monteboy je napisao(la):
Nije ta prozivka nista licno protiv tebe samo protiv tvoga mishljenja koje je glasilo da je MSI bolja ploca sto nijedan ozbiljni OC forum ili sajt nije potvrdio.
Kao sto rece Lukija, to je samo jedan takt generator, a to veze nema sa kvalitetima jedne ploce. Ti sve posmatras iz nekog OC ugla ili sta vec. OC mozda u nekim slucajevima i korisnicima moze da bude validan argument za kupovinu, ali ako neka ploca ima brdo opcija za OC, to ne znaci da je najbolja.
A kada smo kod potvrda. Cini mi se da je anadtech dodelio editor's choise nagradu MSI i DFI...Ne znam, ne pratim lozacke sajtove i forume.
monteboy je napisao(la):
Kao sto vidis nije samo prozivka nego ti je naveden i konkretan primjer zasto ! Ali kao sto rekoh samo ignoranti cinjenica ne mijenjaju svoje mishljenje.
Ako mislis da cu ga promeniti zato sto si ti dostigao 450 HTT, onda se grdno varas.
monteboy je napisao(la):
Ne zelim da ti razbijem tvoju mladolacku iluziju! Ovaj decak je punih 5 godina stariji od tebe a proslo mu je isto masu ploca kroz ruke (uostalom i MSI K8N Neo4 Platinum-54G) tako da je imao prilike da uporedi.
Uuuuuuuuu je.
😀 Zaista validan argument. Veceras pred spavanje cu ozbiljno razmisliti o ovome sto si rekao i preispitati svoja saznanja, misljenje i stavove. U stvari, javicu ti se za nekoliko godina, kada budem zreliji i iskusniji.
MSI K8N Neo4 Platinun-54G? Sta je to? Prvi put cujem za taj model...
monteboy je napisao(la):
Jedno pitanje ako je MSI NF4 toliko dobra ploca zasto proizvodjaci memorije tipa G-Skill i OCZ ne garantuju 1T timinge na DDR 600 i na MSI plocama kao sto rade kad je DFI u pitanju ?
Mozda zato sto je DFI bio voljan za dilove i zajednicki marketinski nastup. Nemoj da si naivan, pa da mislis da oni to rade zbog korisnika ili mozda boljeg OC.
😀😀😀 Po sredi su pare i profit i nista drugo.
Sa druge strane, niko ne moze da sertifikuje svoju memoriju sa 1T. U stvari, niko ne moze da sertifikuje memoriju kao DDR600, posto po JEDEC/u, DDR 600 ne postoji. A ti mi reci, kada se vec pravis pametan, da li se od Gskill-a moze traziti povracaj novca ukoliko memorija ne radi na toj frekvenciji? A to se veoma lako moze desiti, ukoliko uleti neki los primerak procesora.
monteboy je napisao(la):
Samo Layout ploce i kvalitet pojedinih elektronskih sklopova na istoj garantuje stabilan rad na parametrima daleko od Default vrijednosti. Ja mislim da je to i tebe kao zakorelom MSI vlasniku jasno ?
Kao prvo, ja nisam korisnik. To treba da shvatis vec jednom. A kao drugo, to sto je MSI ploca u mojoj masini, to ne znaci da sam naklonjen MSI. To mi moja profesija i posao ne dozvoljavaju. A kao trece, ti "elektronski sklopovi" sa DFI-a su identicni onima na MSI. Pogledaj malo svoju plocu, pa pogledaj MSI nF4 modele, pa se onda javi.
monteboy je napisao(la):
Sto se tice potpisa tu vazi ona narodna -> nemoj pa se neboj !
😀 Kao sto sam vec rekao, uopste mi ne smeta tvoj potpis, cak sta vise, simpaticno mi je, jer nemas pojma sa kim se prepucavas. Sa druge strane, nemam ja potrebe da se tebi ili nekome trecem dokazujem, ja samo radim svoj posao i zaradjujem parice.
Ti i Opti mi licite na clanove nekog gay lobija. Majke mi. Fali vam jos samo Vule.
😀 😀 😀 Nista licno.
Poz