Šta je novo?

Diablo 3

Nema vise podrske za Java verziju autentikatora, i nema vise da se skine sa oficielnog sajta.
I sta sad da trazim na nekim drugim sajtovima, :d ko zna sta ce mi uvaliti, neka hvala.

EDIT:
Sad sam malo guglao, i nasao sam open source alternativu, radi istu stvar plus je free
http://code.google.com/p/winauth/

Poslednja izmena:
Ja imam java verzije autentikatora sa niskom i visokom rezolucijom negde zakopane na hard disku ili nekom DVD-u. Sve sto treba je da ih nadjem :S:

Cemu i odakle ta paranoja? :trust:

To sam i ja mislio dok se nisam logovao u wow na nekom lap top-u koji je koristila devojka. Hakovali mi nalog, maznuli sve pare, unistili ili prodali sve iteme...stresno bilo :)
Vratili su mi sve brzo ali ne bih opet da se stresiram i tako skinem authenticator, treba samo sacuvati lock i restore code ili kako se vec zovu.

Nadam se da nije bila ovakva situacija, mada znam da je dosta frka.
[YOUTUBE]jSyjcib_Fps[/YOUTUBE]

Jos 16 dana ljudi! Poludecu, presao sam skoro Diablo 2, opet!

[youtube]wjYRVbjq1eg?hd=1[/youtube]

Gde moze da se uzme neka dobra Diablo 3 majica?

Jel neko uzimao ove majice? Kakav je kvalitet? Ne bi bas da dam 3000din, a da je neki pamuk kao na onim kineskim od 200din...

Cuj sad, jesi fan ili nisi?! Ima nosis poderane krpe 15.og samo da na njoj pise D3 :d

NOVA REKLAMA, MORE ANGELS FIGHING STUFF

[youtube]K-ZA7NLSRhg[/youtube]

Drago mi je da vidim Tyrael-a u spotu, sto bi trebalo da znaci da ipak nije Tyrael padajuca zvezda. Jedva cekam da vidim pune sinematike, posebno sa ostalim arhandjelima.

NOVA REKLAMA, MORE ANGELS FIGHING STUFF

[youtube]K-ZA7NLSRhg[/youtube]

Jao sta mi rade, dal su normalni?! :D
Ovako sam se izlozio na Starcraft 2 trailere. Definitivno idem na midnight launch po igru.

Mnogo je badass reklama, hypeju jos vise.... imam neki osecaj da ce biti neka epic borba izmedju andela, tj. dobra strana bice podeljena.

Mada za SC2 je bila bolja reklama malo duza i lepse uklopljena.

Cool majice ali za tu cenu, zao bi mi bilo da ih prljam :d nosi bi D3 majicu samo za specijalne prilike.

Poslednja izmena:
Jel ima neko problem da udje u betu, nisam igrao jedno 4-5 dana , i sad ceo dan kad pokusam da udjem stoji prozorce "updating setup files" i ne mrda satima. Nije kao da gorim od zelje za igranjem al htedoh jos jedan run da odigram pred zatvaranje :)

edit : morao sam da brisem .db fajlove iz agent foldera pa da brisem neke stare konekcije u internet podesavanjima u network/sharing centru i sad mi se tek pokrenuo klijent i skida sve iz pocetka o.0 Ce da vidim da li ce da radi...

Poslednja izmena:
Imao sam isti problem prekjuce, nesto se utripovao onaj launcer i agent.exe valjda, pa sam obrisao u c:\ProgramData\ Battle.net\ folder i sacekao da ga ponovo skine i proradilo, samo su se podesavanja rastimovala.

Brate koliko su dobre reklame, traileri od Blizzarda, svaka im cast! Poslastica za sva cula.

Zbog cinematica vredi igrati njihove igre.

Za mene su ubedljivo najbolji game developeri u istoriji gaminga. Obozavam sve njihove igre, nikad nista zaraznije nisam igrao.

Poslednja izmena:
Brate koliko su dobre reklame, traileri od Blizzarda, svaka im cast! Poslastica za sva cula.

Zbog cinematica vredi igrati njihove igre.

Za mene su ubedljivo najbolji game developeri u istoriji gaminga. Obozavam sve njihove igre, nikad nista zaraznije nisam igrao.

Kol'ko su te platili da napises ovo, priznaj :D

dali su mu majicu :D

Ma salim se malo :)

Btw ima i ova druga verzija D3 majice, za one malo drugacije orijentisane :D

jaywilson.jpg

Lik je komedija, ramena ko devojcica, a slauf za sve pare. Ima osecam milione, zasto ne sredi to telo? Strefice ga infarkt zbog debljine, pa nece moci da radi Diablo 4. :(

Nazad
Vrh Dno