Šta je novo?

Diablo 3

Kol'ko su te platili da napises ovo, priznaj :D

I ja se apsolutno slazem sa Markom, svaka igra im je hit,od trailera do gameplaya,cinematici,prica,grafika,balans,igrivost itd,sve to krasi njihove igre...Jedino su sa wow-om malo usrali,al dobro velika je lova tu u igri.U svakom slucaju ja im ne zameram..

Treba im vremena da naprave igru ali kad je naprave tu nema da fali,d2 se jos uvek igra,wc3 i starcraft stari i novi..neverovatno

Ma salim se malo :)

Btw ima i ova druga verzija D3 majice, za one malo drugacije orijentisane :D

jaywilson.jpg

Haha samo ovim pogledom, lici kao da pohađa neku specijalnu ustanovu, :D .

Dobar je Blizzard samo ono njihovo Soon™ ume jako da smara.

Jos danas beta, i posle 2 nedelje priprema, meditacije, zavrsavanje obaveze, ili pripremanje za odlaganje obaveza.

kad se setim price da je ce novi diablo da se desava u raju i da ces da mlatis andjele i tome slicno :) ili je to bila prica jos za drugi deo, pa se odustalo od te ideje

e to bi bilo originalno

I ja se apsolutno slazem sa Markom, svaka igra im je hit,od trailera do gameplaya,cinematici,prica,grafika,balans,igrivost itd,sve to krasi njihove igre...Jedino su sa wow-om malo usrali,al dobro velika je lova tu u igri.U svakom slucaju ja im ne zameram..

Treba im vremena da naprave igru ali kad je naprave tu nema da fali,d2 se jos uvek igra,wc3 i starcraft stari i novi..neverovatno

Ne slazem se. Mene je SC2 razocarao sto se tice price/animacija/misija. Ostale igre su im savrsene.

^Onda si ocekivao previse ili si jedan u milion da ti se ne svidja SC2. Mene je odusevila igra.

Dal ce Razer praviti nesto od Diablo 3 gaming opreme?

Samo ovo sam za sad nasao:
http://steelseries.com/g/diablo-iii

I gde je na kraju bolje da odradim preorder u NS; gigatron ili games...ko ce biti otvoren u ponoc?!

kad se setim price da je ce novi diablo da se desava u raju i da ces da mlatis andjele i tome slicno :) ili je to bila prica jos za drugi deo, pa se odustalo od te ideje

e to bi bilo originalno

Nesto imam osecaj da ce biti tako nesto u D3, tj. neces se 100% vremena mlatiti samo sa demonima i ostalim zlom.

I off topic:

Sto se tice SC2, dobra je igra.
Prica - skroz subjektivan dozivljaj
Animacija - odrađena na nivou,
misije - su dovoljno raznolike
tako da meni je ukupan gameplay za SP kampanju bio dobar.
Multiplayer - nije mi nesto interesantan

Poslednja izmena:
SP u Starcarft 2 je čisto tu da ga ima. Ipak je on više Multiplayer orijentisan i kao takav je neprikosnoven i predstavlja pravi esport. Kroz turnire u SC2 u 2011. obrnuto je oko 2.5 milona dolara.

Meni je najbolji dodatak u SC2 bio gameplay izmedju misija, to mi se jako svidjalo. Setanje po palubama broda, veoma kvalitetni modeli i visualsi, i akcione ingame animacije koje su bas mucile i najnoviji hardver.

Aj prekinite o sc2 i ovako tema ima milion postova :D Inace preorder sam u gamesu odradio (oba primerka). U principu ni gigatron ni games nece u ponoc biti otvoreni (bazar se zakljucava u 10 i ostaje zakljucan), a u gigatronu nisu mogli sa sigurnoscu da kazu da ce biti igra 15tog, tako da mi se games ucinio najpozeljnijim (vec imam dobrih iskustava od ranije sa istima)!!

Aj prekinite o sc2 i ovako tema ima milion postova :D Inace preorder sam u gamesu odradio (oba primerka). U principu ni gigatron ni games nece u ponoc biti otvoreni (bazar se zakljucava u 10 i ostaje zakljucan), a u gigatronu nisu mogli sa sigurnoscu da kazu da ce biti igra 15tog, tako da mi se games ucinio najpozeljnijim (vec imam dobrih iskustava od ranije sa istima)!!
Ni meni čovek iz Gigatrona nije mogao da potvrdi da će 15-tog igra biti u prodavnici.
A u gamesu su ti znači rekli da će biti ?
Samo što kod njih valjda mora unapred da se plati.

Da, rekao je da mogu 15.tog u 10h da dodjem po igre!! I ja i jesam hteo da platim unapred; onako mogu da se potrose pare pa sta posle gresan da radim ;)

Diablo 3 Beta se gasi sutra u 12:00 po nasem vremenu (03:00 po PDT vremenu).

Pa sta je tu je, meni ce d3 beta ostati kao jedna lepa uspomena na testiranje necega sto sam najvise cekao i kao jedina closed beta u kojoj sam ikad ucestvovao. Imam je dosta dugo, ispratio sam mnogo patcheva i izmena, diskutovao po raznim forumima, sahranio skeleton kinga preko 200 puta, trgovao po AH, nisam se nesto mnogo napricao u public games - svi nesto cutljivi, podelio betu kome sam god stigao, sve u svemu jedno lepo gaming iskustvo :)

Odoh za kraj jos malo da pregazim frenzy barbarianom ako je ostao pokoji demoncic u nekom kutku :) :wave:

Jadan Skeleton King.
Ostaće upamćen u istoriji igara kao jedan od likova koji su najviše dobili batine :d

Diablo 3 Beta se gasi sutra u 12:00 po nasem vremenu (03:00 po PDT vremenu).

Pa sta je tu je, meni ce d3 beta ostati kao jedna lepa uspomena na testiranje necega sto sam najvise cekao i kao jedina closed beta u kojoj sam ikad ucestvovao. Imam je dosta dugo, ispratio sam mnogo patcheva i izmena, diskutovao po raznim forumima, sahranio skeleton kinga preko 200 puta, trgovao po AH, nisam se nesto mnogo napricao u public games - svi nesto cutljivi, podelio betu kome sam god stigao, sve u svemu jedno lepo gaming iskustvo :)

Odoh za kraj jos malo da pregazim frenzy barbarianom ako je ostao pokoji demoncic u nekom kutku :) :wave:

Citajuci ovaj forum i tvoje postove kao da sam igrao betu...sad samo da docekamo d day.

Hajp polako dostiže tačku ključanja, kao i ove avgustovske temperature :)

Na svu sreću sutra mali susret sa zaboravljenom prirodom, čisto da zaboravimo na D3 na jedan dan :D

Bila bi fora pojaviti se u Diablo 3 majici na prvomajskom uranku. :D

@marko_ns
Ti si se bas "primio" na Djavola!Ja da sam neki rukovodeci kadar iz Blizza dobio bi jedan primerak CE za dzabe!

@marko_ns
Ti si se bas "primio" na Djavola!Ja da sam neki rukovodeci kadar iz Blizza dobio bi jedan primerak CE za dzabe!

Osvojio me je Diablo jos pre 12 godina, nikad nijednu igru nisam igrao toliko kao Diablo 2.
Pa predlozite me za najveceg Diablo fanatika u Srbiji, mozda mi daju neku nagradu. :)

I sta ja sad da igram naredne 2 nedelje kad nema bete, a ne mogu vise nijednu SP igru da svarim? :)

Meni diablo ne predstavlja "be all, end all", tako da sam se epski zabavio sa Binary Domain-om, Walking Dead-om, a uvek nadjem vremena da upotrebim moj G27 volan u dobre svrhe.

2 more weeks

Vrh Dno