ovo: ;)

belto.jpg

I jeste, +60 Resistance to All Elements, kako to ovde uopste funkcionise nije vise na percentazu nego je celobrojna vrednost, video sam da su likovi imali i preko 200 resistove.

Pokupio igru takodje danas u Gamesu:p
Evo vec 7 sati sedim i picim:p Super

Prilozi

• IMG_0051.jpg
    IMG_0051.jpg
    52.4 KB · Pregleda: 126
Inferno težina sam, prvi act polako se tamane zombiji... Nije toliko teško kao što su svi pričali, jeste da skidaju dosta ali mi ih pre toga ubijemo :). Igramo dvojica, samo što ortak ima 20k DPS (možda više) ja imam samo 10.5k, on 42k Health ja 30k jedva... Mada njegova oprema je do jaja nabudžena, ja koristim pola opreme sa 55lvl-a... Nikako da mi naiđe nešto bolje.

Inače, resistance to all je mnogo bitno npr na Inferno težini, ortak ima preko 300, i ponovo ga skidaju Elite jedinice... (sentry, vatra i ostala *****)

Ako igra ne počne da dropuje neku normalnu opremu (a počeli su da padaju lvl 60 ajtemi) ne znam kako ćemo na kraju drugog ili u trećem aktu...

Cekaj dali ste 12 000din za CE izdanje? :sceptic:

Zar nema i dalje u Computerlandu za 9000din?

Pokupio igru takodje danas u Gamesu:p
Evo vec 7 sati sedim i picim:p Super

gz! inače koliko je prodato CE u srbiji?

tbh trollujem vas. ja sam preorderovao torchlight 2 jer pruža mnogo lepe igre za mnogo malo keša. diablo 3 neću da kupim jer je mnogo skup. ovaj CE je za brata iz inostranstva koji je već kupio jedan, ali nestalo je tamo, pa sam mu ja uzeo drugi ovde.... inače CE je tamo 80 evra, a kod nas oko 100+

Cekaj dali ste 12 000din za CE izdanje? :sceptic:

Zar nema i dalje u Computerlandu za 9000din?

zezaš me? meni je rečeno da kupim u gamesu i ja kupio tamo, nisam ni proveravao druge radnje

Poslednja izmena:
dzabe... dao bi lik i 20k... al nema tamo... nigde.... još mi poslao dosta više para, da popijem pivo :D diablo je to, razumem... mada... sigurno to za 8400? sad mi baš bezveze.... popio bih onda 5 gajbi piva :D :D :D hihihi maaaa 30 e je mnogo za ovo verujte mi. torchlight 2 je pokazao.

Au covece! 12000! Previse stvarno.
Ja sa platio 9000din u CL kroz preorder, nije nikad bilo 8400din.

Zezas me?! Pa zasto sam ja onda platio 9000din kroz preorder? Koji pe*eri!

Danas uzeo brat diablo 3 i igramo on i ja na jednom acc, ali ja ne vidim heroje koje je on napravio, a on koje sam ja napravio. Igru igramo sa dva razlicita kompa i ja sam u igri i on se uloguje i igra je bez problema na istom acc kao i ja a mene ne izbaci. Nesto mi tu nije normalno pa ako neko zna neka mi pojasni ne bi ban da popijem prvi dan, mislio sam da je kao u wow-u da ne mogu da igraju dva coveka u isto vreme na jednom acc ali ocigledno nije tako.

Jeste u pravu si jedan je americki drugi evropski sve u redu sada. I da li mozemo da dobijemo ban ako u isto vreme on igra na evropskom a ja na americkom serveru?
Hvala za ovo prvo :D

Poslednja izmena:
Vrh Dno