Šta je novo?

Diablo 3

Klasican hvalisavac, nista vise. U fazonu "look at my rig"

Evo za one koji su preorderovali D3 preko mene, kontaktirao sam g2play live chat, kazu da bi trebalo da posalju kljuceve dan ili dva ranije, tako da cete moci u 00:01 da se nacrtate pred komp i picite :)

Evo i konverzacije sa g2play support-om :)

Prilozi

• g2play.png
    g2play.png
    786.3 KB · Pregleda: 141
Extra :D, znaci od 1. minute 15.05 moze da pocne nolifer-isanje :d

Zar ste toliko siguni da serveri neće pući u ponoć? :D

Nebi trebalo, jer:
1. To je Blizzard
2. Odradili su i open betu, ako ih to nije naucilo onda suvise velik hype vlada za igrom.

me neka i pucaju serveri, hype, ludnica, sve je to deo igre :D

Neka puknu serveri dok meni ne stigne hard copy is UK :D

Uh znaci radim redovno te nedelje, al od ne spavanja ima da budem zombie na poslu :D A jos mi je i kevi rodj 15-tog pa taman moram i stim da se izborim, uh bice loodo :D

a sta vi mislite da 15-og ce svi da budete lvl 60? xD ovu igru nikako ne treba rashovati jer nije wow ;),treba da uzivate u svakom minutu,Lagano...

Poslednja izmena:
Ja sam preorderovao prekljuce u GameS-u. Prodavac je nezvanicno rekao da ce verovatno biti ponocna prodaja u Novom Sadu i da ce svi koji su preorderovali dobiti mail koji dan ranije sa detaljima o preuzimanju.

a sta vi mislite da 15-og ce svi da budete lvl 60? xD ovu igru nikako ne treba rashovati jer nije wow ;),treba da uzivate u svakom minutu,Lagano...

Upravo tako, ovo treba da se gustira mesecima.

Pa sad normal da obrnes za par dana je glupo, ja ciljam da jedno dve nedelja max gustiram a posle idem ponovo ili paralelno sa 2. klasom, i polako nastavljam na Nigthmare.

• If a player was to read the lore, interact with the environment, access 80% of the game content then you are looking at 15-20 to complete normal difficult.

http://diablo.incgamers.com/blog/comments/jay-wilson-taiwan-press-conference

15-20h za normal i to ako ne zuris, hm nekako mi malo to. Sto znaci da ako zasednem mogu za 1 dan da predjem normal :D

Ma jedno je normal... Jay Wilson je u onom "Yes/No" intervjuu bas odgovorio na pitanje hoce li prava zabava poceti tek kad se zavrsi normal, sa velikim "YES". Nema brige. Uostalom kazu da ce biti potrebni meseci da se ocisti prvi act na najvecoj tezini.

Cekaj o kakvom mi to nacinu igranja pricamo na Inferno tezini? Napadnes jednu grupicu monstera, 3,4 hita i bezis, uzmes potione, pa opet tako? Kontam da je nemoguce poraziti vecu grupu ako nemas neku ultra rare opremu?

Indeed. Ako je Normal za oko 20 sati, ja očekujem da se ta cifra duplira za Nightmare i tako dalje. Neće biti svejedno kada se monster sa Teleport skillom stvori iza igrača i udari ga za pola hp-a. Verujem da ćemo morati da taktiziramo i da je ovo brain dead kliktanje u Normalu smešno u odnosu na ono što nas čeka (ili bih barem, jako voleo da je sve ovo tačno).

Sve je to jasno, al ko da mi je vise trebalo za d2 da obrnem na normal.

Sve je to jasno, al ko da mi je vise trebalo za d2 da obrnem na normal.

I meni se cini, ALI je zato za Hell bilo potrebno manje vremena nego sto ce ovde biti za Inferno. Na Hellu u D2 mobovi su bili 80ish level, dok je player bio 90+. Ovde ce igrac biti 60, a mobovi od 61-65.

Ma nebrinem se ja da necu imati sta igrati :D Al su lepo spremili buduce ekspanzije sa tim lvl 60 cap-om, znaci ako bude ko WoW ihaj lol

Vidi šta mi izbacuje na chatu:

:d

Prilozi

• you-have-no-friends.jpg
    you-have-no-friends.jpg
    64.7 KB · Pregleda: 196
^ahahahaha, e ludi su keve mi! :D

Zato volim Blizz, dok sam aktivno igrao WoW nagledo sam se takvih fora milion :)

Što se tiče "Mobile Alerts" sigurnosne opcije na battle.net-u mi je ne možemo koristiti. Upravo sam pričao sa podrškom za klijente na twitteru i potvrdili su mi da nismo na listi "podržanih". Znam da je neko pisao na prethodnim stranicama da je pokušao da aktivira ovu opciju. :S

Eh, i ja sam pokusavao da je aktiviram mobile alerts i nije me pustalo dalje, kontao sam da posto nema ni jednu igru na tom nalogu da mozda zato nece.

Nabavicu kasnije autenticator, sto je sigurno je sigurno je.

4004105_460s.jpg

Poslednja izmena:
A mozes da probas Battle.net Mobile Authenticator, jednostavno a ne kosta nista

Vrh Dno