Šta je novo?

DFX 7.0 Audio Enhancement

Meni nikad neće biti jasno zašto se ljudi lože na ovakve programe?

Ne mogu da pričam u ime drugih ljudi, ali ja se ložim na DFX 6 plugin za WinAmp već duže vreme jer je 10× bolji od integrisanog ekvilajzera (lični utisak).

Skinuo sam i instalirao 7icu i čini mi se da ima blagog poboljšanja u kvalitetu i jasnoći zvuka koji iscedi iz mp3jki.

Jeste bolji ako imas losije zvucnike...za sve ostalo, DFX je vishak.

Bas tako.

Imao sam neku 3.0 a posle toga i 4.0 verziju, osim shminke od te verzije do sada apsolutno nista bitno nisu propmenili. Nije mi uopste jasno kako su stigli do 7.0 verzije (!). Niceg revolucionarnog u kvalitetu zvuka nisu promenili osim gomile **** preseta.

Fidelity > i dalje krestav i ocajan; ekvilajzer 12-16 kHz u winampu 5.0 je za ovo 'mama'
Ambient > i dalje k'o zvucnici "u kanti" vec posle 2+ ... pa realtek integrisani sound centar moze daleko bolje da podesi hardverski eho (+ svi moguci parametri a ne "step" mod)
3D bla bla > kvaka 22, kada sam reg. 4.0 verziju, usledio je hladan tush u fazonu "koje ***** "; valjda je sasvim jasno zasto je disejblovan u demo verziji (odmah biste odustali od shopinga, jer nema tog "virtualnog" zvuka)
Dynamic Boost > Ima ozbiljnijih resenja sa realnim parametrima
Hyperbass > mozda jedino sto valja ali samo umereno (do +3..+4)

Ovo kao da pravi neki nas chovek :d (stancuje nove skinove & verzije 5.0, 6.0, 7.0 i mlati pare :-devil-: )

Ekvilajzeri imaju smisla samo ako zvučnici mogu da puste te frekvencije a tebi se ne sviđa fabrička postavka odnosa između njih. Ako imaš krš zvučnike koji seku sve ispod 300Hz i iznad 12kHz ili puštaju neko nedefinisano prdenje i zujanje u tim opsezima onda će ekvilajzer samo da dotične pojača.

Meni je DFX zaista radio posao - dok sam imao krsh 2.1 zvucnike i AC97 ochaj...
Sada mi zaista ne treba - Live 5.1 ima odlican mixer i iz njega podesim sve mi treba, a zvucnici koje sada imam (Creative Inspire 6700) zaista nemaju potrebe za bilo kakvom softverskom sminkom (mada sam DFX probao na njima i cudo je kako unisti zvuk).

bolje probajte enhancer plugin za winamp, koji je freeware a mozda cak i bolje odradi posao od dfx-a.

Poslednja izmena:
a jel neko provalio kako da sa ver.7 pri minimizovanju programa ne dobijem DFX na toolbaru vec ili u tray ili da se ne vidi (kao u proslim verzijama)?

Nazad
Vrh Dno