Šta je novo?

devojke vs bench

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

frrka

Čuven
Učlanjen(a)
17.09.2005
Poena
595
Zanima me koliko puta vam je vasa lepsa polovina rekla nesto protiv foruma
Meni je to veoma smesno jer kada sam forumu duze od 20min odmah mi kaze kao je vise ne volim i da je sigurno varam sa nekom
devojkom sa interneta. :-devil-:
I kako na ovom forumu mora da ima nesto pored IT prica (neke devojke koje hoce da se muvaju, slike....), jer prvo sto uradim na kompu kada dodjem kuci proverim mail i pregledam bench.

PS.Sorry ako je vec ova tema bila
Koristio sam search

Poslednja izmena:
Bas sad sam dobio kritiku zasto ne odgovaram dovoljno brzo na MSN-u a kad sam se zeznuo :wall: i rekao da forumujem... pa recimo da je bilo nesto kao:"To ti je vaznije od mene,hvala ti..."a ubrzo i Cao,laku noc! :d
Ko zna sta bi bilo da sam joj bio nadohvat ruke! :p
Pozdrav ,)

Jooooooooooooooooooooooj.........

i say...kill them all!

p.s. salim se...naravno

:wave:

Dobro de,nije bas toliko strasno,nemorate da naricete!U svakom slucaju zenske retko razumeju nasu opsednutost pojedinim stvarima tako da za internet u sitne sate ili odlazak na pecanje moram malo da se pravdam kako mi je to neophodno za zivot i popusti uvek,a i tako je zanimljivije! :D
Pozdrav ,)

bilo bi dosadno kada bi joj bilo svejedno!!!

Kakve su to devojke koje nemaju razumevanja za gubljenje vremena na gluposti :d

Mene jedna ostavila zbog toga...putuj devojko.... :-devil-:

Kao sto sam u jednom slicnom postu vec rekao,svi problemi su nestali kad sam devojci instalirao Zumu na njenom kompu,tada se zaludela ko nenormalna,i shvatila je sta znaci kad te nesto obuzme...a inace,bench iscitavam uzduz i popreko,ali nisam neki zavisnik,zavisnik sam od interneta u globalu jos od 96,ali to je vec neka druga prica :S:

@Ser Goxy
Nemoj nikako da joj das da dodje blizu Tumble Bugs-a... :d

Valjda i za devojku postoji neki forum?! Na ovom netu stvarno ima toliko svega i svačega, da nema teorije da je apsolutno ništa ne zanima. Pogotovo u ovoj bednoj zemlji gde su ti mnoge opcije sužene, net je solidna kompenzacija brzom i adekvatnom informisanju.

U krajnjem slučaju instaliraj Zumu. Ne razumem kako lepši pol odlepi na takve gluposti kao što su zuma, freecell i minesweeper.

joj, ne spominjite mi zumu. :D nisam ni cuo za to dok nisam upoznao sadasnju devojku. sad kad dodje kod mene prvo mi zauzme komp i igra se jedno sat vremena pa se posle igra samnom. ;) bar mi nista ne kaze za net i forum.

velko je napisao(la):
sad kad dodje kod mene prvo mi zauzme komp i igra se jedno sat vremena pa se posle igra samnom.
Isto i kod mene...takodje je sve pocelo sa zumom.

Poslednja izmena:
Moja devojka je ZAVRSILA Zumu,ja probao i odustao.

ja predlazem da joj nabavis madcaps pa nek nastavi da se zanima

Da, ali mene ne zanima da se ona zanima :D

ZoNi je napisao(la):
hm... mislim da ja nemam tih problema - rekao bih da Ona razume moj "problem" sa Forumima ;)

hehe... fora je ako ja gresim, a to se samo gomila :D pa kad pukne jednog dana :)

Nikad nemaju razumevanja... Uvek pukne... Ko kasetna bomba... Tesis se time, pa ionako nije sudjeno...

E, kakve to zen(sk)e imate pa da su za bench ljubomorne,
pazite da ne bude :crash:

P.S. Sta je Zumo?

Zuma De Luxe... Zarazna igra. Narocito se razvijaja u okruzenju devojka, kompjuter i momak, gde je momak najcesce samo prenosilac, devojka najteze pogodjena, a kompjuter domacin virusa. Retko nastaje mreznim kontaktom. Momak je tada nepotreban.

Poslednja izmena:
Moja je clan Bencha pa mi salje "pretece" PM_ove :d

Misko78 je napisao(la):
Moja je clan Bencha pa mi salje "pretece" PM_ove :d

Šališ se? Poznat mi je jedan par, postoji i drugi? :p

Poslednja izmena:
S` obzirom, da kuci nemam pristup net-u, surfujem na poslu, pa samim tim ni ne zna za Bench ili koji drugi forum :banana:

Dok ja na poslu prelistavam forum i internet uzduz i popreko, visim na bench ircu, ona kuci obrcje sve igrice koje sam instalirao. Znaci SVE te sitne igrice igra toliko uvezbano da me je blam da ja malo "zumam" kad je ona tu.
Tako da posle 17h - dolazim kuci sa posla, sit "isforumiran" - ona "naigrana" i onda imamo ostatak dana za neke druge stvari u kojima ne postoji rec "kompjuter" :) :D

P.S.
Samo bi mi falilo da se pojavi jos i na forumu - ovo mesto mi jedini cosak za igranje, a da mi ne smeta :d

heheheh.... kako me pogodi sa ovom temom... sva sreca pa bench odradim na poslu...

ali sam nashao reshenje... Infinite Sudoku

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno