Šta je novo?

Diablo 3 scammer

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zasto je ovo i dalje otvoreno? Koliko vidim, na kraju je doslo do obostrano prihvatljivog resenja, tako da vise zaista ne vidim poentu ove teme, osim da provocira trolovanje. :p

Lock-icon.png
please. :)

To sto su oni izgladili sada, ne znaci da sutra lik nece opet ovako ishitreno da popljuje nekog novog. Drago mi je da se sve ok zavrsilo, ali ipak ne ide da se ovako pljuje po nekom bez da si 100% siguran da li je prevara ili nije.

To sto su oni izgladili sada, ne znaci da sutra lik nece opet ovako ishitreno da popljuje nekog novog. Drago mi je da se sve ok zavrsilo, ali ipak ne ide da se ovako pljuje po nekom bez da si 100% siguran da li je prevara ili nije.

U popunosti se slazem sa tobom, no PC games sekcija i nije bas mesto za ovakvu vrstu raspravke. Nekada je postojala tema upravo za ovakve i sl. probleme http://forum.benchmark.rs/showthread.php?67876-Ispala-tj-Losa-iskustva-sa-oglasima-na-forumu/page129, a sto su je zatvorili - pojma nemam. Elem, najbolje sto mozemo da uradimo je da ignorisemo doticnog lika i da ni u ludilu ne poslujemo sa njim, a ostavljanje ove teme otvorenom ce samo da vodi ka jos nepotrebnog pljuvanja, provorciranja i trolovanja, sto nam zaista ne treba u zivotu.

@Preacher je posten proverio sam sve u redu i sa acc-ovim koje sam mu dao sve je u redu ..poslovati treba samo sa ljudima koji su posteni ,a to su warenika i atomi,za ostale nisam siguran. :smash:

Ko sa decom spava budi se upisan.

@Preacher je posten proverio sam sve u redu i sa acc-ovim koje sam mu dao sve je u redu ..poslovati treba samo sa ljudima koji su posteni ,a to su warenika i atomi,za ostale nisam siguran. :smash:

Jesi li ti upravo samog sebe pohvalio?

Nemam nameru da produzujem agoniju ostecenima, ali kako podrazumevas sebe kao postenog kad si iznapusavao coveka pre nego sto je uopste imao priliku da ista dokaze?

I kako ja tebe da shvatim za ozbiljno kad imas ovakve izjave, sa ovi samo pravi sebi losu reklamu.

Ahahahahhahahhahahhahahahahhahahahahahahah kakva samopohvala pa ovo nema nigde :D. Joj samo sto nisam umro od smeha. PSovano da ostane kao uspomena :D.
E ako si ti nama posten :D, a svi ostali nisu. Hahahah.

..poslovati treba samo sa ljudima koji su posteni ,a to su warenika i atomi,za ostale nisam siguran. :smash:

Ja sam prodao liku za 4000 din. BN acc. (Diablo 3, 1char 60lvl+SC2-sve sa kutijama)+D2+SC1 BW, i to je najbolja i najpostenija prodaja, a ti prodajes samo acc sa D3 za 1500 din., plus si napravio papazjaniju oko prodaje i uplate i covek je zavrsio na nervnom zbog tebe.:test:

Jel ovo tema "Pohvali sebe sto vise mozes"? :d

Znaci atomi nije proverena osoba i ne treba poslovati sa njim. Damn. :)

Poslednja izmena:
Ne,bas naprotiv sa atomijem treba poslovati..vidis sta kaze covek prodao za 4k ,a atomi prodao za 1.5 k

Svi sto skupo prodavaju igre sa njima ne treba poslovati. :smash:

Ne,bas naprotiv sa atomijem treba poslovati..vidis sta kaze covek prodao za 4k ,a atomi prodao za 1.5 k

1! Nazad u skolu, osnovnu. Zar nema ovde razloga za ban, bar privremeni? Blacenje drugog korisnika bez osnova, izostanak javnog izvinjenja, samoreklamiranje, samoreklamiranje, samoreklamiranje i samohvalisanje....

Oba Starcrafta i Diabla mi deluje mnogo jeftinije od tvoje ponude, nisam siguran da je ovo bilo namenjeno kao pohvala.

Mene vise zanima sta ce administracija da uradi... kako je ovo uredjeno pravilnikom? Kad te neko popljuje zestoko ni krivog ni duznog, jel taj i dalje nomalno ostaje clan foruma? :) Nebitno je to sta Preacher misli, i kod mene ovde skoro lik pijan napravi udes, pogine sa njim jos dvoje u autu, a ono bagra prezivi. Familija od to dvoje nece da ga tuzi, ali drzava hoce, pa eno ga u zatvoru. Neki red mora da se zna, svakom prema zasluzi.

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno