Šta je novo?

Diablo 3

BETA do kraja Septembra a i dalje tvrde da ciljaju da igra izadje ove godine !

Ako bude fejlovo, tu ce biti Torchlight II.
ja sam se silno zabavio sa prvim delom.

Torchlight2 ce biti tu u svakom slucaju... ;)

Login screen!

DBSxx.jpg

500pxShopped.jpg

Nije igoritze, beta veoma uskoro stize i poceli su da lagano salju inviteove pojedinim sajtovima. Blizzard "family and friends" beta testing je poceo odavno.

Kakva je ovaj D3 lozacina...
Izlupetali smo 50 STRANA foruma o naslovu - koji jos nije ni "u pelenama":d

Da li ce D3 imati kampanju kao D2? ili ce se igrati kao wow???

Hoce li ta single kampanja biti kao i do sada odigras, predjes i to je to ili ce biti kao npr u guildwars-u gde igras sa AI pomocnicima ali opet je online i u gradovima se okupljaju svi igraci?

Co-op nije isto sto i MMO. Jedino zajednicko sa potonjim ce biti auction house, na kojem ces, navodno, moci da zaradjujes real life lovu.

ma mene zanima dali cu moci da igram d3 kao i d2 (da ne moram da se kacim na net i sl.) :(

nemam nameru a ni vremena da igram online... :(

Naravno da mozes da igras u singlu bez stalne konekcije.
Samo smor sto nema paladina...

E to je onda extra :) Plasio sam se da toga nece biti :)

Stalna konekcija ce biti potrebna uvek. Pre neki dan su opet hovorili da oce da se otarase cheatovanja (i piraterije).

sve mere protiv cheatovanja podrzavam a piraterije ce uvek biti.

samo se nadam da ce da je crack-uju :)

sve mere protiv cheatovanja podrzavam a piraterije ce uvek biti.

Pa ne bash. Jos nijedan developer nije bio dovoljno hrabar da uvede hardcore "always on web" zastitu. Ubisoft je stavio samo nekoliko stotina piracy checkova u svoje igre [AC2 i slicne], a ako blizzard resi da deo igre permanentno prebaci na cloud [npr da se na cloudu generise colision mapa, ili generacija randomiziranog teren-a, ili bilo koji drugi bitan deo igre] tu nijedan crack nece pomoci.

Ja obožavam Diablo univerzum, prve dve igre su fakkin fenomenalne, na trećoj opet radi Cris Metzen, čovek koji je i zaslužan što je Diablo i ostale Blizzardove igre to što jesu tako da sam siguran da će priča biti ispričana na najbolji mogući način.

Ali pored Guild Wars 2 ne vidim zašto bi igrao klasičnu online kliktalicu u 2012. godini.

Edit: Jel zna neko ko će ovog puta da daje glas Diablu, pošto Bill Ropera više ne radi za Blizzard?

Poslednja izmena:
Meni Monk nije ni blizu Paladina ,a ni Barbarian. A ni ova fora sa aukcijom nije ni losa. Zato sto su d2 hardcore i ladder unistili sa d2jsp forumom.

meni je samo bitno da naprave da je sve achievable. ni u jednoj verziji D2, sve do 1.13.c jednostavno nisi mogao da nabavis neke stvari bez editora. ali govorimo o Hardcore gaming-u, ja mislim da sam toliko putija ubio zakarume, mefista i dijabla, da su se negde u real life-u spawn-ovali samo da bi mi se osvetili. i nisam dobio ni blizu dovoljno runa da bih dosao do poslednjih setova runa, niti mi je jednom dropovao Bull Katos komplet, nijedan mach. Imortall King chekic mi je samo jednom ispao na overused 99 barbarian-u, dok bese 1.09

Cekic je i meni falio jedino od Immortal Kinga. Al mrzelo me da grindujem u besvest dok ne ispadne...

Potvrdise Torchlight 2 za 20$, im gonna play that for sure. Valjda ce izaci pre D3.

Poslednja izmena:
Vrh Dno