Šta je novo?

DFI 790 FXB vs DFI 790 GX

Hvala u svakom slucaju, imam srece pa ce u radnji gde sam uzeo plocu da mi urade i to dzaba.:banana:

Eh...to se zove usluga na nivou.:D

firma je winwin u Nisu sam nasao i kosta 12.600 dinarceta.

Tnx, ovde po Beogradu ih nema, a i jos se nadam se da ce biti potrebno malo manje domace valute ;)

Ta ploca ocigledno stoji u Niskom WinWinu od kako se otvorio,jer bila je tamo jedna jedina od starta,pa kad sam pre 2 nedelje bio opet tamo,i dalje je stajala na istom mestu..Ocigledno Nis jos uvek nema kupca za tako nesto:/

Poslednja izmena:
sa tom grafickom,procesorom i plocom najbolje bi legla vrhunska memorija a to ti je naravno Crucial Ballistix http://www.ocinside.de/go_e.html?ht...l/results/crucial_ballistix_2gb_pc2_8500.html neka sve bude tip-top:D

neka mu posalje baba iz nemacke:D,salim se naravno,ali mi ovde u srbiji smo zasuti brdom hardverskog smeca,a prave stvari retko dolaze i kada dodju cene su katastrofa,ali kao sto bajaga kaze - "ovo je ovde balkan":wall:

Problem je sto su na linku stari Ballistixi sa Micronima GMH (ili GKX).;) Takvi se odavno ne prave, pa mu i baba iz nemacke ne moze pomoci. :p Nove revizije se da ne kazem djubre.:smash:

Inace Dominatori 2x1GB koji se pominju su takodje novi bez Microna, bolje ici na x2GB nege druge memare.:)

Poslednja izmena:
Uletese mi povoljno neki Kingmax-i ( KLEE88F-B8KU6 ),1066 CL6.

4400 dindzi 2X2 GB :).
Tako da ne moram da loopam glavu zbog memorije bar dok ne sklopim ostatak kompa....

CL4 533 mhz

CL5 667/800/1066 mhz

CL6 1066 mhz

Kako mi rekoshe,na 1066 rade na CL6,mada kapiram da mogu da shljakaju i sa CL5 opushteno,samo da se pojacha voltaza na retzimo 2.2. :) Po specifikaciji je raspon voltaze od 1.8 do 2.2. Chipovi su nanya.

Josh uvek nema ploche...:-devil-::mad::wall:

EDIT: Iz'edena slova :)

Poslednja izmena:
CL4 533 mhz

CL5 667/800/1066 mhz

CL6 1066 mhz

Kako mi rekoshe,na 1066 rade na CL6,mada kapiram da mogu da shljakaju i sa CL5 opushteno,samo da se pojacha voltaza na retzimo 2.2. :) Po specifikaciji je raspon voltaze od 1.8 do 2.2. Chipovi su nanya.

Josh uvek nema ploche...:-devil-::mad::wall

EDIT: Iz'edena slova :)

Ja letos kad sam uziomao za drugaricu, bejashe CL5, znachi i Kingmax je pocheo da valja CL6 :S:

Ma ima i ovi da shljakaju na CL5,samo da mi stigne plocha pa tju da se igram malo.

***,treba biti optimista...:D

Bezveze, ne volim taj CL6, valjda ce moci :)

Poslednja izmena:
Vrh Dno