Eh...to se zove usluga na nivou.![]()
Tnx, ovde po Beogradu ih nema, a i jos se nadam se da ce biti potrebno malo manje domace valute![]()
Ja chekam GX vetj par dana.Kad sam se raspitivao zadnji put bila je oko 115-20 evritja...
Ja chekam GX vetj par dana.Kad sam se raspitivao zadnji put bila je oko 115-20 evritja...
To je dobra cena.
sa tom grafickom,procesorom i plocom najbolje bi legla vrhunska memorija a to ti je naravno Crucial Ballistix http://www.ocinside.de/go_e.html?ht...l/results/crucial_ballistix_2gb_pc2_8500.html neka sve bude tip-top![]()
neka mu posalje baba iz nemacke,salim se naravno,ali mi ovde u srbiji smo zasuti brdom hardverskog smeca,a prave stvari retko dolaze i kada dodju cene su katastrofa,ali kao sto bajaga kaze - "ovo je ovde balkan":wall:
CL4 533 mhz
CL5 667/800/1066 mhz
CL6 1066 mhz
Kako mi rekoshe,na 1066 rade na CL6,mada kapiram da mogu da shljakaju i sa CL5 opushteno,samo da se pojacha voltaza na retzimo 2.2.Po specifikaciji je raspon voltaze od 1.8 do 2.2. Chipovi su nanya.
Josh uvek nema ploche...:-devil-::wall
EDIT: Iz'edena slova![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari