Šta je novo?

DFX for Winamp

Velinov

Slavan
Učlanjen(a)
12.12.2004
Poena
319
Vrlo interesantan program za malo jaci,bolji,cistiji... zvuk Vaseg muzickog plejera,probajte! Web lokacija :,,:

DFX je staaari program. Mislim da vecina ljudi vec odavno zna za njega. :)
Samo da zamolim one koji su probali ili koriste ovaj najnoviji DFX za Winamp da iznesu svoje misljenje o njemu. Konkretno me zanima da li postoji neka razlika (u zvuku, naravno) u odnosu na stare verzije istog (npr. u odnosu na verziju 4.3). Deluje kao da su opcije iste.
A sto se tice tih svemirskih skinova, mislim da su katastrofa!!! Moja verzija 4.3 mi vrsi posao i nesto ne bih da je menjam ako ne moram.

Poz

Poslednja izmena:
Dobar je to i stari programčić za nekoga ko sluša Mp3. Instalirao sam kod devojke 6.2 ver.
i uz njene Altec Lansinge 121 dobio pristojan zvuk. Neku preveliku razliku u odnosu na staru verziju nisam primetio.
Meni pošto ne trošim Mp3 a muziku
slušam i obrađujem kroz WAV to ne treba.

@Septimus:
A je l' mogu i DFX i Enhancer da se koriste istovremeno ili moram da biram izmedju jednog od njih?
Da li je Enhancer free?

Naravno, ne moze oba istovremeno. Enhancer je free. Probaj.

Odlican je Enhancer!
Jos vise bi mi se svidjao da znam kuda se denuo taj njegov "panel". Do sad je bio vidljiv, a onda sam ugasio Winamp i ponovo startovao i.... Ne pojavljuje se vise uopste. Mada vidim u Options/Preferences/Plug-ins/DSP/effect da je Enhancer aktivan sve vreme. DFX je iskljucen i cujem pogorsanje zvuka ako sa Enhancera prebacim na DFX. Znaci da je tu i da radi, samo nema panela! WTF bre!!!

Ja sam isprobao dfx 6 za winamp i rezultati mi se uopste nisu svideli ! zvuk kao da je dolazio iz bureta i uopste nije bio cist !!!

HAL9000 je napisao(la):
Ja sam isprobao dfx 6 za winamp i rezultati mi se uopste nisu svideli ! zvuk kao da je dolazio iz bureta i uopste nije bio cist !!!
Po defoaltu je zvuk s ehom nekim.To ces srediti kada prebacis na mod II tada je zvuk ok....

Diablo je napisao(la):
Odlican je Enhancer!
Jos vise bi mi se svidjao da znam kuda se denuo taj njegov "panel".

'Pritisni' configure active plug-in...Trebalo bi da se pojavi.

Nazad
Vrh Dno