Šta je novo?

DHL Nemačka - prijem robe

wladymeer

Čuven
Učlanjen(a)
15.03.2009
Poena
505
Moja oprema  
CPU & Cooler
Intel i5-4690 (3.5GHz)
Matična ploča
MSI H97M Eco
RAM
Patriot 16GB DDR3 800 MHz
GPU
NVidia GTX 1060 3GB
Storage
Samsung 840 Evo 250GB • Gigabyte GP 480GB • Hitachi HDD 2TB
Zvuk
SSL 2+ • JBL LSR305
Monitor
Hisense H39A5100
Ostale periferije
Audio Technica M50x
Laptop
Apple Macbook M1 (16/256)
Tablet
iPad 2 / iPad 3
Mobilni telefon
Samsung Galaxy S20 FE
Pametni uređaji
Soundpeats Sonic
Steam
djedroid
Pristup internetu
  1. Optički internet
  2. Mobilni internet
Da li je moguće poručiti robu iz Nemačke preko DHLa tako da to ostane u njihovom centru pa da se tamo direktno pokupi?

Dakle naručim nešto preko eBaya, napomenem u pošiljci da hoću da to stigne u DHL centar u... lupam sad - Frankfurtu i odem tamo da preuzmem robu?

Ako tako nešto postoji, koji je "stručni" naziv za tu uslugu i da li se to naplaćuje nešto preko? :)

Nije mi baš najjasnije...da li ti hoćeš da ti kurir DHL-a ne donosi paket na vrata, već da ti odeš u njihov magacin na aerodromu i tamo podigneš paket?
Ako to hoćeš samo ćeš im učiniti uslugu i smanjiti troškove i naravno da može, samo pozovi DHL Srbija i objasni im šta želiš, daj im tracking broj i reci da te kontaktiraju kad paket stigne i ocarine ga.

Ne znam kako ide za strane centre, al ovaj nas "domaci" u BGu te pozove (pod uslovom da si ostavio broj telefona pri narudzbi) kad stigne roba da se dogovorite oko isporuke.
Tada im kazes da ces licno doci da preuzmes i svi srecni.

Ne gubi vreme sa nasim odeljkom DHL-a, vec zovi Nemacki direktno, i dogovori se za to. Ne znam kako se to zove na nemackom, ali moguce je, nesto tipa PO box isporuka.

Reci cemu to sluzi (ne roba, nego pokupiti kod njih, umesto direktne isporuke), mozda ce neko imati konkretniji predlog.

Konkretno, kupim nešto sa ebaya, izaberem DHL kao opciju slanja s tim da ne stigne meni na kućnu adresu već da dostave u svoj centar u Frankfurtu npr. - kada sam prošli put nešto uzimao video sam da imaju tamo centar.

Ništa, translate.google.com here I come, tj. hier komme ich! :)

Ideja je da nadjem takvu uslogu da ne cimam ljude iz Nemačke da primaju pošiljku za mene ako ja mogu već direktno da odem tamo i pokupim.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno