Pre se vidi koliko godina imam
Edit: Btw taj LAN/VLAN služi za zezanje sa drugarima, nema to nikakve veze sa pirat WoW i sličnim serverima gde se okuplja populacija 3-11![]()
Sređeno je i to, postoji više Blizzlike servera koji se ponašaju gotovo identično kao Blizzardovi (doduše, za pre-Cataclysm content).Tacno. Mozda ces moci da tumaras praznim dungeon-ima ili u najboljem slucaju da besciljno ubijas mobove. Sama prica i njen razvoj je server side
Isto kao i "piratski WoW" u kojim, koliko sam upoznat, nije moglo bog zna sta da se radi - osim isprobava gear/build/skills itd. Raidovanje kao i svi dungeoni su bili onemoguceni.
Tu se potpuno slazem sa tobom!Svako zna svoju finasijsku situaciju,ali dati 60 evra za igru koju nece imati prilike ni probati,za mene je potpuno suludo!Ja cu jedino kupiti samo kljuc i to plafon do 3000,ali posto mu nece cena biti tolika,najverovatnije nista od toga!Naravno da nisu svi oni koji plate papci, ima ljudi koji plate igru pa se ne igraju usled nedostatka vremena.
Ali oni koji se prže na diablo ladder, pro igranje star crafta i slične fazone a imaju preko 20 godina u mojim očima i jesu papci![]()
Nikad mi nece biti jasno zasto izdavaci za bilo koju igru ne puste neki demo u kojem na primer mozes da probas igru recimo 2 sata!Po tome mozes da stvoris sliku kako ce to sve izgledati i na kraju budes potencijalni kupac!Retki su oni koji to i urade!Ovako kupujes na slepo i molis Boga da ti se dopadne!
Zato što kad probaš većinu novih igara, vidiš koje je to smeće i ne pada ti napamet da kupiš original. Kad bi probao demo, ne bi ti palo na pamet ni pirata da skineš.@C4in
Da se ne lazemo,vecina ljudi i ceka narodnu verziju,jer pola od onih koji kazu da ce kupiti originalna na kraju i ne kupi!Nikad mi nece biti jasno zasto izdavaci za bilo koju igru ne puste neki demo u kojem na primer mozes da probas igru recimo 2 sata!Po tome mozes da stvoris sliku kako ce to sve izgledati i na kraju budes potencijalni kupac!Retki su oni koji to i urade!Ovako kupujes na slepo i molis Boga da ti se dopadne!
Ovo se moze svrstati u nekakav spoiler pa ko ne zeli ne mora da pogleda najnoviju galeriju slika sa D3 likovima i njihovim "neo-oklopima" iz igre.
http://diablo.incgamers.com/forums/s...d.php?t=811272
http://diablo.incgamers.com/gallery/...ry.php/cat/531
Ovu dvojicu sam ipak morao da stavim, dva brata varvarina - Mecha-barbarian i Protos-barbarian.
Svi su lvl 1Ma kakav crni trend. Zar sam 12 godina ovo čekao. Diablo je najbolja igra u žanru između ostalog i što ima najbolji dizajn opreme i oružja. Ovo na slikama izgleda kao da je izletelo iz Lineage.
Svaki item u Diablu sam znao kako izgleda i koje su mu karakteristike napamet! Ostale igre nisam igrao kao Diablo ali neke jesam približno pa opet nisam uspeo da zapamtim pola itema kako izgleda. To je zato što su bili generički i neupečatljivi kao ovi setovi sa slika.
Stvarno ste neviđeni hejteri![]()
Jel moze neko da mi pojasni, kada se kupi igra, sta ce jos morati/moci da se placa?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari