Šta je novo?

Diablo 3

Znam da će ovi naši da pokidaju sa cenama ali kakvog izbora imam :(
Mogu da naručim iz inostranstva ali kad će to stići.
Uostalom ionako kupim bar jednu igru godišnje tako da mi neće teško pasti da se otvorim za D3.

Izasao je crackovani server koji dozvoljava samo da se setas u gradu. Kompaktibilnost je ocajna, nekima radi a mnogima se zapuca pri loginu, nemogu se probati svi karakteri, sve u svemu treba cekati josh.

Svrati u konzolni PDF, tamo imas u temi "kupovina na stranim sajtovima" najbolje savete!

Sto se tice ShopTo-a, koliko znam kod njih prolazi ona kartica od ERSTE banke... Tj to je neka poklon karitca koja se vadi za 5 min.

Imas i DVD.co.uk, Zavvi.com, mislim da kod njih moze ta Intesina ali nisam siguran. Najbolje proveri tamo jer ima njih dosta koji imaju iskustva sa stranim sajtovima. I ja sam imam tu Intesinu ali nikad je nisam koristio jer uglavnom kupujem ovde polovne kada im padne cena. :D
nisam Bas skontao, a ni search mi nije preterano pomogao oko kupovine na stranim savetima kao i "konzolni pdf" :D
jel zna neko neki sajt gde pre orderi stizu na dan izlaska a ne da cekam ko sto momci kazu mesec dana ili 9 dana.... 2-3 dana od izlaska igre je neki razuman period, posle bih vec poceo da shizim :D

Po meni je najbolja varijanta da se kupi samo registracioni/serijiski broj igre (ta mogucnost je postojala u Guild Wars-u), samo ne znam da li je to moguce kod bllizarda... u tom slucaju se igra dobija istog trenutka kada izadje u prodaju...

digital release, no way hose! kontam da nisi vlasnik ni jednog blizzovog gejma xD full pack samo i nista manje :)

imao sam wow originale u kutijama ali mi to nista nije znaclio, sve sam pobacao sto je bilo visak... kao i gw...

digital release, no way hose! kontam da nisi vlasnik ni jednog blizzovog gejma xD full pack samo i nista manje :)

Slazem se i ja volim da imam 'kutiju', ali jedin nacin da imas igru na dan izlaska a da je hard case je da kupis kod nas a to je nazalost skuplja varijanta !

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Poslednja izmena:
smor :S ne daje mi se bas 60e za igru... kad vec postoje pre orderi koji su skoro duplo jeftiniji.... moracu da smislim nesto asap!

kupis digital version i narucis obicnu verziju u kutiji pa kada ti stigne kutija meni preprodas key :)

Jel ima neko predstavu koliko bi mogao da kosta key, kod ovih sajtova koji su specijalizovani za preprodaju kljuceva (na osnovu cene koju je imao sc2...)?
Za ostale igre su obicno prilicno povoljniji, a i sve se dobija "on day one".

pa bre video sam da je key 50$ za sc2 a box verzija je 60e... znaci nekih 15e jeftinije

Kljucevi za gotovo sve igre, na dan izlaska, kostaju izmedju 20 i 25e...

Nisam pratio cene za SC2, ali mi 50e stvarno deluje previse. :hair:

Blizzard je posebna prica, ne postoji prodaja samo njihovih kljuceva. Svaka prodaja je prodaja retail diskova cije su kutije odlozene, ne postoje preprodavci za blizzard igre, samo direktni supplier-i i zbog toga je cena svake blizz igre previsoka, zbog toga se cena sc2 drzi vec godinu dana

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Za razliku od mnogih studija igre koje blizzard naprave vrede tih para, pogotovo za MP.

Kljucevi za gotovo sve igre, na dan izlaska, kostaju izmedju 20 i 25e...

Nisam pratio cene za SC2, ali mi 50e stvarno deluje previse. :hair:

Kod nas je bio 6k kad je izasao SC2 a ja sam porucio sa shopta i izaslo me 3.8k sa postarinom:). Nasi ljuste ko bananu:)

UF STO BIH ZELEO DA ODIGRAM OVU BETU... al sanse za to su stvarno male.

@Wahad
Znaci zato...hvala za info!
@[Miki]
Nasima sigurno necu da pljunem 6k, uzimam preko nekog online shopa, to je definitivno. :)

Naravno, imaju vise od dva meseca za testiranje bete, u interesu im je da izbace pre njihovog Bozica (najkasnije).

EDIT: Opste poznata Starcraft legenda isprobava D3 i Witch Doctora :)

Poslednja izmena:
Prva igra za koju sam dao pare je bio WoT, a druga će 100% biti D3 :D

nikad, nema open bete za Blizzardove igre.
ako nemas kljuc mozes samo da gledas klipove na yt :)

to mi nesto poznato kao u strip klubu mozes gledas nema pipanja :d

Vidim ovde svi planiraju preorder collector's edition-a :sceptic:

Ja ću blago meni, da sačekam narodnu i da igram singl ko čo'ek. Još ako neki Rus zbudži neki LAN/VLAN ima da bude milina :)

A vi slobodno igrajte ladder-e i ostalo gde će posle nekog vremena najbolji timovi biti sponzorisani od strane sina nekog šeika.

Blizzard je na vreme skontao da ne može za Diablo da naplaćuje mesečno pa lepo uveo F2P. U igri u kojoj skill ima jako malo značaja i sve se vrti oko sreće i random faktora, ubacivanje paypal i ostalih fazona znači da najviše sreće ima onaj koji ima najviše para (ko da u RL nije tako ,)).

Srecno ti sa narodnom, posebno sto su database server-side. Imaces isto toliko kvalitetnog vremena kao i ovi na piratskim WoW serverima. :) A ovo poslednje necu ni komentarisati, vidi se koliko si obavesten i koliko ti je iskustvo sa online action RPG.

Pre se vidi koliko godina imam :)

Edit: Btw taj LAN/VLAN služi za zezanje sa drugarima, nema to nikakve veze sa pirat WoW i sličnim serverima gde se okuplja populacija 3-11 ;)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno