Šta je novo?

DFI Infinity P965

• Začetnik teme Začetnik teme staxm
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Bogami fini rezultati. Kažem ja da će ovo biti super ploča (zna dfi šta radi) :wave:

sigurno!
Plocha je hit u najavi 😉
pitam se samo za koji chipset DFI chuva LP brend?

Pa ako bude 140 usd ili oko 150 evra kod nas onda nisam bio daleko u proceni ,) Sad samo jos da mi je videti kako cje da izgleda LP :-devil-:

Trebalo bi do kraja marta da se pojave u prodaji kod nas, ako ne tada onda pocetkom aprila.
Znam da ce p965 S biti oko 180e dok obican model oko 150.
Smarao sam malo ove iz DFI-a pa su me informisali preko domaceg zastupnika za DFI.

Mastercula ta je vec zastarela sad je dark u modi 😉 😛 :

1.JPG

2.JPG

jedino sto mi se ne svidja na ovoj dfi ploci je cinjenica da su iz bog zna kojih razloga koristili umesto rupica za chipset heatsink one *ebene kukice.

Drugo nerazumijem zasto su cekali ovoliko dugo evo Gigabyte ce jos malo isporucivati Bearlake chipset ....
Izgleda su cekali da prodje Cebit.... Ili su se nadali da ce RD600 da se bolje pokaze pa i nisi prioritet stavili na 965

Sve u svemu rezultati su impresivni ukoliko su zaista validni .....

Poslednja izmena:
DFI nek se sveti ime tvoje kakou evropi tako i u amerci japanu tajvanu...
Nek bude volja tvoja kao za procesor tako i za ram
ENTER

Bolesno ali sta cu

kad bi bila kao SLI DR ULTRA-D pa da nas vidi BOG

Pa j*bem li ga, to ja valjda ta "S" sa svim solid capacitor-sima, ovaj drugi model nema sve solid.
Sem ako ne pricas o trecem modelu?

Pa j*bem li ga, to ja valjda ta "S" sa svim solid capacitor-sima, ovaj drugi model nema sve solid.
Sem ako ne pricas o trecem modelu?

Ma zezam se ovo bi trebalo da je retail, daj Boze da su ti info-i ostvare pa da se uskoro poigramo sa nekom.

a i ono kad s iti na sesiji rekao vreme DFi NF4 SLI Dr ultra-D nije vreme nego bajka

http://www.hpm-computer.de/assets/s...ards/sockel775intel/dfiinfinityp965sdark.html 😀

Rekli su mi iz HPM'a da ce biti sledece nedelje dostupna...
Razmishljam se ..... hmhmhmm ...... 😀

Igram se sada trenutno sa Abit QuadGT i mogu reci da mi bolja 965 ploca u ruke nije stizala a promenio sam Asus Commando, P5B DH , P5W DH sto se OC-mogucnosti tice.
Bios podrska Abit'a je katastrofalna a 1333 strap bi ovoj ploci tako lepo legao....

Poslednja izmena:
Nego kad ce ovo stici u srbiju za nas obicne smrtnike? 🙂
Ko je uvoznik za DFI ovde? nadam se da ce za mesec-dva biti raspoloziva u nekim manjim kolicinama..

Nikolas daj kupi 10-15 kom i preprodaj ovde,vecina nas nemoze preko e-baya da kupi 🙂
Ne bi bilo lose da se donese po tih 158$,mada ce to izaci 158 eura,samo jos neko odavde da pokaze sta ploca moze.

Jedina zamerka je kacenje hladnjaka na severnom mostu 🙁
Mnogo bi bilo bolje da ima rupe, da moze da se zasrafi neko extremnije 'ladjenje 🙂

Jedina zamerka je kacenje hladnjaka na severnom mostu 🙁
Mnogo bi bilo bolje da ima rupe, da moze da se zasrafi neko extremnije 'ladjenje 🙂

mislim da rupe ima u svakom slucaju,bez obzira sto su oni tako resili

:wave:

Nazad
Vrh Dno