Šta je novo?

Diablo 3 scammer

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
KHM... Kasljuc... Atomi....

Cuo sam se sa @Preacher,problem je do banke,vracam mu acc-ove...u medjuvremenu jos jedan lik uplatio za diablo 3 e sad posto nemam vise acc-a ili cu mu vratiti kes ili cu mu nabaviti diablo 3..to ce mo se nas dvoje dogovorit..nebi ni otvarao ovu temu nego mi jedan clan foruma savetovao da pokrenem temu o tome.....

inace, kako stoji to prodavanje accounta sa blizzard eulom? :)
ako im preacher sada posalje ove slike koje su stavio u prethodnim postovima, ako nije dozvoljne, verovatno ce da banuju account :)

Tehnički je zabranjeno ali se nalozi prodaju na sve strane. Isto i za Steam.

spiderman_-_psst_I_see_you_troll-(n1303412123056).jpg

Promakao mi je post gde se izvinio coveku, mora da su zli moderatori obrisali?

Cekaj, nisi ni resio problem sa clanom Preacher, a vec si prodao taj account koji ti je Blizzard vratio nekoj trecoj ''zrtvi'' ?

Polako sa katancem, prvo da se izvinis coveku!

Nema potrebe za dodatnim komentarima.
Svi nesporazumi su reseni na obostrano zadovoljstvo.

Ako je zapoceo javnu raspravu ovde na forumu onda je i duzan da je zavrsi javno. Molim da nas obavestite o ishodu nesporazuma. Hvala.

^
Ovakve teme su vise posecenije nego neka igra koja bi trebalo da zasluzuje malo vise paznje!!Za 24h sata vec tri strane!Au kako je ovo bilo napeto:D

Poslednja izmena:
vrati igru,vrati igru :smackbum:

...salim se,bitno da je sve reseno,ajmo dalje.

Nekim ljudima nije mesto na forumu :)
Nadam se da će moderatori razmisliti o (barem privremenom) banovanju izvesnih članova i pooštriti pravila.
Zaista smatram da ovakve rasprave i nepotrebna saznanja nisu neophodna.

2SaiNt4U, da nisi pogrešio forum? :d

5130433117_4b49ef2182.jpg

kako dobar ps uplatnica! nauci nas :D

Tako se to završi kada se trguje sa "decom"....

Zasto je ovo i dalje otvoreno? Koliko vidim, na kraju je doslo do obostrano prihvatljivog resenja, tako da vise zaista ne vidim poentu ove teme, osim da provocira trolovanje. :p

Lock-icon.png
please. :)

Ae stvarno lock, jer imam naviku da gledam temu gde ima Diablo 3 u naslovu :d pa da ne trosim ovde vise vreme.

jos nije zakljucano :) jel bar palo javno izvinjenje?

Citam i ne verujem... :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno