Šta je novo?

DFI Ultra-D OC?

Gidra85 je napisao(la):
Kako mislis da modujem LDT? Za chip-set mislim da je maximalna 1.9v ili 1.8v.
Mislio sam dokle mogu da przim Venice za svaki dan?

POZ :wave:

Pa mislio sam da lemis nesto, verovatno neki pot i da dobijes barem 1.4 jer koliko sam ja zakljucio iz tvog posta dosta utice na overclock, chipset ako je aktivno ladjen na max.

Za sada nista od modovanja LDT-a. Ali videcu danas da se poigram pa da vidim sta ce mi doneti novi BIOS (ili mozda i nece). Ma mene zeza jedna stvar, a to je sto bih ja voleo da drzim na 2.8GHz (311x9) sto je i moguce uz npr. 1.65v, dok memorija u tom trenutku radi na 255MHz, sto mi se cini kao malo. ;)
E sad, ne znam moracu da probam da li je bolje da drzim na 2.75GHz, a pritom bi memorija radila na 275MHz, sto je extra. Ma bilo bi najbolje da mogu da poteram Hardcore na 280MHz i da drzim proc na 2.8GHz.

@Misko: Ja vec sada mogu da biram za LDT 1.4v. ;) Ali neko je spomenuo da preko 1.3v samo moze da smeta.

Poslednja izmena:
Nema potrebe ici preko 1.3,stvar je u tome sto imas RAID,da nemas raid mozda i nebi bilo problema dici i na 1.6:) sto se mene tice.Jer ti ipak, taj isti raid vozi kroz juzni- most,pa mu smeta ta voltaza od 1.4v.

Pozz

Ne moze nikako da radi memorija na 275MHz 2.5/3/3/8, tako da mi jedino ostaje da drzim CPU na 2.8GHz i memoriju na 255MHz 2.5/3/3/8. Ali jos treba da stabilizujem CPU za te za mene visoke clock-ove. ;)

Gidra85 je napisao(la):
Ne moze nikako da radi memorija na 275MHz 2.5/3/3/8, tako da mi jedino ostaje da drzim CPU na 2.8GHz i memoriju na 255MHz 2.5/3/3/8. Ali jos treba da stabilizujem CPU za te za mene visoke clock-ove. ;)

Mnogo si bre pretenciozan sa tim Hardcorom. Ako ti treba nesto preko 250Mhz uzimaj Corsera i gazi to na 275Mhz.

U pitanju je sledeci problem. Sledecu memoriju koju budem uzimao najverovatnije cu da uzmem 2x1GB, a u tom slucaju ne znam koju memoriju da uzmem?

2x1GB Crucial Balistix Tracer DDR500 je najbolje resenje, ali sa njom se ne moze postici ono sto se moze sa 2x512MB 4400C25.

Koliko kosta memorija i da li moze kod nas da se nabavi?
Ma uzeo bih ja i 4x512MB, ali se plasim da nece da mi radi kako treba u druga dva slota (zuta). Posto kada stavim ove moje dve memorije u ta dva slota, nece ni da se malo OC.

Poslednja izmena:
mhz je napisao(la):
Nema potrebe ici preko 1.3,stvar je u tome sto imas RAID,da nemas raid mozda i nebi bilo problema dici i na 1.6:) sto se mene tice.Jer ti ipak, taj isti raid vozi kroz juzni- most,pa mu smeta ta voltaza od 1.4v.

Pozz

Jel si i probao ovo ili kao smeta veci napon teoretski :), veci napon u 99.99% ne moze da skodi, ako je u granicama normale.

Jesam probao sam i rusi se raid,odnosno nevidiga uopste!!
Nemora da znaci da je tako kod svakog, nego je stvar u tome sto je sam RAID-sitem koji se koristi na chipsetu osetljiv na o/c!

Pozdrav:)

Nazad
Vrh Dno