Šta je novo?

Diablo 3

Очигледно је да желе да се додворе новој генерацији ММО гејмера, да споје корејске са WoW, да смућкају шарену лимунадицу у Диабло свет... И то ће проћи нажалост јер видим да има доста људи који то подржавају. Не сумњам да ће гејмплеј бити врхунски, али колико старог Дибло осећаја ће бити ту? Ево на клипу који је био скоро, где лик игра са Вич Доктором, кад је дошао до прве шупе, улаз у подрум бљешти светлоплавим као да нека журка тамо доле а не dark bloody подрум где те чека неки монстер.

Jesu malo u**ali sa grafikom i dizajnom :( Secam se koliko je prvi Diablo bio jeziv, jos onaj nivo gde se cuje plac bebe u pozadini...brrrr... :)

Gledao sam malo screenshotove na D3 sajtu i ima finih resenja sto se tice dizajna nivoa, ali mi se ipak vise svidja stil iz D1 i D2.

Tek smo videli veoma mali deo igre. Slazem se da su mracniji D1 i D2 bili scenski bolji ali to ne znaci da je ceo D3 u bljestavim sarenim bojama.

Mada, meni je samo drago da cu moci opet da igram Diablo, posle toliko dugog vremena cekanja :)
Kad se samo setim svih LAN partija i igranju Diabla po 20+ sati bez prekida, ustajanju u 4 ujutru da bih se igrao par sati pre skole i slicnih egzibicija - UOPSTE me ne doticu boje i modeli gear-a <3
Zelim istrositi opet par miseva u kliktanju i ubijanju miliona monstera :d

Moram da priznam da dok sam gledao ove filmove iz BETE, poceo je da mi se javlja onaj stari osecaj dok sam igrao predhodne delove :) Mozda dakle sve bude ok sa 3 delom :)

Moram da priznam da dok sam gledao ove filmove iz BETE, poceo je da mi se javlja onaj stari osecaj dok sam igrao predhodne delove :) Mozda dakle sve bude ok sa 3 delom :)

Upravo tako, gledajući klipove kao da sam se vratio u prošlost :D takav je barem moj utisak, nadam se da će ostati takav i kad sednem da igram.

Čovek jel znaš ti koliko je 12 godina?

Mogli su virtual reality Diablo da naprave da su hteli a ne ovo...
12 godina cekas i nebi kupio original:). Auuuuuuuu.

Sto se tice igre izgleda lepo samo su malo trebali jos da ubace atmosfere iz keca i dvojke mada kao sto je receno videli smo premali deo igre da bi sudili:).
Ceka se izlazak:).
P.s. valjda ce cena biti iole normalna:)

12 godina cekas i nebi kupio original. Auuuuuuuu.

A mogao je skrpiti kintu za tih 12 god :) Meni D3 izgleda ok, pogotov posle " predstave ovog sc2 veterana " :) cak razmisljam lovu u stek dok vidimo prave troskove.

Svake godine da je ostavljao 3 evra sa strane imao bi dovoljno :D

Eve, Diablo 3 in early 2012, upravo dobio mail od njih. Ako već neko nije postovao...

Blizzard Entertainment extends beta test for hotly anticipated action role-playing game

IRVINE, Calif.--(BUSINESS WIRE)-- Despite a sterling record of always hitting its release targets, Blizzard Entertainment, Inc. today announced that the expected launch window for Diablo® III, the next title in the company's critically acclaimed series of action role-playing games, will be moving into early 2012.

"With every game we make, the temptation is always very strong to launch as soon as possible. However, we didn't put so many years of work into Diablo III to release a game that was almost ready," said Mike Morhaime, CEO and cofounder of Blizzard Entertainment. "The beta test is going very well, and we look forward to making the most of the extra time we're taking to deliver an experience that lives up to our vision for the game and the expectations of our players. Next year is going to be an incredibly busy one for Blizzard, and we hope an incredibly fun one for Blizzard gamers."

Blizzard will use the additional time to extend the Diablo III closed beta test, which began September 20, potentially adding more testers than initially projected. Players who have an active Battle.net® account with any Blizzard game attached to it should visit Battle.net account management to opt in for a chance to participate in the beta test. Additional testing phases, as well as further details regarding the launch plans for the game, will be announced on the company's Diablo III community website: www.Diablo3.com.

Poslednja izmena:
As expected. Shteta. Mogli bi barem otvoriti betu za sve usere pre kraja godine.

Standardno, "when it's ready" fora.

Ovako nesto sam i ocekivao za datum izlaska, tj. ne ove godine. Ostaje samo da cekamo i nadamo se barem Beti :)

Edit: Tesko da ce sve usere pustiti, barem do sada nikad nije bio open beta za njihove igre. U najboljem slucaju mozda budu velikodusni sa invite-ovima pa puste i par nas smrtnika unutra :D

Poslednja izmena:
12 godina cekas i nebi kupio original:). Auuuuuuuu.

Sto se tice igre izgleda lepo samo su malo trebali jos da ubace atmosfere iz keca i dvojke mada kao sto je receno videli smo premali deo igre da bi sudili:).
Ceka se izlazak:).
P.s. valjda ce cena biti iole normalna:)

Ovo što su skuvali neću da platim.

Steta sto igra izlazi tek 2012. godine
Nadao sam se da ce krajem ove godine... Bas smaraju.

uzeh juce prvi put da odigram Torchlight, i instaliro na kompa, i provalio sam da mi UPRAVO to smeta za diablo-ike igru - previse detalja i efekata. znai, sisao sam dole u katakombe, i covece, ne vidi se nsita od raznoraznih madjija i munja. Blizzard je valjda pametan, da smanji fensi efekte, ili da bar ostavi mogucnost.

Koliko sam ja video, enviromenti su im prilicno "jednobojni" i nema previshe divljanja sa bojama. Primer:

Ma ja vam predlažem da smanjite intezitet boje na monitoru kad vam toliko smeta ! :d

Ja malo igrao betu, i sta znam boje su ok i nisam primetio nesto previse efekata, grafika je lepa, onako bas blizardovska i radi lepo na krs konfiguracijama (9600gt i dual core) sve na max full hd osim aa koji ne moze da se upali :S, odokativno oko 20-25 fps, kad me ne bude mrzelo instaliracu kod mene pa cu da igram malo duze, meni je za sada igra skroz ok mada puno toga lici na wow samo je sve dosta lepse.

ja cu je igrati kaka god bude bila xD

Testirali su ovi iz Sveta kompjutera betu, nahvalise je opasno u novom broju. Izgleda da sve ove kuknjave oko izgleda i dizajna igre i nivoa uopste ne piju vodu.

Kao što oduvek pričam, to je Blizzard, napraviće oni odličnu igru, jedino je pitanje da li će biti po ukusu svih, ali što se tiče kvaliteta dosad nisu omanuli.

Kataklizma je treća ekspanzija za igru matoru 7 godina, svrha je bila samo da se produži život WoW-u na još neko vreme.

Meni Cataclysm i nije bio toliko los, a i Wrath. Ali je definitivno prosao onaj "WoW" osecaj koji sam imao za vreme Vanile i TBC-a :)
Imao sam nezaboravne gaming trenutke tokom raid-ovanja u TBC-u <3

Prekopiraću vam svoje lične utiske sa drugog mesta:

Imam beta key ali je vezan za Bitka.mreža nalog...***...

Kratko je relativno. Ide se otprilike do devetog nivoa i tu je kraj. Kvestovi se mogu ponovo prelaziti i tako budžiti lik, ali čemu, jer već kod prvog prelaska se lako ubija sve, a kamoli kada se nastavi levelovanje.

Dosta su drugačiji gejmplej stilovi, ali deluje mi da ima dosta frke oko balansa. Recimo, sa magom samo idem napred i pržim munjama. Witch Doctor je takođe dosta lakši za igranje nego što sam mislio. Ima zanimljive magije, a najjače mi je ubedljivo spamovanje eksplozivnih žaba koje eksplodiraju posle par sekundi. Varvarin je klasika, Monk isti k***c samo bije pesnajama, a poslednji lik je Rogue, koga još uvek nisam probao, ali pretpostavljam da sabija iz daljine najopuštenije.

Generalno, dosta je izmenjen gejmplej. Umesto ranijeg cimanja i menjanja magija na F1, F2 itd. i ubacivanja u aktivne slotove da bi se bacale levim i desnim dugmetom miša, sada se magije mogu bacati iz panela, slično kao u WoW-u, što znači da može opušteno da se spamuje, nema više onog nerviranja kada skapiraš da ti ability nije adekvatan za neprijatelje, ali ne možeš da priuštiš vreme da ga izmeniš. Takođe je problem (opet, može biti da je prosto ova težina suludo laka) što se neprijatelji sabijaju strahovito brzo, nema onih velikih, dugih okršaja sa gomilom monstera. Ili je meni prosto Diablo ostao u boljem sećanju nego što je bio igra.

E sad, onog najzanimljivijeg nema u beti - ni monstruma velikog nivoa, ni multipleja, ni co-opa. Ne znam šta vas još zanima, pitajte pa ću odgovoriti. Grafika je teška bulja, za moje kriterijume, ali meni je grafika u Blizzard igrama teška bulja od Starcrafta naovamo.

Partizan šampion.

Elem, sve u svemu, dosta će zavisiti od multija. Tu i najveći treš može da ispadne zanimljiv, pa zašto ne bi i ovo :) No, ja imam utisak da niti smo se odmakli od koncepta iz 1995. godine, em su i ti odmaci u lošem smeru, prema WoWu. Takođe, mnogo je bre vanila. Samo ideš napred i sabijaš. Nema izazova.

Poslednja izmena:
Pa ti si očigledno promašio poentu. Ne znam koliko se sećaš Diabla 1 i 2, ali i tamo ideš i melješ sve pred sobom. Zato smo ih i igrali. Ko hoće da rešava zagonetke i slična ******, za to imaju neke druge igre.

Nazad
Vrh Dno