sve je to lepo,ali za mene je plusic vrh.
uuff,pisem o trecoj ploci![]()
Nikola dosta o plusicuSvaki dan to ponavljas
Inace je jako tesko naci P5B-E Plus...
ta ploca je moj ustipak sa djemom![]()
:wave:
@nikolas61: moram nesto da pitam, nevezano za temu: (da ne otvaram temu bez veze)
P5B-E Plus vs QuadGT...kakav je odnos izmedju njih po pitanju oc, opreme i sl.
hvala
QuadGT je vrhunska ploca i trebala bi da potuce P5B-E Plus,medjutim za svaki dan i malo bencha (spi i 3Dmark) je po meni bolji izbor, na kraju tu je i cena. Na plusicu nisam otkrio da nesto ne radi,znaci bukvalno sve radi). Abit QuadGT je po pitanju opreme mnogo bolji izbor.
Meni smeta kod Abita sto delioci za ram rade samo u odnosu 1:1,dok 4:5 i 2:3, ne rade.
posto nisam totalno upoznat sa tim memorijskim deliocima (znaci znam svrhu al' ne bas sve) jel moze neko da objasni koliki je gubitak u protoku kad se stavi neko drugo setovanje (znaci ne 1:1)...
da li to dosta utice na performanse ili su samo % u pitanju?
sad smo skoro radili ln2 sa mojim e6600 na abitu i postigli ekstra spi32m rezove,al ne znam zasto ih Misko ne objavljuje
@Northwood
ako se slucajno odlucis za P5N32-E SLI Plus,bilo bi interesantno poterati SLI.Rado bih ustupio 2x eVGA 8800 GTS,pa da vidimo sta moze ploca.:-devil-:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari