Šta je novo?

Diablo 3

Blizzard jos nije izbacio SC2, a vec najavljuju nesto "novo"...
Kada ce to biti gotovo? Sudeci po njihovoj studioznosti jesen 2025?

Ova pricha da bude World of Diablo neshto kao wow je glupo po meni.Diablo je Diablo vecina nas ga je igrala u SP ili ga josh igra.Inache moram da vas obavestim da blizz radi josh na diablu 2
Sada skoro je izdao novi patch 1.12 (pre jedno 10 dana) i treba da izadje patch 1.12b
Takodje za one koji igraju na netu pochela je nova ladder sezona.Postoje ljudi koji igraju josh DIABLO 1.Lichno sam ih nashao na b.netu
A inache valjda bi trebali da znate da posle baala i zadnjeg questa ceo svet je zavrshen.Unisten je onaj kamen i ne postoji vise svet.CIAO kraj.
Inache jel ima neko ko igra diablo 2 lod preko b.neta europe.Ja igram i moj acc je Rerna tako da mozete da me addujete

E da sigurno znate da posle baala ima secret cow level i da ima josh i UBER tristan.Postoje neke priche da postoji i treci svet ali o tome se josh ne zna

wwisplash2.jpg

:d

Bilo bi skroz super da je novi Diablo u pitanju. Sudeci po Hel runi, nema sta drugo da bude. Ala cemo se radovati 2014 godine. :D

Mora im se odati priznanje da su majstori kad je stvaranje hype-a u pitanju. :)

Istina...uzgred pukotina se još više proširila...sad se naziru i neke oči...ili se samo tripujem... :)

definitivno je u pitanju diablo 3. zamislite koliki bi bio epic fail za Blizzard da ne izadje diablo 3, posle ovoliko trovanja po netu, od strane svih zivih.

Ja bih voleo bilo sta od ta dva, mada bi bila fora da je Rock N' Roll Racing u pitanju. :D

Uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, RnR, to je neshto najbolje shto sam igrao, ej choveche, dan danas na emulatoru, ne mozesh tako lako da predjesh igru, treba ti inimum 10ak dana igranja, i totalni je fun dok igrash, a to je ono shto ja trazim u igri.

kad bi zaista bio RnR ... kako bi to dobro bilo, najbolja 2d igra ikada, napravljena u new age fazonu

http://new.sc2pod.com/img/gallery/preview/366.jpg

Sta sada majku mu XD

edit, posto link baca na isti web site ali ne i na sadrzaj koji sam ja hteo da baci, uradio sam ss i zakacio.

Ajoj, ako je ovo slika onih zivuljki iz D2 (Act3), bolje da ne izbacuju D3!!
Uzasnuo sam se kad sam video prelaz sa WC2 na WC3 cartoon-like likove, i ako isto urade sa Diablom, zaobici cu trojku...

Btw. pojavilo se vec nekoliko runa okolo...
Kada rekoshe da je zadnji dan, kada ce dati obaveshtenje shta je u pitanju?
Mrzi me da chekam, doci cu kad vec bude jasno shta je :D

ijao pishki mi se :d

Ajoj, ako je ovo slika onih zivuljki iz D2 (Act3), bolje da ne izbacuju D3!!
Uzasnuo sam se kad sam video prelaz sa WC2 na WC3 cartoon-like likove, i ako isto urade sa Diablom, zaobici cu trojku...

Btw. pojavilo se vec nekoliko runa okolo...
Kada rekoshe da je zadnji dan, kada ce dati obaveshtenje shta je u pitanju?
Mrzi me da chekam, doci cu kad vec bude jasno shta je :D

WC2 nije bio cartoon like ?

ne, njemu trebaju real life images kao sprajtovi, za sve pojave u, pazi sad - VIDEO IGRI! totalni shock!

sajlente - fan art nema veze sa produkcijom igre. kao shto ima kaze - u pitanju je fan art. chak i skech slika, koja je official, opet nema veze sa konachnim izgledom nechega u igri, jer to crtaju umertnici, po chijem ce planu programeri da naprave lik.

ako je ovo hidra, i ako je ovako nacrtana, apsolutno nikakve veze ne mora da ima sa hidrom koja ce se pojaviti u igri, a znajuci Diablo, samo glas ovakvog stvorenja moze da ti skroz promeni utisak o istom. (setite se samo prvog iskustva sa diablo 2, kad dodjete pred andariel, i kad drekne kuchka demonska)

offtopic: ati fan, jesi li ti "obozavac" ati-ja, il si Atijev kuler ? :p

Poslednja izmena:
mozda se diablo spawnovao u SC univerzumu?
zaposeo onu malu zerg kraljicu kako se vec zove, i krenuo da pravi hell on earth, tj in space :p
a taj kristal je u stvari hellgate/portal, kojim je dosao iz pakla, ili vec gde obitava, u svemir :)

posto samo jos magije, demoni... nedostaju SCu da bude potpuni ripoff warhammer 40k univerzuma :) kao sto je WC ripoff klasicnog warhammera :)

Poslednja izmena:
WC2 nije bio cartoon like ?
Ne vuci me za jezik, 3D kockasti karikirani likovi u wc3 mi se nimalo nisu svideli...
Elven archer i human footman mi izgledaju 10x bolje nego njihove replike u wc3. Tamo izgledaju totalno dechije... Al' razumem da je to i bio cilj. Da se svidi deci :-devil-:

@Igoritza: pa koji q su izbacili onu sliku??

@Dusan: ne, ne i ne. Pricha ce ici ovako:
Na pochetku SC2, Sarah K. uspeva da utisne svoju zerg snagu u crysalis. Svi se bore oko crysaliss-a i na kraju Raynor otima crysalis da bi ga utisnuo sebi u chelo i tu pochinje D3! :smoke:

Ma ljudi ovaj splash je pogled licha dok ga artas oslobadja iz ledene grobnice XD

Poslednja izmena:
sta da ti kazem... vidi nick :p

Uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, RnR, to je neshto najbolje shto sam igrao, ej choveche, dan danas na emulatoru, ne mozesh tako lako da predjesh igru, treba ti inimum 10ak dana igranja, i totalni je fun dok igrash, a to je ono shto ja trazim u igri.

kad bi zaista bio RnR ... kako bi to dobro bilo, najbolja 2d igra ikada, napravljena u new age fazonu

Cuj, i kec i dvojka su odlicni. Prosle sam godine sa drugarom ponovo presao prvi deo na emulatoru. Drugi deo imam takodje ali ga jos nisam pokrenuo. Eto, ne bih se bunio i da nas Rock N' Roll Racing ocekuje umesto novog Diabla.

Vidite li kao slovo V izmedju ociju, da nije to onaj diablov kristal?

Poslednja izmena:
i evo ga najsveziji info -

sakrivena slika je kompletirana, evil pinguin :p -

2v9dema.jpg

obratite paznju da potpis skech-a je upravo na delu koji je zadnji doshao, a taj potpis je od Lead designer-a za sve sprajtove u D2, lik koji je dizajnirao Diablo-a.

obratite paznju na danashnju sliku:

f_ice5m_971a234.jpg

ako izvuchesh konture pukotine, bez obracanja paznje na okolinu, dobijash neshto shto bash podseca na diablo-a.

enivejz, ova slika iz CSS-a gore, bila je rasporedjena po brojevima iz serije LOST, a zashto je blizzard to uradio, za sada niko pojma nema ...

lost vikings?
edit, mene vise podseca na glavu nekog zmaja
A ova nova runa, zna li se sta je?

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno