Šta je novo?

Diablo 3

Pa stoji lepo H&S u naslovu teme :) Nema tu mnogo mudrovanja.

Ja sam 9-ti lvl sa barbarianom 2h 37m ,moze jos da se leveluje, vec sam nasao neki legendary sword :D drop rate je verovatno veliki a svidja mi se sto se aoe spamuje kao u wow-u 1-2-1-2-1-2-1 "not enogh fury" umesto "not enough rage" :D super je i sto je inventory uradjen u retro fazonu sa kockicama , fps je stalno oko 100, osecaj dok se igra je nakako kao diablo 2 pomesan sa wowom ali vise kao diablo2, i jeste prelako sve za sada bukvalno je tesko umreti. a da i legendary itemi su onako narandzasti kao u wow-u, krs su beli i sivi, a ok su plavi, od ljubicastih sam samo dobio ono za disenchatovanje i za prodaju (da item moze da se proda na bilo kojoj lokaciji)

Poslednja izmena:
Ja sam 9-ti lvl sa barbarianom 2h 37m ,moze jos da se leveluje, vec sam nasao neki legendary sword :D drop rate je verovatno veliki a svidja mi se sto se aoe spamuje kao u wow-u 1-2-1-2-1-2-1 "not enogh fury" umesto "not enough rage" :D super je i sto je inventory uradjen u retro fazonu sa kockicama , fps je stalno oko 100, osecaj dok se igra je nakako kao diablo 2 pomesan sa wowom ali vise kao diablo2, i jeste prelako sve za sada bukvalno je tesko umreti. a da i legendary itemi su onako narandzasti kao u wow-u, krs su beli i sivi, a ok su plavi, od ljubicastih sam samo dobio ono za disenchatovanje i za prodaju (da item moze da se proda na bilo kojoj lokaciji)

Kako si uspeo da upadnes u betu?

Nisam niti me zanima preterano diablo, dobio sam od nekog pa igramo zajedno na istom akauntu.

Bih vrlo rado samo da je moj account, ovako ne mogu :(

Наранџасти легендарни, љубичасти, мислим шта? Дај жуте, голд и плаве. Евентуално сиве за сокетоване и плаве за омађијане. Наранџасти би требало да су крафтед.

Ma boje itema su kao u wow-u, to sam hteo da kazem.

evo nekoliko:

Prilozi

• Screenshot000.jpg
    Screenshot000.jpg
    930.7 KB · Pregleda: 172
  • Screenshot001.jpg
    Screenshot001.jpg
    873.6 KB · Pregleda: 151
  • Screenshot002.jpg
    Screenshot002.jpg
    821.5 KB · Pregleda: 147
  • Screenshot007.jpg
    Screenshot007.jpg
    826.6 KB · Pregleda: 134
  • Screenshot004.jpg
    Screenshot004.jpg
    243.8 KB · Pregleda: 141
ako neko dobije key nek se javi mada ja mislim da je to jako malo kljuceva ....

Dele 2000 kljuceva. 200 nedeljno.. ja bas mislim da je to dovoljno velik broj da imamo neke shanse ;)

I sto je najbitnije, Srbija ja medju drzavama koje mogu da uvestvuju (!!!)

PS. hvala orckristeg-u na tip-u.

Poslednja izmena:
Dele 2000 kljuceva ukupno, 200 nedeljno, jel to znaci da ce beta sigurno trajati narednih 10 nedelja??? To je onda sredina decembra, a to znaci da se igra sigurno nece pojaviti ove godine?!?

nema nashta drugari :D btw danas nisam imao srece, ceka se sledeci ponedeljak :D

a kako znas da nisi imao srece gde mozes vidis gde ko deli ?

Ne razumem zasto ovo deljenje kljuceva za Betu rade preko glupavog facebook-a.. :trust:

Ma pokrenuli su betu prerano, jer su jako davno obecali da ce krenuti pre kraja septembra. A u medjuvremenu su skontali da igra nema sanse da izadje do kraja godine, pa su produzili betu koja uopste nije bila namenjena da traje dugo. U njoj je premalo contenta, i hteli su sa njom samo da ispitaju stanje infrastukture servera a ne balans. A za to im nije trebalo puno ljudi.

haha jeste overili ovu sliku?
L9TMX3E3BAEA1318598214829.jpg

zlo i naopako kako deluje :D
sta bi, ima li srecnih dobitnika posel danasnjeg kruga kljuceva? :D nismo mi te srece a? :D

Gde mozemo da vidimo da li smo dobili kljuceve ili ne?

Ja sam se prijavio preko FB-a...

a izgleda da je za danas bilo izvlacenje...

pa na svom bnet profilu mozes videti da li ti je stigao key kolko me secanje sluzi :D kontam da ce i na mail stici neki info ako ste izvuceni...

Q. When exactly will the weekly drawings be held?
A. Drawings will be held every Monday, starting October 17th. We'll gather up all of the entries submitted before 11:59 p.m. each Monday and then randomly select 200 qualified winners from that pool to receive a beta key. Out of those 200 winners, 50 of them will receive two keys, sent to the email provided in the entry form. Winners will be removed from the entry pool and the process will repeat again the following Monday for 8 weeks.

Please note that if you are randomly selected as a winner, it may take a few days before you are notified and receive your beta key via email. In the meantime, we ask that players please refrain from posting on Facebook or the official forums about whether or not they've been selected.

Uh zna Blizzard da napravi Cinematics-e :) Posebno mi se svidja za novi WoW expansion (muzika pogotovo).

Nazad
Vrh Dno