Šta je novo?

DFI LanParty... da pitam i ovde

• Začetnik teme Začetnik teme CAR
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

CAR

Znamenit
VIP član
Učlanjen(a)
21.11.2000
Poena
1,045
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen 7 9800X3D / Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB + 10x Lian Li Uni Fan SL Infinity SL-INF120 ARGB
Matična ploča
GigaByte X870E AORUS Master
RAM
2x16GB Lexar Ares RGB DDR5-6400 CL32
GPU
ASRock Radeon RX 6900 XT OC Formula 16GB
Storage
WD_BLACK SN850X NVMe 1TB / Western Digital Red 10TB
Zvuk
Creative Labs Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty Pro Series / Logitech Z906
PSU
Lian Li EDGE Gold 1000W
Kućište
Antec Constellation C8 Curve Wood
Monitor
ASUS ROG Strix OLED XG27AQDMG
Miš & tastatura
Logitech G502 / G515 Lightspeed (TKL)
Ostale periferije
SanDisk Extreme PRO
Mobilni telefon
Nothing Phone (1)
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
... gde bre moze da se nadje ova ploca?!
Naravno, B revizija... posto se niko nije javio na oglas, sto znaci da je niko i nema :d... da li je ima negde u blizem inozemstvu?
I gde? I za koje pare?

Ako neko zna, nek javi...

CAR je napisao(la):
... gde bre moze da se nadje ova ploca?!
Naravno, B revizija... posto se niko nije javio na oglas, sto znaci da je niko i nema :d... da li je ima negde u blizem inozemstvu?
I gde? I za koje pare?

Ako neko zna, nek javi...

Znam ja al' necu da ti kazem :d :d

Da ti lepo poslusas i ipak se okanes corava posla :d .

Intel Care, Intel. 😀

simpson H je napisao(la):
Znam ja al' necu da ti kazem :d :d

Da ti lepo poslusas i ipak se okanes corava posla :d .

Intel Care, Intel. 😀
Sta bre ti znas? G-D-E???

Ako ne bude nista, zivota mi moga... intel. Onaj tvoj sto ide "almost" 4 giga i neki doooobar ABIT.
Nosim soma evra samo za CPU i plocu... ipak je to intel 😀😀

CAR je napisao(la):
Sta bre ti znas? G-D-E???

Ako ne bude nista, zivota mi moga... intel. Onaj tvoj sto ide "almost" 4 giga i neki doooobar ABIT.
Nosim soma evra samo za CPU i plocu... ipak je to intel 😀😀
"Ama ne moze covece i nemoj da me nerviras!" - Pavle Vuisic Ko to tamo peva
😀

Ako Computer Dream nema (a koliko znam nema), ostaje ti samo da juris preko grane.

DFI LanParty... jel' to ona ploca uz koju se prodaje aparat za gasenje vatre sa usb 2.0 !? :d

Marti Misterija je napisao(la):
DFI LanParty... jel' to ona ploca uz koju se prodaje aparat za gasenje vatre sa usb 2.0 !? :d

Jao, ne mogu da izdrzim...
Hahahhahahahahhhaaaahahahahaaaaaaaaaa 😀

Ne znam za LanParty, ali Infinity B vec moze da se nadje 😉

Pozdrav!

LanPartyja je stiglo nesto bas malo, i ja sam hteo da se ponovim sa njom, ali su mi rekli tipa "Stiglo nam je samo 15 komada, sve smo odmah prodali"...
Od tada je proslo nekoliko meseci, a cini mi se da je nisu nabavljali.

Drugar (koji je donosio Zalman kulere) uzeo je DFI Infinity Ultra, pa je tri puta vracao, jer su svi primerci bili neispravni, to jest, restartovali su se nakon 5-30 minuta. Izgleda da je ta kompletna serija bila neispravna.
Na kraju je uzeo Abit AI7 i PIV 2.4C sa 2x512MB PC3500 Corsair memorije.

Ja mislim da je Abit ipak najbolja nForce2 ploca (narocito tvoja). Kod Abita jedino fali CPC enable/disable koji omogucuje bolje klokovanje 512MB modula. Tu opciju DFI ima!

nesharm je napisao(la):
LanPartyja je stiglo nesto bas malo, i ja sam hteo da se ponovim sa njom, ali su mi rekli tipa "Stiglo nam je samo 15 komada, sve smo odmah prodali"...
Od tada je proslo nekoliko meseci, a cini mi se da je nisu nabavljali.
Kojih bre 15-ak komada... i kojih, da nisu mozda bas revizije B?!?

Nema sanse, Neso... ma, oni bre ni ne znaju sta je to "LanParty Rev B"!!!
Gledali su me belo kada sam ih pitao za reviziju... u fazonu "ne znam ti ja to, evo ti pa gledaj". Naravno, ona jedna u radnji je revizija A.
S tim u vezi, kakvih crnih 15 komada... pa njima jos stoji TA ploca, koja je stigla jos pre godinu dana (njegove reci!)... a to je inace ploca koju je Uzelac testirao za SK, i to daaaavno!!!

Ma, gde su bre oni prodali, i kome, i sta...
Jos im stoji ona ista ploca, nisu ni to prodali... pa, njoj istekla garancija od kako su je uzeli iz fabrike! 😀... a za reviziju B ne znaju ni da postoji.

vrobec je napisao(la):
Na kraju je uzeo Abit AI7 i PIV 2.4C sa 2x512MB PC3500 Corsair memorije.
Eto, sad si, svesno ili nesvesno, pruzio simpsonu priliku da likuje! :d
vrobec je napisao(la):
Ja mislim da je Abit ipak najbolja nForce2 ploca (narocito tvoja). Kod Abita jedino fali CPC enable/disable koji omogucuje bolje klokovanje 512MB modula. Tu opciju DFI ima!
Htedoh da ti odgovorim za ovo... ali vidim da me je Aca vec pokrio 😀
Kao uostalom sto me uvek i pokriva, otkad se desilo to sto se desilo :d :d

Jos se przite sa tim o/c-om 🙂 Uzmite lepo A64, stavite na default. Ne cuje se, a (odlicno) radi. Onda u tisini cekajte 64-bit Windoze :d

Bilo je CAR-e, proverio sam sa njihovim komercijalistima, ali sve otislo i nece ga vise biti.
Sto kaze Delimir, uzmes A64 i uzivas.

delimir je napisao(la):
Jos se przite sa tim o/c-om 🙂 Uzmite lepo A64, stavite na default. Ne cuje se, a (odlicno) radi. Onda u tisini cekajte 64-bit Windoze :d
A i ti si nekada overklokovao??? 😀😀😀😀

nesharm je napisao(la):
Bilo je CAR-e, proverio sam sa njihovim komercijalistima, ali sve otislo i nece ga vise biti.
Sto kaze Delimir, uzmes A64 i uzivas.
Bas revizija B???

Ne znam, zaista... a kako im onda jos uvek stoji ona revizija A... tj. godinu dana matora ploca?

Kome to bre treba? Zato im i stoji...

B nije stizao niti je prodavan kod nas. Ne znam odakle tebi nesho info da ga je bilo.

nesharm je napisao(la):
Kome to bre treba? Zato im i stoji...
Ajd' ako tako kazes... mada, pre ce biti da je ovo sto Sale kaze.
Uostalom, ne bi li valjda dosad vec prodali ovu jednu, sto im se vuce po radnji toliko... bar u toj turi kad im je otislo 15?

Poslednja izmena:
Video sam odlicne primerke ECS K7VTA3 kod simpsa, vise komada, svi zajedno kostaju kao 1 taj DFI 🙂 pa probaj i moduj do mile volje :d

jaksa je napisao(la):
Video sam odlicne primerke ECS K7VTA3 kod simpsa, vise komada, svi zajedno kostaju kao 1 taj DFI 🙂 pa probaj i moduj do mile volje :d
Tisina...

... samo da znas, i ti si mi na spisku za banovanje! 😀😀

Bilo je Sale, izasao je i Veljkovicev test te ploce u nekom od ranijih PC Pressova.

CAR je napisao(la):
A i ti si nekada overklokovao??? 😀😀😀😀
Naravno da jesam, ali sofisticirano - bez spaljivanja 😀 Onda sam shvatio da bih mogao na kompu da radim jos nesto osim da vrtim 3DMark. PS: Gde ces veci o/c od P3 650@980 😉 Sada se i ne secam kada sam usao u BIOS.

Ako ti je jos aktuelno pogledaj u Segedinu.

delimir je napisao(la):
Naravno da jesam, ali sofisticirano - bez spaljivanja 😀 Onda sam shvatio da bih mogao na kompu da radim jos nesto osim da vrtim 3DMark. PS: Gde ces veci o/c od P3 650@980 😉 Sada se i ne secam kada sam usao u BIOS.
Recimo, Duron 650 na 1050 MHz 😉
E, to se zove procenat... 😀

@vrobec
Kako mi rekose, nema ni tamo... samo rev A.

CAR je napisao(la):
Recimo, Duron 650 na 1050 MHz 😉
E, to se zove procenat... 😀
...Kako mi rekose, nema ni tamo... samo rev A.

Celer 300A@504MHZ, Duron 600@1000, a jedan moj poznanik(Rakita) ga je drzao na 1100. Probao je i preko, pa je posle par meseci proc postao staklo 😀

Inace, naruci bre plocu iz inozemstva, posto je ovde zasigurno neces naci. Svojevremeno sam je i ja trazio, doduse ne B verziju, nego "obicnu" LANPARTY NFII ULTRA. Onu sa RAID-om.

Poslednja izmena:
nesharm je napisao(la):
Bilo je Sale, izasao je i Veljkovicev test te ploce u nekom od ranijih PC Pressova.

Da, eno je u 86/87 broju koji je, obzirom na broj, sada je PC na 100 valjda, izasao pre vise od godinu dana.
Steta sto tada nisu postojale DFI modeli sa slovom B u oznaci 😉

Pozdrav!

Nazad
Vrh Dno